Şimdi Ara

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar formda aradım ama bulamadım. eger varsa kusura bakmayın simdiden.
    Olayı kısaca anlatayım. LG G4 TELEFON GHOST SCREEN nedeniyle hakem heyetine başvurdum. yanlız telefon başkasının üzerine faturalı. THH benim lehime sonuc çıkarttı ve para iadesine karar verdi. lg teknik servisi aradı işte telefonu getirin para iadeniz yapılacak diye. telefonu götürdüm pat para iadesini fatura kimin üzerineyse ona yapmaları gerekliymiş ısrarla fatura sahibinin bilgilerini filan istiyor. bende şikayeti benim yaptığımı ve kararın benim lehime cıktıgını söyledim telefonu ve evrakları alıp cıktım.

Şimdi ben bu faturanın sahibini bulup banka havalesi teminatı filan mı almalıyım. yoksa benim lehime karar verildiği için 15 gün yasal süreyi bekleyip (13. gün filan su anda) direk icra takibi mi başlayayım. icra takibinden sonra da ücret bana iade edilir mi yoksa gene fatura sahibi mi istenir.

• Fatura sahibine iade edilir. Senle alakası yok telefonun şu anda.
    Sen sadece kullanıcısın.
    Bu tip ikinci el alışverişlerin en sıkıntılı kısmı bu. Keşke satın alırken sözleşme yapmış olsaydınız. (noter onaylı olmazsa bu da kabul edilmez.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Fatura sahibine iade edilir. Senle alakası yok telefonun şu anda.
    Sen sadece kullanıcısın.
    Bu tip ikinci el alışverişlerin en sıkıntılı kısmı bu. Keşke satın alırken sözleşme yapmış olsaydınız. (noter onaylı olmazsa bu da kabul edilmez.)

Bir 2. El telefon satışı için noter onayı yaptıran var mıdır ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptırılmadığı taktirde olan da bu hocam. Meblağ yükseldikçe bu tip şeylerin yapılması elzem bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam alakası yok icra için git ver icraya al paranı. karar senin adına fatura sahibiyle alakalı bir kelime dahi yazmıyor aynı şekilde bende de var karar uğraşmıycam bile avukat arkadaşıma vericem o da 330 tl civarı vekalet ücreti alıcak. Fatura sahibiyle işin yok.
  • İnternette zaten araştırdığımda ücretlerini bu şekilde alanlar var ama ısrarla fatur sahibi istemelerinin nedenini anlamadim. icra takibi başlattigimda peki itiraz edebilirlermi tekrardan.
  • icraya vererek ücreti geri aldım arkadaşlar. demekki uğraşmak gerekiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüketici Hakem Heyeti Mahkemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derbederc D kullanıcısına yanıt
    Tam ben de durumun akıbetini sorayım diyordum :) Güncelleme için teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.