Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hayalci79 , djangobjk Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.234
Cevap
938
Favori
2.661.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen ayda aynısı oldu ay ortasına kadar sabredin 3.99 oluyor tekrar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Ek hesap 3.99 krediden daha az maliyetli değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen maliyet açısından hangisi daha avantajlı acaba ikisinin de oranı aynı 3.99 olursa ek hesaptan 12 taksitli nakit avans kullanmak mantıklı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Kasım 2024; 11:18:52 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Evet ek hesap daha mantıklı. Masrafsız ihtiyaç kredisinde 10.000 TL 3 ay bloke oluyor.

• Vakifbank uye olsam 106 bin 12 ay ek hesap verirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraatten nasıl kullanılıyor taksitli kmh?

• Qnb finansbank sigorta iptali kolay mı

• ririii kullanıcısına yanıt

Çok kolay hocam, kredi çektikten sonra hemen uygulamadan mh bağlan anında iptal ediyor. İki defa yaptım.

• pannekamp P kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ki aslında en para ama finansbanka bağlı en para mobilden mi bağlancam müşteri hizmetlerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bu bankalar ne nalet findeks puanım 1900 100 bin tl için hangikrediden sorguluyorum uygun faiz çıkıyor 3 bankaya müşteri oldum 4.65'den kapı açıyorlar mobilden üye yapıp bankaya gelip belge imzalamadan kaydınızı silemeyiz diyorlar abv

• TheDanışma kullanıcısına yanıt

Fİndeks 1.350 1 ay önce 47.000 tl 3 ay ertelemeli 3.85'ten çektim. :) Garanti bankası ama maaş müşterisiyim.

• ririii kullanıcısına yanıt

Aynen hocam mobilden bağlan iptal etmek istiyorum de hemen yapıyorlar.

• pannekamp P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hemen halloldu gerçekten

• Bende Cuma günü Burgan Bank(ON Mobil uygulamasından) kredi çekmiştim. Konuyu görünce bi şansımı deniyim dedim. Bugün Çağrı merkezini aradım, 2 dk içinde kaydımı aldılar. 1 saat sonra tekrar arandım ve sigorta iadesini hemen hesaba yansıttılar :) Teşekkürler.

• İng krediyi verdi hesaba atıp bloke etti. son adımda e devletten gelir belgesi yolla diyor sıştık, tuzak kurmuş adamlar baştan da.demiyorlar, şimdi devletten SGK dökümünü yollasam beyan edilen gelir ile uyuşmadığında ne oluyor? Deneyen var mı daha önce? Ters mıknatıslama yapar mı

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt

Bugün Enpara'dan 4,44 oranla 100 bin lira - 24 ay kredi çektim, 5900 civarında sigorta kesti. Bahsettiğiniz yöntemle anında iade aldım, çok teşekkürler  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 19 Kasım 2024; 17:57:57 >
  • Selamlar sizce 250 bin( 25 bini bloke 3 ay ) vakıfbank 3.99 dan 12 ay geri ödemesi 342 bin
    Sizce mantıklı mı daha düşük veren yer varmı

• arkadaşlar genel olarak kredi çekiliyor ama nakit avans krediden daha mantıklı değil mi aynı oranlardaysa

• vakıfbank skylimit alin 3.99 dan 250 bine kadar masrafsız 12 ay yapıştırın ek hesap dediğim 3 ay ertelersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 19 Kasım 2024; 19:30:20 >
  • 100 bin 4,03 ten 24 ay taksit geri ödeme 177 bin nasıl sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshotçı -- 19 Kasım 2024; 21:54:15 >
  • 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.