< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (861. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, garantinin 2,49 faiz oranlı 50 k kredisini çektim, düşük faiz oranlı başka bir kredi daha çekmem gerekiyor, bu tutar seviyelerinde hangi banka verir yine düşük faizli olarak bir bilginiz var mı?
-
Böylesine güzel oranlı bir krediyi başka hiçbir bankanın verdiğini sanmıyorum. Yeni müşterilere sıfır faizli kredi veren bankalar var, hangikredi'den bir bakın isterseniz.
Bu arada, ihtiyaç kredisini gününden önce ödeyince bir miktar erken ödeme indirimi yapılıyordu. Orfin Finans'ın taşıt kredisini bir hafta erken ödeyelim dedik ama herhangi bir indirim görünmedi nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 15 Aralık 2024; 13:18:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet dediğiniz gibi bu zamanda bu kadar düşük faiz oranıyla başka bir bankanın kredi vereceğini sanmam, çok iyi fırsat oldu gerçekten. Bir bakayım hocam sağolun.
-
Kaç yıllık? kampanya devam ediyor mu?
-
Evet ediyor.
-
Yakın tarihte Enpara'dan ihtiyaç kredisi çekip, canlı yardım üzerinden iptal talebiyle primi geri alan oldu mu?
Oldukça yükselmiş gözüküyor sigorta primi.
O yüzden hâlâ sorunsuz iade yapıyorlar mı merak ettim.
-
İnternet şubesinden iade talebinde bulunup aldım, kimseyle görüşmeme gerek kalmadı.
Vakıfbank Skylimitten 3,75 oranlı taksitli ek hesap kullanımı için bildirim geldi. Kişiye özel mi bilmiyorum. İlgilenenler kontrol etsinler.
-
Bana da geldi.
Burgan sigortayi iade ediyor mu 8 ay vade 2.99 politika faizi duser %36 altina hepsini kapatirim yada arbitraj orani azalirsa
Alinir mi sizce acikcasi ihtiyacim yok sadece yatirim icin alirim alirsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Aralık 2024; 19:28:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: brk-95Evet ediyor.
Kişiye özel herkese değilmiş
-
Vakıf bank mı?
-
Evet Vakıfbank
Oran iyi kaç aydır 5 ordandan KMH kullanıyorum taksitli olmasıda iyi gidip hesap mı? açtırsam.
-
En para 20.000 sıfır faiz
Garanti 50.000 2.49 24 ay tanımlanmış gereğini yaptım .
Hayat sigortası nasıl geri alabilirim Garantiden bilen var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben direk uygulanadan yazdım dün cevap bekliyorum (garanti)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapı kredi Allianzdan kredili hayat sigortasını taşıt kredisi için geri alabiliyormuyuz arkadaslar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigortayı geri alabildiniz mi ? Ben kullanmadim hala duruyor. İade varsa kullanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X