Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.235
Cevap
938
Favori
2.661.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garanti verdi bana. Arada kaldım altın almak konusunda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pannekamp P kullanıcısına yanıt
    Poliçe numarasını yazıp onayla deyince de böyle bir uyarı çıkıyor,, kredi için başka yerden bir poliçe istiyorlar mı yoksa aradıktan sonra istemiyorum dersek iptal ediliyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sg704 S kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum, bilen varsa yazarsa süper olur.

• akbank'tan ticari kredi kullandım.

300 bin lira kredinin geri ödemesi

15 ay vade aylık 26900 küsur

toplam 404 bin lira.

• Vakıftan masrafsız kredi kullanılınca otomatik açılan 3 aylık kovan hesabını kapatabiliyor muyuz?

Hesaplar > Kovan Hesabı > Hemen İptal yapsam kredide bir sıkıntı çıkar mı?

• sg704 S kullanıcısına yanıt

istemiyorum deyince hemen iptal oluyor ertesi gün para yatıyor. 1 ay önce çektim 5 bin civarı yattı

• Selamlar
    0 faizli kredi veren bankalar varmı 20-25 bin aralığında bir kaç bankadan çekip ihtiyacımı gidermek istiyorum arkadaşlar

• takao143 T kullanıcısına yanıt

çok iyi görünüyor, faiz oranı kaç ve masraf ne kadar hocam?

• On uygulaması %3,69 ile 50bin veriyor ama 36 taksite. Geri ödemesi 102 bin olunca vazgeçtim sonra MH aradı, neden almadınız diye sordu. Bu orana 12 ay olsaydı alacaktım dedim. O da 12 ay sonra kapatırsınız indirim olur 3.69 oran 12 aya gelmiş olur dedi. Sizce ne yapayım? Mantıklı mı

• vakıfbankın kredisi bana çok mantıklı gelmedi.250bin para veriyor.%10 u kovan hesapta duracak 3 ay. temelde verdiği para 225bin diyebiliriz. kovan hesap yıllık faiz oranı %30 ve 25bin altına faiz işlenmiyor. faiz oranı güzel gözüken kredi aslında mantıksız rakamlara geliyor olabilr.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Faiz vermiyorlar zaten. Dosya masrafini cikariyorlar bu sekilde. Dosya masrafsiz sigortasiz dusuk faizli kredi daha iyi su an yok piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaMasa.10 M kullanıcısına yanıt

Para bloke kapatamazsiniz

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    12 ay içerisinde faizin yarısından fazlasını kesmiş olacak zaten. Yani erken kapama yapsanızda değişen çok bir şey olmayacak. İlk ödediğiniz taksitlerde anaparadan daha az düşecek.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Oran iyi kredi puanın iyi olmalı yoksa vermezler yıllık faiz %75'e denk geliyor iyi düşün.

• DHTech D kullanıcısına yanıt

Aslında kredi puanım çokta iyi değil 1550lerdeydi en son. Sadece 50 bin ve 36 taksit seçersem veriyorlar. 100 bin 24 ay yaparsak %3.99 oran oluyor. Bu yüzden büyük ihtimal kredi yerine kredi kartına taksitli alışveriş yaptırıcam %3.70 vade oranı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 25 Eylül 2024; 21:28:59 >
  • Türkiye finans 100 bin tlik kredide 5bin tllik hayat sigortası kesintisi oldu.444 27 58 arayarak kendime ait özel hayat sigortam olduğu için yapılan sigortanın iptalini istedim.1,5 saat sonra iptalinin gerçekleştiğini söylediler.Paranın yatması ertesi gün oldu.

• Arkadaşlar bu kredi faiz oranı misal vakıfta 3.99 dan veriyor 40k 6 ay vadeli toplam ödeme 49.787 tl garanti bankası oran 4.50 toplam ödeme 46.869 bu nasıl oluyor ne fark ediyor oran birinde daha düşük ama toplam ödeme yüksek?

• Şaşırtıcı ama Garanti'den 1.99 orandan 50.00012 ay vadeyle kredi almış oldum. Tesadüfen MH aradı size özel vs. diye fırsatı mobilden görebiliyor muyuz dedim sadece buradan yardımcı olabiliyoruz falan dedi sonra kapattım mobilden kredilerden başvurdum 50.000 12 ay 1.99 gözüküyor. Dolayısıyla şubeye gitmeye gerek kalmadan hallettim. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 26 Eylül 2024; 11:53:54 >
  • AIK kullanıcısına yanıt

12 olması dışında oran iyi

• AIK kullanıcısına yanıt

Kişiye özel hocam. Muhtemelen bankayı çok kullanıyorsunuz, ve kredi puanınız 1.500 üzeri.

• 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.