Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyeti Kararı.. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
9
Favori
101.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar X Firmadan Avea Zamanında Telefon Aldım.. 15 Gün İçinde Arızalandı İademi Kabul Etmediler Vs Vs Teleservice de 5 Defa Onarım Gördü Ve Tüketici Hakem Heyetine Gittim. Sonuç Tarafıma Para İadesi Çıktı. Fakat Avea Olan Mağaza Türk Telekom Olmuş Ve Eski Firma Sahibi Dükkanı Devretmiş Gitmiş.

Bu Konuda Bilgisi Olan Var Mı ? Şu Anda Eski Firmaya Dava Mı Açmam Gerekiyor.

Edit: Teleservice İle Görüştüm Karar ile Birlikte Kendilerine Başvurmam Söylendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jk21 -- 23 Ocak 2017; 10:33:34 >
  • Herkese merhabalar 2. yılında bozulan ve delta servis tarafından tamiri kasıtlı olarak yapılmayan lg g2 model cep telefonumun geçtiğimiz ağustos ayından beridir süren tüketici hakları şikayet talebim dün itibariyle satıcının ücret iadesini yaparak son bulmuştur.Satıcı doğubank gsm binasında bulunan BSZ elektronik Barış yıldırım .Kendilerine buradan sağladıkları güven , anlayış ve kolaylıklar nedeniyle teşekkür ediyor kendilerinin mağazalarından güvenle alışveriş yapabileceğinizi söylemek isterim .

Haklarınızı bildiğiniz zaman hiç bir hak kaybı yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 24 Ocak 2017; 10:42:35 >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Servis neden kasıtlı yapamıyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Servis neden kasıtlı yapamıyor ki?

Kasıtlı dediğim arızayı 3 kere bildirip videolu fotoğraflı kanıt göstermemin aksine cihazda sorun yok denildi. Cihazın ekranı titriyordu.Sorundan ziyade delta servisi bilen bilir.Çok detayına girmiyorum delta servisli ürün alınmazmış neyse bunu da tecrübeyle öğrendik.
  • THH gereği 1065 TL ücret iadesi hakkı kazandım ancak adam 1000 tl yatırıcam diyor. Ne yapmalıyım?
  • THH para iade kararından sonra karşı taafa 15 gün süre verilmir. 15 günün 8 günü geçti sayılır ve hala daha beni armadılar. Para iadesi için bu süreyi beklem zorundamıyız arkadaşlar bir bilginiz var mı? Ben telefonu Vodafondan almıştım ilk gün bayiye ugradım muhasebemiz ve avukatımız sizi arayacak dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

THH para iade kararından sonra karşı taafa 15 gün süre verilmir. 15 günün 8 günü geçti sayılır ve hala daha beni armadılar. Para iadesi için bu süreyi beklem zorundamıyız arkadaşlar bir bilginiz var mı? Ben telefonu Vodafondan almıştım ilk gün bayiye ugradım muhasebemiz ve avukatımız sizi arayacak dediler.

Karşı taraf bu süre içinde itiraz etmezse parayı mutlaka alırsınız. Bende o sürenin dolmasını bekliyorum. Firma zaten paranı iade edeceğini bildiği için nekadar bekletse kendince kar gibi düşünüyor. Benim 3 şubat'ta biriyor. Nakit aldığım için ''kredi kartına yatıracağız'' saçmalığına müsade etmeyeceğim. Kuruşu kuruşuna geri alın zira bende öyle yapacağım.
  • someone74 kullanıcısına yanıt
    Benim sürede 2 Şubat da bitiyor aramızda 1 gün var demek. Eğer çağırırlarsa ya elden nakit, ya da banka IBAN hesabıma yatırmalarını isteyeceğim.
  • Nihayet dün itibariyle paramı geri alabildim. 3 Ekimden beri telefonsuzdum..
    Umarım bütün mağdur olan arkadaşlar parasını alır.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim. Bu 15 gün bekleme süresi içinde sizi aradılar mı hiç?
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Delta aradı teefonun imeisini kaybetmişler tekrar verdim. Onun dışında satıcı 1 hafta bekledi sonra yatırdı parayı. 1065 tl idi ama banka komisyon alıyormuş 1000 yatırıcam dedi bende olur dedim uğraşmadım.
    Anladım.. Ben de Telefonu aldığım yere Vodafone bayiine gittim, görevli kız başka bir yere telefon etti, hattaki kişi LG firmasına e-mail gönderdiklerini ve cevabını beklediklerini söyledi. 15 günün 10 günü gitti sayılır, süre bitimine yakın son bir kez daha uyaracağım olmazsa eğer adliyeye müracaat edeceğim, yapacak başka bir şey yok.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Onların kimden haber beklediği seni bağlamaz. O parayı vermek zorundalar. İcra hakkın olduğunu hatırlat, koskoca mağazadan bir telefon parası çıkmaz mı sanki?
    Son günü bekliyorlar sanırım, para ceplerini ısıtıyor bu soğukta.
  • quote:

Son günü bekliyorlar sanırım, para ceplerini ısıtıyor bu soğukta.

Aslında haber vermenize bile gerek yok ki. 15 gün içerisindeki itiraz haklarını hatırlatmak gibi olmuyor mu? Ben 3 Şubatta ararım ama önce cahile yatıp tekliflerini bekler sonra haklarımı sıralarım. Baktım işi yokuşa sarıyorlar icra masrafı onlara ait olmak üzere günün en kalabalık saatinde icra işini yapar rezil rüsva ederim. Biz aylarca dava sonucunu beklerken arayıp sordular mı?
  • someone74 kullanıcısına yanıt
    Bu 15 günlük süre pazar/tatil günlerini de kapsıyor mu acaba. THH kararına göre karşı tarafa 15 gün itiraz süresi verilmiş, başka bir detay belirtmemişler çünkü.
  • Kararı aldıktan sonra danıştığım THH görevlisi özellikle ''işgünü'' olarak belirtmedi. 15 günlük sürenin haftasonlarını da kapsadığını düşünüyorum ancak bu konuda detaylı bilgisi olan varsa bende bilmek isterim. Bildiğim kadarıyla bugün senin süren normal olarak bitiyor. Telefon açmadan önce mutlaka birine danış. Belki oyalamak adına ileri tarihe atabilirler.
  • 3,5 aydır süren THH maceram bu gün tarafıma para iadesi yapılarak son buldu. Darısı hakkını arayan tüm arkadaşların başına.
  • quote:

3,5 aydır süren THH maceram bu gün tarafıma para iadesi yapılarak son buldu. Darısı hakkını arayan tüm arkadaşların başına.

Hayırlı olsun. Nasıl aldınız? Surat astılar mı?
    Yoo hiç surat asmadılar, Vodafone bayiinde ki kız bilakis çok sıcak karşıladı. Kendilerine dün IBAN numarası verdim bu gün eksiksiz EFT yapmışlar sağolsun. Zaten biz bu parayı karşı taraftan LG den tahsil ediyoruz dedi. Bu arada güzel temnnileriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.