Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.234
Cevap
938
Favori
2.661.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar akbank ve garantiden kredi çekmeyi düşünüyorum ama 100 bin için 5000 lira civarı para kesiyorlar sigorta için bu parayı krediyi çektikten sonra alma imkanım varmı krediyi kullandıktan sonra ne kadar sürede bu sigortanın parasını alabilirim teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xxeraycanxx X kullanıcısına yanıt
    5 iş günü içinde geri yatar mobil şubeden iptal edersin daha sonra kredi cekmeni etkilemiyor bizzat denedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cenko17 kullanıcısına yanıt
    %10 kesip 90 gün bloke koyar200 binde 20 bin yani 180 net alirsin sigorta masraf yok anında hesabına geçiyor 3 ay ertelemeli çekersen 3 aylık faizi taksitlerle ödemede yansitiyor

• Bu yeni yapılandırma düzenlemesinden faydalanan oldu mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç almayı düşünüyorum ama 400k ihtiyaç kredisi nasıl alırım eşim ve ben çalışıyoruz, maksadım altın bozmadan almak mevcut aracımı satınca da kredi kapama yapacağım

• sıfır bir araç alacaksanız bayiler kredi kartından komisyonla ödeme alıyorlar. bazı bankalar kısıtlamalara rağmen baya yüksek limit tanımlayabiliyorlar. hesap kesimi denk getirip oradan 1 ay kazanıp ödeme yapabilirsiniz. diğer bir alternatif vakıfbanktan skylimit ile nakit avans çekip ay sonu bakiyeyi kapatabilirsiniz.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

sıfır araç değil, kısıtlamadan kasıt ihtiyaç kredisinde kısıtlama var mı miktar olarak, hesap kesimi konusunda belki olabilir ama risk içeriyor aracımı satamazsam 450k lık bir ödeme gelmiş olacak

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

Nasıl oluyor hocam?

• Cenko17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba oran aynı mı hala hocam bende 4.49 olarak görüyorum ama sky müşterisiyim

• pes1907 P kullanıcısına yanıt
    Oran değişmiş hocam 4.49 olmuş birkaç gün önce 3.99 idi.Ay sonu oran ve tutarlar değişmiyor aciliyetiniz yoksa kasım ayinda bakın

• Arkadaslar babam in uzerine olan.tapuyu kendi uzerime alacagim bankaya konut kredisi basvurusu yapsam verirmi kredi sizce 300k kadar

• dublex06 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle vermezler. Ağustos sonrasi olan gecikmeler kapsam dışı

• Vermiyoruz hocam 1.derece yakın akrabalar ile olan alışverişlere

• arkadaşlar yatırımlık 2.ev düşünüyoruz bunda da 500-600 kredi 1 civarı da nakit kullanmalı , uygun kampanya bilen-alan var mıdır yakın zamanda

• Zortezartzurt Z kullanıcısına yanıt

1.derece akrabalar arasındaki konut satışları için kredi verilmiyor.

• delpiero68 kullanıcısına yanıt

Peki satis olarak mi gosterecegiz burayi yoksa miras tarzi bisey varmi onada harc vergi cikiyormu

Tapu kısmını çok bilmiyorum ama sanırım bağış vs olarak gösteriliyor diye biliyorum.

• teb 20.000 tl 3 ay taksitli nakit avansı 2.99 a veriyo şu an, ihtiyacı olan kaçırmasın. son gün 15 kasım diyo bildirimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktaymese -- 28 Ekim 2024; 13:40:58 >
  • Oktaymese O kullanıcısına yanıt

Ben baktım 5 orandan veriyor bu farklı bir kampanya olabilir.

• 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.