< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (848. sayfa)
-
-
Umarim gelir, ben de burdan @sercigs hocam sayesinde gorup cektim. Takipte kalalim yine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Taşıt teminatlı ihtiyaç kredilerinde;
Kredi tutarının taşıtın değerine oranının taşıtın
- Nihai fatura değeri 400 bin TL ve altında olanlar için % 70’i aşmamasına,
- Nihai fatura değeri 400 bin TL’yi aşan binek araçlarda, 400 bin TL’ye kadar olan kısım için %70, 400 bin TL’nin üstünde olan kısım için % 50 olarak uygulanması yönünde düzenleme yapılmıştır."
TEB'de böyle bir kredi var, daha önce yararlanan oldu mu acaba? Aynı kredi Vakıfbank (12 ayla sınırlı) ve İş Bankası'nda da mevcut. TEB veya
İş 24 ay vade yapıyorsa, faiz oranı da uygunsa nakit + kredi kartıyla otomobil alıp bu krediyi kullanmayı düşünüyorum. Doğru hesapladıysam 1.100.000 fiyatındaki bir araç için 630 bin lira kredi veriyorlar.
-
Taşıt teminatlı ihtiyaç kredisi bu. Vade 12 ayı aşamaz hocam
Tüh, o zaman işimize yaramaz. Çok teşekkür ederim.
-
Garanti Bank.
3.95
100 bin tl
3 ay ödemesiz + 21 ay vade
Eşit taksit
Toplam geri ödeme 188 bin 293 tl
Yaklaşık 3000tl sigorta ve tahsis ücreti kesintisi var.
Mantıklı mı sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sigortayı geri alabiliyorsunuz. Güzel oran ve vadequote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
Garanti Bank.
3.95
100 bin tl
3 ay ödemesiz + 21 ay vade
Eşit taksit
Toplam geri ödeme 188 bin 293 tl
Yaklaşık 3000tl sigorta ve tahsis ücreti kesintisi var.
Mantıklı mı sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar 100-150 bin aralığından 24 ay vade yapan şu an bildiğiniz banka var mı
-
Değil kardeşim. İki senede o parayı hem geri ödeyip ay ay i, hem nasıl ikiye katlayacaksın. Bekleyin biraz zaten düşecek faizler. Bankalar kokusunu aldı, size karsız iş yaptırıyorlar. Yıllık maliyet oranı kimbilşr kaçtır.
Hocam ihtiyaç için benimkisi, para katlama vs. değil. Teşekkürler düşündüğünüz için
-
Arkadaşlar konut alacağım 250 bin ihtiyaç kredisi lazım 12 ay, en uygun nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen
Garantiden Kredi Kullanmıştım , Sigorta Poliçesi İçin İptal Talebinde Bulunduk Bakalım Sonuç Ne Olucak
vakif ek hesap 3.99 dan iş bank 3.99 ek hesap
Akbank’tan kullandığım kredinin sigorta iadesini aldım arkadaşlar.
evet şubeden kullanırsınız sorun olmaz büyük ihtimalle eksik belge yada başka banka ödemeli alinamadi
Ziraat Bankası ile konut kredisi kullandım. Zorunlu diye yaptıkları sigorta vb. bireysel emeklilik iptallerini illa Türkiye hayat sigortayı arayıp mı yaptırmamız gerekiyor. Sitesinden kontrol ettiğimde herhangi bir iptal ettirme seçeneği mevcut değil. Ziraat uygulamasından bile denediğimde firmayı aramam gerektiği yazıyor.
-
kredi sigortası bazen bankadan bazende şirketlerden yapılır size gelen sözleşme de yazan numarayı arayın iptal ederler banka sigorta yapar ama iptal için çok uğraşmaz birebir sigorta şirketi kimse onu arayın
Teşekkürler hocam
-
4.49 vakıfbankquote:
Orijinalden alıntı: kartal0067
vakif ek hesap 3.99 dan iş bank 3.99 ek hesap
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X