Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NextMan-- Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.234
Cevap
938
Favori
2.661.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sana diyorum ya kendi inandığı kararların sonuçlarını kendi görsün yıpratma boşuna kendini. Zaten konu fırsat oran konusu konu dışına çıkıyoruz boşuna. Bu forumda önemli olan oran. Herkes kendine göre risk alır veya almaz. Mesele en güncel oranları görmek!!!

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Laf yetiştirmek falan değil yazdık ettik zaten yukarda. İnanmıyorsan güvenmiyorsan ki öyle bence kendi dedidğin gibi yapmalısın. Bu iş bu kadar. Yine tekrar ediyorum konunun içeriğini kötü olarak etkiliyor bu tartışma. Amaç yeni oran ne en iyi oran ne bu.

• basit faiz bileşik faiz hesaplaması bilmeyen aylık 4.3% faiz ile çekilen kredinin,
    yıllık 51.6% maliyeti olduğunu sanan bir cehalet bu,
    okuduğunu anlayamayacak kadar düşük bir profillilik bu,

insanlar ne kadar aciz ne kadar zavallı ne kadar da ezik, bizim asıl sorunumuz bu işte insan kalitemiz yerlerde,

eleman 4.3 ile 12 yi çarpıp 51.6 oranına ulaşıyor, öyle olmaz bileşik faiz hesapla diyorum,
    yav ben mevduat dedim diyor utanma yok sıkılma yok kendi yazdığını ekran görüntü ile gösteriyorum daha mürekkebi kurumamış,
    3 ay ertelemeli 4.3% faiz yıllık 51.6 yazmış ben mevduatı kastettim diyor, mevduatta 3 ay erteleme nedir cin ali?
    devreler yandı, yazık çok yazık insan hiç bir zaman kendini bu kadar küçük düşürmemeli,
    tek argüman 5% faiz bulamazsın, 39 yerine 49 yazmış hehühe,

zavallı daha o rakamın hesap hatası olmadığı maddi hata olduğunu idrak edemeyecek kadar zavallı, yazık .ok yazık oysa fırsat vermiştim kendisine ancak yüzsüzlüğü seçti, herkesin kendi tercihi,

ne olur rica ediyorum okuduğunu anlayamayacak, finansal okuryazarlığı olmayan tipler benle muhatap olmasın engelle geç kardeşim, yolda görsem selam vermeyeceğim vasıfsıza laf anlatmaya çalışıyorum 2 saattir biz de insanız yahu ayıptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 26 Kasım 2024; 1:47:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• blasphemousmantis B kullanıcısına yanıt
    yav neyi yazdın ben sana 250 ye dokunmadan 3 ay faize attın sonuç ne olur onu tarif ettim,

en yüksek faizi yazdım ki en yüksek faizde dahi getirisi götürüsü ne olur ortaya çıksın,
    neyi anlamadın da kendi çapında dobrovski mobrovski diye goygoy yapıyorsun,
    ben sana yatırım tavsiyesi verip bunu böyle yapın şunu şöyle yapın erteleyin faize atın mı dedim?

yahu kendi kafanızda kurup kendi kafanızda oynuyorsunuz, yapsın dag örsünm ehühe yapsın da zarar etsin hehehe,
    kapasite bu, yuh be kardeşim.
    neresinden anlıyorsun lafı, okuduğunu anlamak bu kadar mı zor?
    niye bu kadar zorlanıyorsunuz be kardeşim? yapsın da kendi görsün zarar eder vs vs

konunun içeriğini kötü etkiliyorsa yazma sil yazdıklarını ne laf sokmaya çalışıyorsun daha okuduğunu anlayamıyorsun,
    forum burası sen bana zevzek zevzek yazarsan ben de sana cevap yazarım

Okuyarak anlamıyorsun. Belki hem görsel hemde okuyarak daha iyi yardımcı olur. Mevduattan bahsediyorum mesajımda. 4.3 erteleme kredi oranıyla başa baş gelmesi için bile paranın en az %56 faizde olması gerekir. Ki 4.30 kredinin maliyeti 5.59. Maliyete göre hesaplanırsa başabaş olması için çekilen kredinin %74.5 faizde olması gerekir. Mesajın bir kısmını kırparak algı yapmaya çalışıyorsun. Mesajımda başından sonuna mevduattan bahsediyorum

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aynı şeyi tekrar tekrak konuştuğumuz için bu uslübü kullanıyorum. Bir defa 250 değil 225 kafadan çünkü 25 i kafadan bloke 3 ay. Kalan 225 i faize yatırsak kurtarır mı üzerine çıktı tartışma. Ben de en yüksek faiz %58 üzerinden bile kurtarmadığını söyledim. Aynı krediyi ben de kullandım bu arada ama farklı sebeplerden. Hala aynı şeyi söylüyorum. O faiz bir yıl boyunca %58 kalsa bile kurtarmaz. Daha da bir mesaj yazmam bunla alakalı. Tahammülüm bu kadar. Ayrıca bu tartışma bu konunun dışında.

