Şimdi Ara

Tükendi. Silinebilir. Antep Fıstığı 1kg 59,90TL Trendyol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
7.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay kuponla 2 kg almıştık. Aşırı güzel değildi ama fiyatına göre her türlü alınır.

• 2 Kilo aldım, kilosunu 37.5 'a mal edebildim 30 yapan arkadaşı tebrik ederim :)
  • İnterest kullanıcısına yanıt

helal tam ölücüsün senin yerin burası :D

• arkadaşlar bu 100/40 indirim kuponunu trendyol ücretli mi sattı n11 gibi. nasıl ulaşıyoruz bu kuponlara? 3 hesaba baktım arkadaşların ve kendimin hiç bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert341903

arkadaşlar bu 100/40 indirim kuponunu trendyol ücretli mi sattı n11 gibi. nasıl ulaşıyoruz bu kuponlara? 3 hesaba baktım arkadaşların ve kendimin hiç bir şey yok.

Rastgele dağıtıyor. Kullanmayacak olanlar satıyorlar, satın almak için çek satış takas bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-14214

• ana cıtlak değil natural diyor? daha önce natural alan var mı? kapalı ve ufak olabılır??

• İnterest kullanıcısına yanıt

hocam uygulamada bende 10 tl yükle 10 tl kazan yazıyor şimdi. bu cüzdana kredi kartı ile 10 tl yüklüyorum cüzdanda para 20 tl oluyor. bu ürünü değilde mesela 50 tl lik bir şey alırsam 30 tl mi ödeyeceğim ? alt sınır var mı sipariş için ?

• Hilesi çok. Önce kaliteli biraz gönder. Güzel yorum al. Sonra hafif hafif elde kalan ürünler ile karıştır. Sonra karışımı arttır daya gitsin.

Bir tek 2 sene önce epttavm den aldığım nizip pazarı ilk partisine denk gelip aldığım için güzeldi. Ne zaman on line alsam hep bir eh anca bu kadar oluyor dedirtti.
  • fotografya kullanıcısına yanıt

Alt sınır yok hocam dediğiniz gibi evet 20 oluyor

• 25/50 ev yaşam çekleriyle, 4 kg sipariş geçtim bu kez. Geçen aldığımdan fiyat performans bakarsak çok memnun kalmıştım.

• Aynı fırsat nedense 2 kere açılmış, biri silinmeli.

Ayrıca tavsiye etmem, çok tuzlu ve içi küçülmüş yanmış gibi. Karlioglu bundan iyi

• Geçen sefer bende almıştım hiç beğenmedim hala duruyor çoğu yiyemedim fıstık tadı kesinlikle yok anlamadım bi sıkıntı var ama hasarla alakalı galiba.. Kokusu bile yok tuzsuz ayrıca..
  • Sahtedir
  • 50/25 ev yaşamla 35 tl ye düştü, cüzdan açtım 10 lira geldi, para yükledim bir 10 lira daha geldi.

Kilosunu 15 tl ye mâl ettim.

• telet abi kullanıcısına yanıt
    kapalı olanları suyla :)
  • şu 100/40 kuponlar nerden geliyor ? bende hiç yok. sadece 10tl cüzdan aktivasyon veriyor.

• Daha önce bu mağazadan alanların bazıları memnun kalmadığını söylüyor.Kararsız kaldım alıp almamakta. Var mı tecrübe edinen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İnterest

3 kilo alımda cüzdan aktivasyonu 10 TL 10 TL yüklemeye 10 TL hediye burdan 20 geldi 40 da kuponumuz var 30 TL de tosla iadesi 180/90 olur kilosu 30 a gelir hayırlı olsun alanlara geçen 26 ya maal etmiştim kilosunu gayet güzel 2 kilosu bitti biraz fazla kavrulmuş sadece

Cüzdanı aktive ettiğimiz hesaptaki cüzdanı kapatıp, aynı cep telefonu numarası ile başka bir hesapta cüzdanı aktifleştirebilir miyiz? Hangi hesaba kupon geldiyse onu aktifleştirmek istiyorum.

• outofnick O kullanıcısına yanıt

hayır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.