< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (841. sayfa)
-
-
resmi gazetede yayınlandığında yürürlüğe girmesi gerekmiyor mu yav bir ay daha bekliycez desene
-
Merhaba, On Dijital de kredi hayat sigortası iptali oluyor mu bilginiz var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturul -- 1 Ekim 2024; 16:12:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın arkadaşlar vakıf sky 2milyon limitim var. İhtiyaç kredisi 900bin vermesi lazım. Ancak çekmek isteyince en fazla 100bin gieebiliyorum. Bununla ilgili yardımlarınızı rica ederim
çağrı merkezinden oluyor
-
Hocam ek hesap ne kadar veriyor 2milyona
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank yeni müşteri faizsiz kredi ve TNA kampanyalarından yararlanabilen var mı arkadaşlar. Kredi notum 1800 üzeri olmasına rağmen ne kart tahsis etti, ne de kredi verdi. Başka banka limitlerinden düşürmüş olmama rağmen, hiçbir şey değişmedi.
-
Teşekkürler hocam, talep oluşturup tekrar dönüş yapacaklarını ilettiler
Çekeceğiniz ust limit 100 bin hocam bende de öyle banka belirliyor.Subedeki temsilcinizi arayın yüksek kredi girişi yapabiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Banka limitlerinizi ne zaman düşürdünüz ? 1 hafta geçmesi lazım ortalama düşürdükten sonra. Akbank bu ara problemli malum olaylardan dolayı.
-
1 haftayı geçmiştir hocam. Kart vermedikleri gibi kredi de vermediler.
-
Oranları nasıl görünüyor bu skyin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi akbank'ta şu an problem var. 1.800 değil 1.300 puan ile bile veriyor ama dediğim gibi sıkıntılı.
-
Desene boşu boşuna yeni müşteri hikayesi çöp oldu. Kızdım ben de herşeyi kapattırdım.
-
bence öncelikle şubenize gidip bir danışın olmuyor ise hemen orada tüm hesabınızı sildirin.
-
Kartı hesabı falan kapattırdım hocam. şu saatten sonra gitmenin bir faydası olur mu?
-
10 gün önce işbankasından ihtiyaç çekmiştim, hemen mobilden sigorta iptali yaptım 3 gün sonra fln M.H aradı neden iptal ediyorsunuz cart curt ama hala para yatmadı. Bugüne kadar yapıkredi teb akbank hemen iadem olmuştu. Bunlar neyi bekliyor ?
600bin
benim kesilen hesaplar bu oranlarda kesilmiş. 1 ekim itibari ile.
yürürlüğe girdi sanırım extre de koca koca karakterlerle not düşmüşler.
-
Kredi hayat sigortası için alternatif uygun fiyat tavsiyeniz var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X