< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 10 Kasım 2020; 13:0:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Tükendi. Silinebilir. Antep Fıstığı 1kg 59,90TL Trendyol (3. sayfa)
-
-
2kg aldım bende 94tl tuttu
Memnuniyet 25tl indirim kuponu kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kombo iyiymiş, ben de alayım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-822C7A5A4
100/40 kupon+ tosla kombosu ile kilosu 36 ₺'den 3 kg aldık bakalım bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100/40 vardı gecen ay bu seferde kuruyemis kalmamıstı,hesaba gelmemis 30 liraya denemiş olurduk
-
3 kilo aldim hesapta 100/40 vardi 30 da tosla gelecek 180-70=110 tl kilosu 36.6 tl geldi yeni acilan hesaba 100/40 nasil geldi sizde ben yeni hesaplari 20 cuzdan 25 hosgeldin ve 30 tosla olarak kullandim hep eski hesaplara haziran kullanilanlara 100/40 geldi hep
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
almak istiyorum ama endişeliyim kötü çıkacak diye..
-
150/90 kuponuyla aldım süper oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayatgezialmak istiyorum ama endişeliyim kötü çıkacak diye..
Aynı durumdayım.
-
kargosu gelen varsa resım paylasırsa sevınırız. ayrıca bu ürün NATUREL - ANA ÇITLAK DEĞİL bunu gözardı etmemek lazım...
-
Ben 5 kilo almıştım, hepsi geldi. Bir önceki kampanyadan da almıştım, aynı mavi paket içerisinde geldi. Fıstık normal fıstık işte, arada çürükler çıkıyor elbette, açılmamış olanlarda nadiren de olsa çıkıyor. Ben memnun kalarak almıştım. Birde yarım kiloluk başka satıcıdan almıştım, aynı gibi. Fark yok bana göre. Bu fiyata çekirdek satılıyor dışarıda :)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: çekçi57
bu kombo iyiymiş, ben de alayım.
Alıntıları GösterKonvoya falan gerek yok 25 alt limitsiz çek 5 tl 65-25 40 tl istediğin kadar al ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala kargolanmadı benimki 2 gün oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veracocha -- 11 Kasım 2020; 20:3:52 > -
Sakin almayın çok kötü tadı var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X