Şimdi Ara

Tükendi-Tulpar T5 V21.5.1 Intel Core I7 10875h 16gb 1tb Ssd Rtx3070 Max-p Win 10 15.6 2k 11586 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Biliyorum fakat su anki piyasadaki laptoplara baktiginizda 3060 icin bile cok iyi fiyat. 3060'li laptopu su an 11.800'e kimse satmiyor. Max 2060'li modeller bulursunuz. Normalde dediginiz gibi bir fiyatlandirma olmasi lazim ama malesef iste. Bu arada kendi sitesinden kontrol ettim benim attigim linkte yanlislik yok. Kendi sitesine 12 bin kusurden koymus, buraya da 11.900. Almak isteyen icin guzel firsat bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikara123

Edit: Mesaji atar atmaz tukendi yazdi

Edit 2: Tekrardan satisa acildi

https://www.trendyol.com/monster/tulpar-t7-v20-3-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-max-p-freedos-17-3-p-83737203

Bu hala satista gozukuyor :D

bu urun heryerde ortalama bu fıyatta

• Başlık 3070 sizin bahsettiginiz 3060
  • İlk link doğru ve fiyat düzeltilmiş.... Alienware lerin dahi thermal throttle girdigini goruncr laptopta oyun oynayacağını anlayali 2 yila yaklaştı
  • TITAN kullanıcısına yanıt

sadece kdv mi ödüyoruz kardeşim ya

• fpotur kullanıcısına yanıt

Hocam cok uzun suredir laptop bakiyorum. 11 binli olan butun cihazlarda maksimum 2060 gordum ki asus rog tarzi modellerde 1660ti vs. var. Ornegin gecen hafta bu modeller yoktu piyasada ve kendi sitesinde. Veya ben gormemisim dicem de cok dikkatliyimdir sanmiyorum. Yeni piyasaya surulen cihazlar bunlar ve dolar da dusuk oldugu icin bu rakamlara koymuslar. GG veya HB'de de siz yazdiktan sonra buldum fakat yeni koymuslar dedigim gibi. Ben hala rakamin cok iyi oldugunu dusunuyorum su anki piyasaya gore.

• Baştaki link ile sonraki arasında sadece ekran kartı değil işlemci farkı ve ekran büyüklüğü farkı da var. Yine de bu piyasada iyi fiyat tabii. Yalnız bunlar az buz işlemci değil biri 6c/12t diğeri 8c/16t işlemci. Soğutma iyi değilse baş ağrıtabilir uzun vadede. Bir inceleme gelmeden almak da kumar. Başlıktaki fiyat için o kumara değer de diğeri için bilemedim zaten diğer yerlerde de benzer fiyatta gözüküyor üç aşağı beş yukarı.

• Dostlar bariz bi yanlışlık olmuş biri de demiş normal fiyat bu dolar düştü ahahaha çok güldüm gerçekten 2k ekran 3070 ve 11 bine normal diyor etrafta çok boş ağız adam var gerçekten, fiyatı 18 bine çekmişler hatırın gönülün için 7 bin indirim mi yaptılar yani :D Alanlara tahminen gönderilmez ama gelirse çok şanslısınız derim (iptal etme hakları hukuken var şikayet ederizciler gelmeden söyleyeyim)

• Vallahi artık masaüstü sistem yalan oldu gibi mining yüzünden. Laptop almak daha karlı gibi duruyor. 10000TL civarına RTX 2060 16GB 144hz ekrana sahip laptoplar var artık.Hemde taşınabilir işini de görür oyun kısmınıda halleder çok rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaerdurmus

Dostlar bariz bi yanlışlık olmuş biri de demiş normal fiyat bu dolar düştü ahahaha çok güldüm gerçekten 2k ekran 3070 ve 11 bine normal diyor etrafta çok boş ağız adam var gerçekten, fiyatı 18 bine çekmişler hatırın gönülün için 7 bin indirim mi yaptılar yani :D Alanlara tahminen gönderilmez ama gelirse çok şanslısınız derim (iptal etme hakları hukuken var şikayet ederizciler gelmeden söyleyeyim)

Hukuken iptal etme hakları yok diye biliyorum. Hangi maddeye istinaden hakları var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

Hukuken iptal etme hakları yok diye biliyorum. Hangi maddeye istinaden hakları var?

Alıntıları Göster
    Neler neler aldik neler iptal oldu. Hata var ise cok zorlamaya gerek yok. Hatandan firsatcilik cikarmak ile firsattan firsatcilik cikarmak farkli seyler. Yollayacaklarini sanmam ama dava acarak ugrasmak isteyen varsa kendi tercihi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Neler neler aldik neler iptal oldu. Hata var ise cok zorlamaya gerek yok. Hatandan firsatcilik cikarmak ile firsattan firsatcilik cikarmak farkli seyler. Yollayacaklarini sanmam ama dava acarak ugrasmak isteyen varsa kendi tercihi.

Alıntıları Göster

Gerek olup olmadığı tüketicinin tercihi. Benim sorum farklıydı. Hangi maddeye istinaden iptal etme hakları var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Baştaki link ile sonraki arasında sadece ekran kartı değil işlemci farkı ve ekran büyüklüğü farkı da var. Yine de bu piyasada iyi fiyat tabii. Yalnız bunlar az buz işlemci değil biri 6c/12t diğeri 8c/16t işlemci. Soğutma iyi değilse baş ağrıtabilir uzun vadede. Bir inceleme gelmeden almak da kumar. Başlıktaki fiyat için o kumara değer de diğeri için bilemedim zaten diğer yerlerde de benzer fiyatta gözüküyor üç aşağı beş yukarı.

Hocam buradaki olay son 1 senedir satılan laptoplar 8 tl ye yakın folar ile ithalat edilmişti. Onlar halen oahaşı indirim yapamıyorlar, pahalıya ithal ettikleri için. Şimdikiler ise 7 tl ye yakın fiyatlarla ithal edilmeye başlandı... Kısacası öncekiler çöp olacak, mecburen belki de zararına satacaklar dayanamayıp onları da indirecekler...

• İptal mı devam mı? Var mı havadis arkadaşlar?
  • Kargolandi mı?
  • Harbi kargolandi mi alanlara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargolandı mı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.