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    utanıp sıkılmada yok 3 ay ertelemeli aylık 4.3% faiz yıllık 51.6% faiz oranı yazıyorsun.

kesip kırpmış diyor yahu ne utanmaz bi insan çıktın insanda biraz utanma olur, tam bir cahil cesareti,
    al kırpmadım bu kez fuşya ile işaretledim siyahta güzel durdu ha ile işaretledim oku bakim ne yazmışsın:)
    hani nerde mevduat?

bak alicim aylık 5% faiz yllık 60% yapmaz mevduatta da yine pisledin orta yere,
    aylık 5% ile mevduatı yatırdığında yıllık bileşik faizi 79.59 olur,

hadi mevduat dedin diyelim 4.3%ü de onu da yıllık yatırdığında bileşik faizi 65.73% olur, 51.6% olmaz.

anlamıyorsun alicim finansal okuryazar değilsin sana kızamıyorum da öyle saf saf yazıyorsun ki, halkın büyük çoğunluğu da senin gibi saf,
    halen mevduat diyor mevduat desen de yanlış, kredi desen de yanlış, çünkü basit faiz hesaplıyorsun,
    çünkü bileşik nedir basit nedir arasındaki fark nedir bilmiyorsun bilmiyorsun, bilmediğini de bilmiyorsun :)

• Ulan adam bunu yazmış daha ne yapsın. Tamamen matematik net.

Daha ne yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasphemousmantis -- 26 Kasım 2024; 2:21:11 >
    Ben bileşik faiz demedim ki zaten. Sen mesajının başında 3 aylık basit faiz ile hesaplamışsın bende basit faiz hesabı yaptım. Sürekli konu değiştiriyorsun. İkinci seçenek olarak ertelemesiz kredi çekilse 1 ay faize konulsa ve gelen faiz geliri anaparanın üzerine eklenip kredi taksidi ödense ne olur diye hesaplamışsın. Bunu 3 ay tekrarlayıp paylaşmışsın. Ayrıca aylık %5 faiz 1 günlük dönemlerde faiz hesaplanmak suretiyle 1 yıl vadeyle faizlendirildiğinde %83 faiz oranı yapar. Bilmiyorsun öğrenmiş oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulutali -- 26 Kasım 2024; 2:22:34 >
    25 niye bloke güzel kardeşim, benim bankam 25 i bloke etmiyor, niye vakıfbankın özel şartını baz alıyorsun,
    yok 25 bloke, dikkate alma onu, bloke mloke yok,
    250 yi çektik 3 ay boyunca cebimizde en yüksek faizi bulduk
    hatırlı müşteriyiz, hoş geldin faizi beş gittin faizi karıştırma fazla ayrıntıya takılma,
    bu senaryoda alıp alabileceğin en yüksek faiz yazıldı ki en uç senaryoda bile ne getirir ortaya çıksın.
    esasında hesabın ana fikri, bu kadar yüksek faizde dahi kazancının olmaması, bunu anlamak niye bu kadar zor?
    büyük resme odaklan bulup bulunabilecek en yükse orandan aylık bağladık 3 aylık bileşik, elimize şusu busu stopajı vs herşey dahil ne 39.4 kaldı,

buraya kadar hesap doğru mu? karıştırma aylık o faiz yok o oran yok, falan diye detaylarda boğulma, velev ki var o şartlar altında,
    diğer alternatife göre reelde zararımız mı olur karımız mı onu hesapladım, alın parayı faize yatırın bu daha avantajlı mı dedim,
    yaptığım hesap ortada tek hata sehven 39 yerine 49 yazmışım,
    usulde hata yok onu da düzeltince 3 aşağı beş yukarı ertelemesiz olanla aynı kapıya çıkıyor demişim,

o değilde bulutali bileşik ile basit faizi ayırt demeden kendince çırpınıp duruyor ne hikmetse ona hesabının yanlış olduğunu aylık 4.3% faiz olursa yıllıkta 51.6 maliyet olmayacağını niye yazmıyorsun,
    eleman cahilce yazıyor, hatasında ısrar ediyor halen daha ben mevduat dedim diye kıvırıyor, gelip niye bana bileniyorsun?
    niye bir birbirinizi ivit hicim bişiy bilmiyır hicim lif inlimiyor hicim diye pohpohluyorsunuz?
    çok komik ve ezik görünüyorsunuz ikinizde burdan.

