Şimdi Ara

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA 2.5 AY ÖNCE HTC CHACHA TELEFON ALDIM.1 HAFTALIKKEN AÇILIP KAPANMAYA BAŞLADI SONRASINDA ARADA DONMAYA BAŞLADI BATARYA ÇIKARMADAN DA AÇILMIYOR.3 KERE AYNI SEBEPTEN DOLAYI GARANTİYE GÖNDERDİM HER DEFASINDA YAZILIM GÜNCELLENDİ GENEL BAKIM YAPILDI DİYOR.AYNI SORUN YİNE VAR HTC'YE ULAŞTIM TEKRAR GÖNDERİN BİZ KVK'YA MAİL ATARIZ İLGİLENİRLER DİYOR.

BEN DEĞİŞİMİNİ İSTİYORUM VEYA PARA İADESİNİ.SİZCE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURSAM NASIL OLUR? NE KADAR SÜREDE CEVAP GELİR ORADAN ? DAHA ÖNCE BAŞINA BU OLAYLAR GELMİŞ OLAN VAR MI ?

İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alytmz -- 3 Aralık 2012; 21:17:53 >

• bağlı olduğunuz kaymakamliga başvurun.kaydınızı alırlar. Size servise bırakırken ki ve alırken ki evrakları isterler(aynı durumu 3 defa yasadiginiza dair belge olarak geçer.) birde fatura fotokopisi ve güzelce dilekçe yazın. Başka bir üründen dolayı yaşamıştım aynı sorunu ve kazandım. Size takip numarası verirler onu kaybetmeyin. O numarayla ilgili kaymakamligin internet sitesinden takip edebilirsiniz. Fakat sonucu biraz geç girebilirler memurlar tarafından. Bu da size tahminimce lehinize verilecek olan evrakın geçerlilik süresini etkiler. O yüzden işi sağlama alın ve ilk bir aydan sonra her hafta sonucu öğrenmek için hakem heyetine numaranizla gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüketici Hakem Heyeti Mahkemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.