Geçen yıl YADA TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. https://nepalloutdoor.com.tr firmasından bir kaç ayakkabı almıştım. Bunlardan biri sorunlu çıktı. Firma ürünlerin ardında durmuyor kesinlikle sorumluluk almıyor. Bu arada firma sahibi İskender Bey. Çanakkale merkezli bir firma. Neyse THH kararı ile paramı geçte olsa iade etmek zorunda kaldılar. Yine onlardan aldığım başka bir ayakkabı daha sorunlu çıktı. Yine hiç sorumluluk almadılar. Ben de tekrar thh'ne muracaat ettim. Aylar sonra para iadesine karar verildi. yaklaşık iki hafta önce. Firma sahibi İskender Bey'le görüşüp mağazalarına giderek ürünü iade etmiş olmama IBAN bilgilerimi paylaşmama ve tamam paranı göndereceğim demiş olmasına rağmen bunu yapmadı. Yalan söyledi. Şimdi telefonlarıma çıkmıyor. Bugün avukata vekalet verip icra takibi başlatacaktım ama işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamadım. İlk işgünü yani Pazartesi icra işlemlerini avukat aracılığıyla başlatacağım. Bunu neden paylaştım? Firmayı ifşa etmiş olmak için ve herhangi bir öneriniz varsa bunları almak için. Bu arada avukat olmadan icra işlemlerini başlatabilir miyim? Ne önerirsiniz? |
Bildirim