sıkıntı nedir? niye bu kadar lüzumsuz yere yanlışta ısrar ediyorsunuz?

onu daha şimdi yazdı şuurusuz :)
    ben git google bileşik fazi nedir bi öğren gel dedim,
    benim alıntı yaptığım dünkü mesajı yav kendiniz bu kadar rezil etmeseniz mi acaba :)

siz sipariş misiniz eküri misiniz al birini vur ötekine ne sarsak çıktınız yav.
    al eleman daha yeni kendi verdi bu ekran görüntüsünü avel neyi savunuyon vasıfsız :)

hadi şimdi sana bi görev dünkü benim ekran görüntüsü attığım mesajı git bul tekrar oku ve gel özür dile:)
    söz kızmıycam hadi

Bence sen kendini bu kadar rezil etme :) mesaj silme ile mesaj güncelleme ile olmuyor bu işler. Ertelemeli kredi çekip 3 ayda 9653 TL kâr yapacağını sanan zavallı arkadaş 😄 sürekli kıvırıyorsun mesajını kaç kere güncelledin Allah bilir. Dediğini demedim diyorsun. Yanlışına yanlış demeyip üzerine haklı çıkmaya çalışıyorsun. İşine gelmediği her konuyu değiştirip kafana göre faiz oranları belirliyorsun. 3.99 kredi oranı 3 ay ertelemelide 4.30 3 ay kredi oranı var. Kafana göre değiştiriyorsun. Pasif bakiyeyi kafana göre siliyorsun. Komiksin :)

Cevapladığın ve hesabını yaptığın kredi bu :) hemen kıvırıp 25 niye bloke benim bankam bloke koymuyor diyerek kıvıramazsın. Kendin basit faiz hesabı yapıyorsun ben basit faiz hesabı yapınca ağlıyorsun 😄 hayal dünyan çok garip

yav siz kamera şakası mısınız aylık faizi 12 ile çarpıp 51.6 diyorsun, sonra öğren gel diyorum bu sefer 92 diye cevap yazıyorsun,
    şimdi de sen de basit faiz yaptın ben ondan basit faiz hesapladım diye kıvırmaktan bi hal oldun,

yine boşa düştün okuduğunu idarak edemiyorsun mantık yok algı sıfır,
    250 bin bileşik olarak 39.4 bin getirir, yaptığım hesap zaten bileşik, basit olduğunu nerden çıkardın:)
    sen de biraz mantık olsa alır makineyi hesaplardın kafa basmıyor işte, basit faiz hesabı yapmış olsam 250x5%= aylık 12500 den 3 aylık 37.500 yazardım,
    ben ne yazmışım 39.400 demek ki bileşik daha bunu anlayacak çapın yok senin utanmadan yüzsüzce kendinizi byu kadar küçük düşürmeyin,
    aylık 5% mevduat yıllık %60 getiriyor diyecek kadar cahilsin işte niye basit hesaplıyorsun senin ne kazancın var basit hesaplamakta?
    tamamen bilgisiz bir cagil olduğun için çırpındıkça dah da batıyorsun, aylık 5% mevduat faizi yıllık bileşik 79% faiz getirir kendi kendini yalanlıyorsun utanıp sıkılmadan,
    yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun, rezil ettin kendini daha da bi sus artık sessizce git artık,

Sen kredi çekip faize koyarak para kazanabileceğini sanarak yaşamaya devam et hocam 😄 hemen git yarın kredi çek bulabilirsen %5 den faize koy. Hatta aylık bileşik değilde günlük bileşik faize koy o zaman 9.653 TL den daha çok kazanırsın 3 ay sonunda 😀 kendine yaptın bari insanlara yapma bunu :)

• Bütün bu tartışma %3.99 oranın ister 3 ay ertelemeli olsun ister olmasın sadece %58 faize yatırılıp uzun vadede kar getirip getirmeyeceği üzerine kurulu. Kaldı ki %58 in kalıcı olmayacağaını herkes biliyor. Burda amaç sırf bu yüzden saçma sapan borçlanmayın. Faizlerin düşüş sürecine girdik giriyoruz. Eğer zor durumda değilseniz Mart'ı Nisan'ı bekleyiniz.

