Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: selimy34 , greenpeace16 , greenpeace16 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
17.235
Cevap
938
Favori
2.661.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Puan 1575 hocam. 350.000'lik bir araç kredisi vardı düzenli ödedim bitmek üzere onun dışında kredi kartı vs. yok. Sigorta için de cayma talebi oluşturdum 4 gün içinde aranacaksınız falan dedi ama bakalım :) sigorta iptal edildiğinde başka firmadan sigorta yapılması zorunlu mu? Bilginiz var mı?

• AIK kullanıcısına yanıt

Hayır zorunlu değil.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam teşekkürler.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

hocam aksine bankalar ödemesi düzenli kredi notu yüksek kişilere iyi oran vermiyor. geciktirme ihtimali olana daha çok fırsat sunuyorlar.

• iş bankasından kredim vardı kredi kartından da anadolu hayat üzerinden sigorta poliçem kesiliyordu ancak kredimin bitmesine 6 ay var totalde anadolu hayatla görüştüm 490tl poliçem kalmış tahsilatı almadılar mesaj geldi sigortanız tahsil edilemedi diye şu an sistemde borç gözüküyor ancak ödeme yapamıyorum 490tl için kredi notu vs etkilenirmi kredi ödememde hiçbir problem yok tıkır tıkır ödüyorum iş bankası şubesi ile görüştüm anadolu hayat çözecek dedi anadolu hayat da iş bankasına atıyor topu böyle kaldı tavsiyesi olan varmı

• AIK kullanıcısına yanıt

Başvurduktan sonra mı %1.99 faiz oranı çıktı? Ben başvurmadan kredi hesapla dedim hep 4 küsür oranlar vardı. Ona göre başvurup şansımı deneyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 26 Eylül 2024; 20:59:52 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Yok hocam orada hazır limitler var orada bende de 4 küsür çıkıyordu 250.000 TL'ye kadar falan diye. Ben sıfırdan başvuru gibi yaptım başvurmadan çekeceğin miktarı ve vadeyi yazınca oran ön onay ekranında görünüyor.

• Kredi borçları gecikmede olmadan yapılandırma olmuyor mu bilgisi olan yada bankacı var mı yardımcı olabilecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

Banka inisiyatif kullanabilir bu yeni çıkan yapılandırma daha yürürlüğe girmemiş 1 kasımda girecek

• Bugün fibadan 15.000₺ 0.89 ile 6 ay kredi kullanıldı kontrol etmenizde fayda var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DHTech D kullanıcısına yanıt
    Genel yorum 26 Eylül e kadar gecikme de borç olması koşulu yani böyle olursa zar zor ödeme yapanlar ne yapacak belirsiz maalesef

• Kafam acayip karıştı bu yapılandırmada 20.000 TL çektik faizi ile 50.000 TL ödeyecektik 10.000 ödedik ana paradan 10.000 TL mi? yapılandırılacak yoksa kalan tutar 40.000 TL üzerinden mi? hesap yapılacak?

İkiside değil kalan anaparanız uzerinden yapılandırılacak, sizin ödediğiniz 10bininn ne kadarı ana para ona bakmak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • medrem kullanıcısına yanıt

ilk 2 taksiti ödedim hocam zar zor. buna kaç geri öderim yapılandırma olsaydı?

5.59 dan çekilme :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 29 Eylül 2024; 12:28:38 >
  • cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

3,9 ve 4 üzeri çıktı vadelerde.

Yapılandırma diğerlerinden farklı mı kredi notunu bozmayacaksa avantajı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darius Widdershins kullanıcısına yanıt
    Keşke yapsalar bende de aynı durum Bi kere faiz yüksek diye 3.11 ile yapmak işlerine gelmez zaten ki gecikme de istiyor sa yandık

• djangobjk kullanıcısına yanıt
    iyi de bu borca girenler 3.11 den fazla faizle çektiyse nasıl olacak

• sadece anapara ödemesi değildir o bence

• Darius Widdershins kullanıcısına yanıt

Anaparanın kalanına faiz işletecekler borcunu yayarak ödemiş oluyorsun yüksek faizden çektiysen faiz düşüyor.

Bundan herkes yararlanamayacak kısıtlama getirmişler.

bizi bağlayan bir şey yok hocam dimi? ekimdeki ödemem gecikmeye düşecek gibi bir faydası olmaz herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 29 Eylül 2024; 15:14:40 >
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.