Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.234
Cevap
938
Favori
2.661.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alınabiliyor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni gelen kanunla 60 ay yapılandırma yapan var mı ?

• hidensa H kullanıcısına yanıt

1 kasımda başlıyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

Ben uygulamadan krediye başvurmaya çalıştığımda maksimum 50.000 lira veriyor ve bu oran yok. Kişiye özeldir belki de.

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

Kağıt üstünde 3.99 gösteriyor vakıf. Ama diğer bankalarla kıyas yapınca 4.99 luk oranlar dan daha fazla geri ödeme gösteriyor. Vakıfbank burada bir alicengiz yapmış dikkat edin. Enuygundan kıyas yapınca verdikleri kredi hiçte 3.99 gibi değil!

• SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt
    Geri ödeme 342.055 görünüyor 12 taksitte farklı bankalarla hesapladım aynı tutar çıkıyor.Dosya masrafı kredi vs yok.Sadece 25 bin’i bloke edip faiz işletiyor.

Siz 3 ay ödemesiz olana bakmış olabilir misiniz

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Doğru haklısınız. Peki bu kovan hesabı olayı nedir. İptal edip parayı alabiliyor muyuz. 90 gün bloke çok fazla değil mi.

Günlük vadeliye benzer bir yatırım aracı parayı çekmeyi denemedim ama çekileceğini düşünüyorum.Cektikten sonra Vakıfbank size bir daha bu tarz kampanya vermezse şaşırmayın çünkü öyle bir banka :)

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Geriye dönük 9 kredimin sigorta ve tahsis masraflarına kadar hepsini geri aldım. Tehdit etmişlerdi bir daha bu şekilde düşük kredilerden faydalanamazsiniz diye. Baktım sistem de 3.99 görünüyor. Son 2 yıldır maaşım yatar yatmaz gece 12 de hemen midas hesabıma atıyorum. Tüm bunlara rağmen ara sıra sıfır faizli taksitli nakit avans bile verdiler.

Hocam ben de vakıftan konut kredisi sırasında oluşturulan saçma sapan 7 poliçeyi hakem heyetiyle geri aldım ama şu an bana yeni kredi talebinde yüksek faizden veriyor. Şubeye sordum, hakem heyetinden iptal ettirdiğiniz için diyor. Bunun çözümü var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • foe44 F kullanıcısına yanıt

Bende hakem heyeti ile tehdit etmiştim. Kendileri verdiler sonradan.

Çekilemez bloke koyuyor ve sözleşmede kabul ediyorsun etmezsen krediyi vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky limiti kullanamıyorum puan kriteri mi var

• Arkadaşlar vakifta bu sky limitte 4.99 ama masrafsız kredi diye bir kredi var onda 3.99 çıkıyor bu masrafsız kredi nedir biraz detaylı anlatabilecek var mı Not bu konulardan anlamam çocuğa anlatır gibi söylerseniz sevinirim 200.000 tl üzerinden anlatırsanız sevinirim

• Cenko17 kullanıcısına yanıt

Adı üzerine sizden herhangi bir masraf almıyor fakat sadece 10.000 TL sini (40.000 tl çekince böyle, 200.000 TL de de aynıdır sanıyorum) Kovan hesabı denen hesapta 90 gün boyunca bloke olarak tutuyor.

• space99 S kullanıcısına yanıt
    Şöyle %10 u için kovan hesabına yatıriyor kalani çekiyorsunuz. Masraf yok, 2 seçenek var 3 ay sonra başlayacak kredi ödemesi daha fazla ödeme yapıyorsunuz.

• Fibabanktan kredi çekmiştim, 3 ayı geçtiği için sigorta cayma işlemi yapamıyoruz dediler, 3 buçuk ay oldu. Başka kuruluştan aynı koşullarda yaparsanız değerlendirmeye alınır dedi. Kesin bir şey demedi çağrı merkezi. Sizce ne yapmalıyım

• djangobjk kullanıcısına yanıt
    Size tanımlanan limiti ekranlardan kullanmanız lazım örneğin hangi ekrandan hangi ürünü kullanmaya calsiitorsunuz ve ne hata alıyorsunuz paylaşırsanız bilgi vermeye calisalim.

• menvenes kullanıcısına yanıt
    Sigorta falan yok demi hocam doğru anladım? Masrafsız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • menvenes kullanıcısına yanıt

Öyle yapana kadar 3 ay ertelemeli kredi veriyor garanti 10k'yı neden enflasyonda 3 ayda eriteyim değil mi. ?

• 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.