nato kafa nato mermer, 39 yerine 49 yazdığımdan dolayı o rakam çıkıyor 39 ile güncelleyince kafa kafaya olduğu ortaya çıktı,
    o hata mantık hatası değil neyini anladın yetersiz o hata maddi hata. hesap hatası değil vasıfsız.
    sen aylık 5% faizin yıllık %60 yaptığını sanan bir kara cahilsin cahil olmak sıkıntı değil ancak utanmaz ve yüzsüzsün de ayrıca,

basit ve bileşik faiz kavramlarını bilmediğin için saçmalayıp duruyorsun, kendi kendini yalanlayıp duruyorsun niye utanma yok sıkılma yok daha kaç kez yazacağım 250 bin
    3 ay sonra 289400 olur demişim burada yanlışlıkla 39 yerine 49 yazmışım ondan dolayı aadaki fark doğru çıkmadı onu düzeltince
    ha 3 ay ertelemişsin ha ertelemesiz çekmişsin en yük faiz alsan bile reel bi kazanç yok demişim,
    4 işlem bilmiyo toplama çıkarma bilmiyo diye sevinen bir zavallısın avel:

ben orada maddi bi hata yaptım güncelledim insan olmak bunu gerektirir sen utanmadan cahil olduğun ortaya çıkmasına rağmen ben mevduat dedim ben basit dedim, ben bileşik demedim diye yüzsüzlük yapıyorsun,
    çok zamanımı aldın artık yazmayacağım diyorsun daha bana laf yetiştiriyorsun senin gibi vasıfsızlara daha fazla ayıracak zamanım yok delikanlı ise silme mesajlarını ilerde okuyanlar da senin nasıl bir yüzsüz olduğunu görsün cinali daha da yorma beni,

basit faiz ile bileşik faizi bilmeyen birini savunup durdun dünden beri,
    kimse size bankadan kredi çekin tekrar faize yatırın para kazanırsınız demiyor,
    3 aylık kısa dönem için en fazla faiz ile yatırdığında ortaya nasıl bir tablo çıkar onu gösterdim,

eleman dünden beri aynı saçmalığı tekralayıp duruyor madem çok bilgilisin niye faiz öyle hesaplanmaz yanlış hesap yapıyorsun aylık 5% mevduat faizi yıllık 79% dur
    aylık 4.3% ile çekilen kredinin yıllık maliyeti 51.6 değil 92% dir demiyorsun?

okuduğunuzu anlayamıyorsunuz üstün körü yaptığım 2 dakikalık hesapla bunun mümkün olmadığını yazdım zaten,

halen daha zarar edersin 25 bin bloke, dobrovski diye saçmalamanın manası nedir, bile bile elemanın bir şey bilmediğini gördüğün halde niye savunup duruyorsun,
    dünkü mesajda yaptığı hatayı bugün benim uyarımla düzeltmiş gelip bana ulan adam yazmış zaten ya diye kendini yırtıyorsun ne ayaksın birader sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 26 Kasım 2024; 2:56:53 >

Arkadaş kredi çekip faize koyarak 9653 TL kâr edeceğini sanıyor faiz hesaplıyor onu da yanlış hesaplıyor. 225.000 TL günlük bileşik faiz ile %58 den 3 ay faize konulsa bile 31.210 TL faiz getirisi olur. Bu süreçte 2 kredi taksidi ödeyeceğinizi ve faizdeki paranızın da 2 kere azalacağını düşünün. 30.000 liranın altında faiz getiriniz olacak. Maddede hatasını düzeltse bile 39.400 diyerek arkadaş insanları yanlış bilgilendiriyor. Böyle insanlara itibar ederek kredi borcu ile faizden para kazanmayı ümit etmeyin. %58 ile faize koyduğunuz kredinin faizi 2.80 olursa ancak başabaş olur. Forumda böyle arkadaşlara itibar edip zarar etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulutali -- 26 Kasım 2024; 3:17:8 >
    Hadi tamam ertelemeli taksit ödemesiz diyelim yine hesabın yanlış. Piyasada en yüksek faiz %58. Vakıftan çekmek zorunda değilsin ama mesajını cevapladığın arkadaş vakıftan çekiyor ve sen ona cevaben yazıyorsun

• 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.