Bildirim
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (859. sayfa)
Giriş
-
Bana da gelmiş aynı mesaj,
100.000 ₺ için 24 ayda 172.000₺ geri ödeme.
Aylık 7159 ₺ taksit
120 bin tl kmh borcum var. Kmh borçlarını kapatmak için 100 bin tl kredi çekmek mantıklı değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 6 Aralık 2024; 18:17:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3.75 ten 100 vin veriyor , toplam geri odeme 134 bin 12 ay
İhtiyac pek yok ancak altin alip kendra atmak nasil olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ayda 3.99a çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 tane kmh (ek hesap) borcunun 2 tanesini 100 bin ₺ 3.75 faiz oranlı Akbank kredisi ile kapattım. Ek hesabın faizi %5 görünürde ancak neredeyse 1 yıldır faizlerini ödemekten öteye geçemedim. Bu şekilde hiç olmazsa tek seferde kapattım. İyi mi ettim bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Bana da gelmiş aynı mesaj,
100.000 ₺ için 24 ayda 172.000₺ geri ödeme.
Aylık 7159 ₺ taksit
120 bin tl kmh borcum var. Kmh borçlarını kapatmak için 100 bin tl kredi çekmek mantıklı değil mi?
13 ay 3,75
Çeksem mi bilmiyorum faizler düşebilir
Birden düşmez bence. Düşse bile 3.75 in ne kadar altına düşecek ki? Oldu ki düştü başka bankadan daha düşük faizli krediyi çekip bu krediyi kapatma şansın var her zaman.
Şimdi çeksek hayat sigortasını iptal ettirebilir miyiz akbankta
Araç alımı için 150-200k kadar 6-9 ay vadeli bir kredi çekeceğim. nakit avansları tükettim. hangi kredide getir finans 3.64 çıkıyor. daha uygunu var mıdır arkadaşlar. ilk defa kredi çekeceğim hangi kredideki tutarlara ek bir şeyler çıkıyor mu bu işi en düşük maliyete nasıl çözebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemforder -- 8 Aralık 2024; 23:45:48 > -
En yüksek ve toplam kmh limitleriniz ne kadar
Kredi oranları düşmeye başladı iyice, eşime maaş müşterisine özel Garanti 50bin. 24 ay 2.49 oranla kredi veriyor
Çok iyi oran zaten bu oranlara gelsek herkes rahat öder ama maliki kati
borcun yoksa süper faize koy 54 ile mis faizi silersin
Uygun oranlı borç transfer kredisi gören/duyan oldu mu?
-
Altın baya şişti son 1 Yilda , şimdi altın alsam %34 getiri sağlarsa maliyetinize gelmis oluyor hesabınızı yapın.
İş bankasından 12 aylık kredi çektim son 4 ayı kaldı bunun hayat sigortasını iptal edebiliyor muyum, ediliyorsa nasıl yapılıyor bu işlem aydınlatırsanız sevindirin
Arkadaşlar kredilerin sigortalarını iptal etme sebebimiz nedir farkını geri mi yatırıyorlar
Garanti bankası 50 bine kadar 2.49 oran veriyor .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen 47 olarak elimize geçiyor 24 ay için 73 bin ortalama ödeme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sigorta iptal edildiğinde kredi ödeme sorumluluğu tamamen siz ve ailenize kalır ücretler yüksek olduğu için herkez iptal edip parasını geri alıyor olay bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X