ali git başımdan ali tekrar yazarsan engelleyeceğim ali, hadi selametle |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (857. sayfa)
-
-
Bende seni engelliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulutali -- 26 Kasım 2024; 4:15:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar 2024 ağustosta çekmiş olduğum bi kredi var bunun sigorta iptalini gerçekleştirebiliyor muyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta 15 gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iptal ediliyor, sonra iptal olmuyor bildiğim kadarıyla.
-
Kredilerde faiz oranları ne zaman düşüş göstermeye başlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vakıfbank taksitli nakit avansı 3,75'te 12 taksit veriyor , 150bine 198bin tl ödeme istiyor 15 gün sonra ilk taksit ödemeli alırsak
uygun mudur sizce?
-
Masraf sigorta vs varmı
hayır yok ek hesaptan kullanılacak taksitli nakit avans, direkt hesaba geçiyor.
-
Extra sigorta+ vergi gibi masraflar olmadığı için fena bi oran değil 3,75 kullanılabilir. Tabii ki ihtiyaca bağlı olarak yoksa asla yatırım için kullanılmaz zarar ettirir. Ayrıca bu ortamda 12 ay çok güzel bir vade. Çünkü kredi kartları en fazla 3 ay veriyor. Tüketici kredilerinde 24 ve 36 ay için uygun faiz oranları çıkarken 12ay için çok yüksek oranlar sunuyor bankalar. Bana 3,99 teklif etti vakıfbank, bakalım biraz bekleyeceğim belki iner oran.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fiat2001bravaExtra sigorta+ vergi gibi masraflar olmadığı için fena bi oran değil 3,75 kullanılabilir. Tabii ki ihtiyaca bağlı olarak yoksa asla yatırım için kullanılmaz zarar ettirir. Ayrıca bu ortamda 12 ay çok güzel bir vade. Çünkü kredi kartları en fazla 3 ay veriyor. Tüketici kredilerinde 24 ve 36 ay için uygun faiz oranları çıkarken 12ay için çok yüksek oranlar sunuyor bankalar. Bana 3,99 teklif etti vakıfbank, bakalım biraz bekleyeceğim belki iner oran.
150k sıfır kesinti 3.75'ten aldım, biraz nakit masraflarım olacaktı peşin vermek istemedim, 12 ay vade cezbetti gerçekten 198k geri ödemesi mevcut.
-
Hocam hesaptan çekilen taksitli nakit avansın geri ödemesi kaç gün sonra başlıyor?
Bende 4.49 gösteriyor Vakıfbank taksitli ek hesap. Siz çok uyguna almışsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de 3.75 çıktı maksimum 70 K veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 27 Kasım 2024; 21:28:5 >
1 ay sonra ilk ödeme, 27/12.
-
sky limit üzerinden kullandım , 300k'ya kadar çekebiliyorum , ilk adım olarak 150 k çektim , ihtiyaç kadar, faizler düşerse, kalanı da alırım büyük ihtimalle.
-
abi bi konu attım karışmış burası 😆
-
-
Bulamadım nerde veriyor akbank qnb
Bende oran 5 çıkıyor kişiye özel mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X