< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (852. sayfa)
-
-
Ek hesap 3.99 krediden daha az maliyetli değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen maliyet açısından hangisi daha avantajlı acaba ikisinin de oranı aynı 3.99 olursa ek hesaptan 12 taksitli nakit avans kullanmak mantıklı değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Kasım 2024; 11:18:52 >
Evet ek hesap daha mantıklı. Masrafsız ihtiyaç kredisinde 10.000 TL 3 ay bloke oluyor.
-
Vakifbank uye olsam 106 bin 12 ay ek hesap verirmi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraatten nasıl kullanılıyor taksitli kmh?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Qnb finansbank sigorta iptali kolay mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kolay hocam, kredi çektikten sonra hemen uygulamadan mh bağlan anında iptal ediyor. İki defa yaptım.
-
Hocam benim ki aslında en para ama finansbanka bağlı en para mobilden mi bağlancam müşteri hizmetlerine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
abi bu bankalar ne nalet findeks puanım 1900 100 bin tl için hangikrediden sorguluyorum uygun faiz çıkıyor 3 bankaya müşteri oldum 4.65'den kapı açıyorlar mobilden üye yapıp bankaya gelip belge imzalamadan kaydınızı silemeyiz diyorlar abv
-
Fİndeks 1.350 1 ay önce 47.000 tl 3 ay ertelemeli 3.85'ten çektim. :) Garanti bankası ama maaş müşterisiyim.
-
Aynen hocam mobilden bağlan iptal etmek istiyorum de hemen yapıyorlar.
-
Teşekkür ederim hemen halloldu gerçekten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Cuma günü Burgan Bank(ON Mobil uygulamasından) kredi çekmiştim. Konuyu görünce bi şansımı deniyim dedim. Bugün Çağrı merkezini aradım, 2 dk içinde kaydımı aldılar. 1 saat sonra tekrar arandım ve sigorta iadesini hemen hesaba yansıttılar :) Teşekkürler.
-
-
Bugün Enpara'dan 4,44 oranla 100 bin lira - 24 ay kredi çektim, 5900 civarında sigorta kesti. Bahsettiğiniz yöntemle anında iade aldım, çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 19 Kasım 2024; 17:57:57 > -
Selamlar sizce 250 bin( 25 bini bloke 3 ay ) vakıfbank 3.99 dan 12 ay geri ödemesi 342 bin
Sizce mantıklı mı daha düşük veren yer varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar genel olarak kredi çekiliyor ama nakit avans krediden daha mantıklı değil mi aynı oranlardaysa
-
vakıfbank skylimit alin 3.99 dan 250 bine kadar masrafsız 12 ay yapıştırın ek hesap dediğim 3 ay ertelersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 19 Kasım 2024; 19:30:20 >
100 bin 4,03 ten 24 ay taksit geri ödeme 177 bin nasıl sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshotçı -- 19 Kasım 2024; 21:54:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X