Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.234
Cevap
938
Favori
2.661.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bağış miras olayları için vergi çıkıyor bilginiz olsun.+ tapu masrafı için tapu daireside alacak.

Aslı da konu satış değil, ama satış gibi gösterirsenizde kardeşleriniz(veya mirasta hak talep edebilecek olanlar) muvazaalı işlem olarak tapu iptali davası açabiliyor.

Muvazalı işlemlerde vergi dairesi enselerse ceza da kesebilir.dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar garantiden 12 ay 3,82 orandan ödeme güvenceli kredi veriyor.3.500 lira sigorta bedeli var vefat maluyet ,işssizlik vs bu sigortayı krediyi çektikten sonra iptal edebilirmiyim , daha önce Garantiden benzer şekilde kredi kullanan var ise yardımcı olabilir mi

• berhanbay20 B kullanıcısına yanıt
    Sigortayı iptal edebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün 3.19 dan 500.000 25 ay vadeli Akbank ticari kredi çektim ticari geçenler varsa fırsat kaçmaz

• AQUİFERS A kullanıcısına yanıt

Kişiye özel mi bende çıkmadı, 3.79 gözüküyor.

• Garanti bankası 3 ay ertelemeli kredi 3.85'den çektim 47k.

• labidu kullanıcısına yanıt

Bu işler niye bu kadar zor. :) araba satışı gibi noterden bitmeli bu işler aslında

• QNB'den sıfır faizli 20 bin lira ihtiyaç kredisi aldım. 250 lira civarı sigorta kesintisi oldu. Bunu uygulamadan iptal edebileceğimiz bir yer bulamadım. Daha önce QNB'den sigortayı iptal ettirebilen var mı?

• Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Bende bulamadım bulursanız bana da haber verin

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

12 ay mı hocam

• 6 aydır büyük ihtimalle sigorta yaparken size onay isteyen belgedeki şirket kimse arayın iptal edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler. Bu ertelemeli krediyi mobil uygulama üzerinden nasıl çekebiliriz?

• wonderkidd W kullanıcısına yanıt

36 ay, ertelemeli olduğu için 33 ay ödemesi olacak. 3 ay ertelenen kredi taksit tutarının toplamını diğer 33 aya bölüyor ödeme artıyor.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Normal mobil bankadan giredilere girin hocam orda ihtiyaç kredisi ve ertelemeli ihtiyaç kredisi diye çıkıyor zaten.

Ben mesela 47.000 çektim. 33 ay ödicem. Geri ödeme tutarı 105.508 tl bu arada. aslında azda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 31 Ekim 2024; 17:9:34 >
    Çok teşekkür ederim ama bende sadece ihtiyaç kredisi çıktı, ertelemeli çıkmadı nedense. Olmazsa bankaya bir sorayım. Bu arada 3 ay ertelemeden dolayı toplam ödemeniz artmadı sanırım.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Maaş bankam benim ondan olabilir.

• xxeraycanxx X kullanıcısına yanıt

Hocam QNB Sigortayı arayıp iptal talebinde bulunmanız gerekiyor. Az önce 08502220860 bu numarayı arayıp 2'yi tuşladım. Müşteri temsilcisine bağlanıp iptal talebinde bulundum. 2-4 gün içerisinde iade edileceğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 31 Ekim 2024; 18:32:47 >
  • Burgan bank 11 ay vadeye özel 250.000'e kadar 2.99 dan ihtiyaç kredisi veriyor. Bu gece 23.59'da son.

Bana 150 bin çıktı 11 ayda 190 bin geri ödemesi var çekilir mi sizce?

• sercigs S kullanıcısına yanıt

öylesine bir deneyeyim dedim 150bin 2.99 11 ay çıktı banada geri ödemesi 187bin

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grag0r -- 31 Ekim 2024; 20:40:0 >
  • grag0r kullanıcısına yanıt
    Çekecek misiniz ? Bir de ilk taksit tarihi ne zaman ?

• 
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.