Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vlknzkn , ishadami Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.235
Cevap
938
Favori
2.661.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır araç sordunuz araç için söyledim. alınan araç aslında kuveyt sizin için alıyor üstüne kar payı koyup size satıyor. o yüzden araç finansmanı. başka şeye ipotek koyma sadece ticari kredi için duydum. o da bu konuyla alakalı değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt

Birkaç gün önce baktığımda 3 ay ertelemeli kredi seçeneği vardı ama şimdi kaldırılmış ne yazık ki. Epey işime yarayabilirdi.

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt

Merhabalar bende çözüm merkezine dediğiniz gibi yazdım bir cevap dönmediler. Nasıl ilerlemeliyim? teşekkür ederim.

• elektro35 kullanıcısına yanıt

Enpara internet bankacılığına girin, mobil şube değil. Orada kredi bölümündeydi sanırım (girmeden bilemiyorum şimdi) sigortayı iptal etme seçeneği var ve iadesi anında hesaba yatıyor. Defalarca kez iade aldım oradan iptal edip de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendim cevap vereyim belki birileri için yol gösterir.

hem hayat sigortası hem de telefon sigortası tek tıkla iptal ediliyor.

fibabank içi geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 18 Eylül 2024; 0:2:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim oldu.

• %0 veren kredileri tablo halinde hazırlanmış bir konu veya mesaj var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İş Bankası 4,05 ile veriyor şu an. Akbank'ta 3 ay ertelemeli veriyor 4,78'den.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Akbank'ta var 4.78 oran ile veriyor. Normal kredi başvurusu yapıyorsunuz ilk ödeme tarihini 3 ay sonrasına seçebiliyorsunuz.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    devam ediyor suan bende

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    hangikredi sitesinde hepsi var

• Eskiden kredi hayat sigortası için aegon firmasıyla çok daha makul fiyata hayat sigortası yaptırıp, bankaya sunarak bankanın yaptığı sigortayı iptal edebiliyorduk. Ancak şuanda firma Türkiyeden çekilmiş sanırım. Bu tarz daha uygun fiyata hayat sigortası yaptirabilecegimiz yer varmı bilgisi olan paylaşabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb sigortayı geri alabiliyor muyuz acaba?

• Arkadaşlar araç kredisi için ara ödeme yapıp kredinin vadesini kısaltabilir miyim? Bunu yapabiliyorsam, kredi oranında artış yapıyorlar mı?

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, çok teşekkür ederim 👍

• Enpara 4,39 300.000

Vakıf 3,99 100.000

Kredi kullandım. Kart ve kredileri takla attırmaktan güvercin olduk be. Allah sonumuzu hayır etsin.

• Cesvaraponuribere kullanıcısına yanıt

Vakıfbank 10bin TL blokeli masrafsız/sigortasız ihtiyaç kredisi mi kullandınız. Yoksa Skylimit üzerinde mi kredi kullandınız?

Baya iyi oranlara kullanmışsınız tebrikler. Ekonomi bilmeyenler boş boş konuşuyor millet de korkuyor bu oranlarla kredi kullanılmaz diye. Halbuki 4,25 ve altındaki her oran şu ortamda baya ucuz kredidir. Ama limit ve vade sorunu kullanmamızı engelliyor işte.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. 10.000 3 ay boyunca blokeli. Orandan dolayı gözardı ettim bu tutarı.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    İş bank bana 4.10 dan veriyor ama yıllık maliyet oranına bakıyorum %87. Ben bu parayla ne yapacam da 1 senede %88 kazanırsam %1 kâr etmiş olucam. Çok Riskli. Girer miyim o topa hiç? Ekonomi bilmeyenler atıp tutuyor millette korkuyor çok yüzeysel bir yorum olmuş. Rakamlarla konuş. Kredi ucuz değil. Mevduata atsan bu oranı yakalayabilecek misin? Külliyen zarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

Enflasyonun ne olduğu belli değil o açıdan düşünürsen alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.