Şimdi Ara

Tüketici Hakları İhlali ( Spor Salonu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşim ile spor salonuna gitmeye karar verdik ve Ankara Eryaman'da bulunun metromall avm'deki yeni açılmış olan spor salonuna gittik.

Bir güzel gezdirdiler,açıklamalar yaptılar fakat söyledikleri hususları zamanında yerine getirmediler.Örneğin biz mart 15'te başladık fakat sözleşmede adı geçen havuz,sauna,tırmanma duvarı,hamam açılmadı.Bizde bunun üzerine spor salonundan mayıs ayında dilekçe yazarak ayrılma kararı aldık.Ayrıca sözleşmeleri tamamen kendilerine göre düzenlemişler ve tüketiciyi koruyan hiç bir madde yok ek olarak para iade talebi etmemek için sözleşmede imza attırıyorlar.Telefonda müşteri yetkilisi ile görüştüğümde 1-3 ay içerisinde paranız ödenir dendi fakat sonrasında dilekçelerimize olumsuz dönüldüğünü öğrenmiş bulunduk.O günden sonra spor salonuna hiç giriş yapmadık.1 hafta önce verdikleri sözleri zamanında yerine getirmediklerini yazan yazıların gerek şikayetvar gerek facebook üzerinden hepsinin çıktılarını aldım,ayrıca faturamı ve yazdığımız dilekçelerin örneğinide aldım tüketici mahkemesine başvurdum eşim ile beraber 2.580 tl fatura mevcut.Şu an Savunma İstendi yazıyor bakalım ne olacak.Bir arkadaş daha aynı şekilde başvurdu, savunma bile yapmamışlar tüketici mahkemesi üyelik ücretinin tarafa ödenmesine karar vermiş 15 gün içerisinde.Bakalım bizim durum ne olacak.

• Tuketici Hakem heyeti demek istediniz sanırım mahkeme farklı bir yer oluyor çünkü. Savunma süresi 1 ay veriliyor o kadar erken çıkan karar görmedim açıkçası umarım lehinize sonuçlanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawyer066

Tuketici Hakem heyeti demek istediniz sanırım mahkeme farklı bir yer oluyor çünkü. Savunma süresi 1 ay veriliyor o kadar erken çıkan karar görmedim açıkçası umarım lehinize sonuçlanır.
    Evet tüketici hakem heyeti, süreç 3 ay felan sürer diye tahmin ediyorum.

Bir hizmet açmış ve o hizmette sözleşme maddelerini zamanında yerine getiremeyip, verdikleri sözleri yerine getirmediklerinden dolayı ayrılma kararı alıp verdiğimiz dilekçelere olumsuz dönüş yapıyorlar, üstüne üstlük sözleşme feshinde para iadesi talep edemessiniz diye yazıp altınada üye'lere imza attırmak ne derece tüketici hakları ve yasal olarak yasalara uyar mı uymaz mı göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THERUMMER -- 6 Aralık 2018; 10:41:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.