bankaların yeni müşterilere 20 bin tl ye kadar sıfır faizli veya daha yüksek tutarlar için düşük faizli kredilileri oluyor onlara bakın isterseniz. |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (854. sayfa)
-
-
Cep şubeden hayat sigortasının iadesini alamayan arkadaşlar için :
- Bankaya sigorta iptalini mail yada bize ulaşın bölümünden iletin.
- Sigorta firmasının web sitesinden bize ulaşın yada mail ile iptal talebinizi iletin.
- Son olarak e devletten bir önceki msj ımda paylaştığım rehber e göre talebinizi oluşturun.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bazı bankalar %4.25 oranı %4.75 yapabiliyorlar dikkat etmek lazım kmh diye insanlara açtırıyorlar sonra çok yüksek faiz alıyorlar.
Aslında sigorta masrafı yok diye faiz oranından zarara uğratıyorlar.
Kmh, nakit avans mantıklı gözükmüyor acil durumlar dışında kullanılmamalı.
-
Avantajli dijital kredi acilmiyor bile
Konutta Aralık için haber duyumu olan var mi. 2025 e evimizde girelim bari kredi kampanyası varsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3.99 dan vakıfbank masrafsız veriyor 3 ay ertelemeli cekimde - ertelemesi normal 4.30 kredi oranına denk geliyor 250 bin limit max
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 erteleme ile 250 bin çektiğimizde ,
parayı hiç dokunmadan aylık5% faize yatırdığımızda 289.400 TL olur,
yani 3 ay erteleme 39.400 TL getirir,
normal çekmiş olsak yine parayı aylık 5% den bağlasak,
ilk ay 12500
ikinci ay 11.075
üçüncü ay 9650 TL
toplam 33225 TL
faiz kazancımız olur
39.400 bu rakamı düştüğümüzde 3 aylık erteleme sonunda ekstrdan,
6175 TL kazancımız olur fakat bu durumda faiz oranı 4.25 olduğundan
toplam ödememiz 348577 olacak,
jhiç ertelemeyip 28500 lük eşit taksitlerle ödersek toplam ödememiz
345.55 TL olacak,
aradaki fark şse 6522 olacak,
ertelemelideki kazancımız 6175 den bu tutarı düştüğümüzde
gerçekte 3 ay ertelemeli olarak alınan paraya hiç dokunmayıp
5% den aylık faize yatırdığımızda reel kârımız kafa kafaya olacak,
ancak 3 ay ertelediğimizden ötürü taksit tutarımız da artacağından eksiler artıyı götürecek,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 25 Kasım 2024; 8:40:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
289.400 - 250.000 = 39.400
Daha toplama çıkarma dört işlem yapamıyorsunuz bence hesap yapmakla uğraşmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylık %5 demek yıllık %60 faiz demek. %10 stopaj düştükten sonra %60 yıllık net faiz kazanmak için de %67 den parayı faize koymak gerekir. Böyle bir faiz oranı yok. Hesaplarınız tamamen yanlış. Bu kafayla çok zarar edersiniz. 3 ay 4.30 erteleme kredi oranı yıllık %51,60 yapar. Mevduatta %10 stopaj var. Stopajı da düştüğümüzde en az %56,76 mevduat faizine koyulması gerekir. Bu faiz oranından mevduata koyulsa bile başa baş denk gelir. %57 veren ortakapp dışında da yer yok diye biliyorum. Yani ertelemeli çekip mevduata koymanın hiçbir avantajı yok. Ayrıca çekilen kredinin 25.000 tl si de kovan hesapta bekliyor. Bütün para faizde değerlendirilemiyor
250 ile 289.4 rakamlarını veren benim,
sence yanlışlıkla 39.4 yerine 49.4 yazmış olmam,
4 işlem bilmemekten mi kaynaklanıyor, aynştan cloud ali :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cahille girme münakaşaya demişler. Yazdıklarınızın tamamı yanlış. Yaptığınız hesapların hepsi yanlış. Süslü laflar kelime oyunları ile toparlamaya çalışmayın
Tekrar anlatıyorum. Aylık %5 mevduat getirisi elde etmek istiyorsan stopaj düştüğünde %60 net faiz olmalı. Aylık net %5 getiri için stopaj düşmemiş olarak %66 dan faize koymalısın. Böyle bir faiz oranı hiçbir yerde yok. Bileşik faiz ile de 3 ayda 39.400 lira faiz getirisi elde edemezsin. Gerçi sen toplama çıkarma yapamadığın için 49.400 demiştin ama :) tekrar söylüyorum piyasadaki en yüksek faiz oranından parayı faize koysan bile, her gün faiz getirisini ana paranın üzerine ekleyip tekrar faize koysan bile 3 ayda 39.400 tl faiz getirisi elde edemezsin. Aşağıda 4 ü 3 yapıp mesajını güncellemişsin ama diğer hesaplarının tamamı hatalı ve yanlış.
3 ay ertelemeli masrafsız %4,49 12 aylık kredi, %55 günlük faizden 12 ay sonra kar bırakır mı?
-
Yüzde 55 faiz bir yıl hep böyle mi kalacak peki? Üstelik aynı kalsa bile o orandan kar edilemez. Bana bankalar yüzde 3 ten vermek istediler de kabul etmedim. Kar için yüzde 2 olmalı yoksa bunun ticaretini yapamazsın. İşi bilenler zaten dolar borçlanıyor.
Şu an piyasada en yüksek günlük faiz %58 en yükseği. Velev ki o faiz 12 ay boyunca %58 kalsın yine bile kurtarmaz ki kalması mümkün değil. Bırak kurtarmayı yandım anam dersin ciddi para kaybettirir. Hesabı kitabı çok zor değil ama hesap kitapla uğraşamam diyorsan kesin bulaşma. Kredinin yıllık efektif faiz oranıyla elde edeceğin faiz getirisinin yıllık bileşik getirisini kıyaslamalısın.
-
Kaç olursa kurtarır?
-
Elde edeceği maksimum faiz %58'den günlük bileşik faiz(varsayalım ki sabit kalsın) 3 ay sonunda 30793, dobroski duman oldu onun hesap. Ben de onun kastettiği krediyi kullandım fakat tamamen farklı saiklerle önümüzdeki 3 ayın gerek yurtiçi gerek yurtdışında çok volatil geçeceğini ve kısa vadeli fırsatlar vereceğini düşündüm. Fırsat kovalarken para park halindeyken yüksek günlük faiz maliyetimi bir nebze ferahlatıyor. Ayrıca diğer ödemelerim için de likiditeye ihtiyacım vardı. Başka forumlarda da çok yazılıyor şurdan kredi çeksem faize yatırırsam kurtarır mı? diye kurtarmaz kardeşim hesap kompleks değil kurtarmıyor işte farkında olmadan tatlı tatlı para kaybedersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasphemousmantis -- 25 Kasım 2024; 13:14:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X