Merhaba, Akbank 45.000 TL kampanyasından yararlanabilen var mı ? Selamlar. |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (853. sayfa)
-
-
hangi banka?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş Bankası için de sigorta ücretini uygulama üzerinden kolayca iade alabiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulamadan poliçe no ile iptal ediyorsunuz sonra sizi arayıp iptal edelim mi diye soruyorlar hemen iptal edin 1-2 güne yatıyor.
-
Arkadaşlar kredi kartının asgarisi dışındaki borcu eksi hesaptan ödemek mantıklı mı hangisinde daha fazla faiz öderim
Çok teşekkür ederim.
Evet ben de bulamadım. Nereden ne yapmak gerekiyor acaba?
-
hocam hiç uğraşma önceki msjlarımda rehber video var. aynısını yap. ertesi gün arıyorlar. 2 gün içinde iaden geliyor.
-
asgarisini ödemek mantıklı, kredi kartı faizi borca göre değişiyor
örneğin 25-150 bin arasında ekstre varsa asgari ödendikten sonra kalan tutara 4.25% faiz biner,
ilave olarak bu faizin üzerine 30% bsmv kkdf biner, örneğin 1000 TL için aylık 55 TL faiz biner,
kmh veya nakit avans faizi 5% artı üzerine kkdf ve bsmv binince örneğin 1000 TL için 65 TL faiz biner.
bu durumda karttan harcama yapıp asgarisini ödersek kalan tutar için her 1000 TL ye karşılık 10 TL kazancımız olur,
örneğin asgariyi ödedik, 100 bin borç kaldı, kazancımız kmh ve nakit avansa göre 1000 TL.
yani öncelik her zaman nakit avansı (taksitli değilse) ve kmh borcunu ödemektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 21 Kasım 2024; 3:0:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
FİBAbanktan 100bin kuş kullanmak zorunda, kaldım. 4.12 oran ile.
FİBAbanktan, hayat sigortası iadesi alan, var mı!
Varsa iade alma yöntemi nedir?
Çok teşekkür ederim hocam
garanti ekstre ertelemeyi 3.5 den yapıyor gerçek 3.5 mu vergiler eklenince 4.25 mi oluyor
Merhabalar Herkese,
Yakın zamanda Burgan dan kredi çektim 110 bin kadar, yanında sigorta da yapmıştı. Bu sigortayı iptal edebiliyor muyum ? başka bankadan sigorta yapma zorunluluğum var mı ?
iptal edebiliyor isem, kredi oranı yukselmiyor mu ?
-
Geçen ay burgan dan kullandım bende,müşteri hizmetlerini arayıp sigortayı iptal etmek istediğinizi söylüyorsunuz. Kayıt açıyorlar daha sonra para vadesiz hesabınıza aktarılıyor.Kredi oranında bir değişiklik yaşamadım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grag0r -- 21 Kasım 2024; 12:45:31 > -
Şöyle bir teklif geldi. 12 ay da seçilebiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 21 Kasım 2024; 15:45:59 >
30 bin lira 12 ay en uygun kredi kim verir acaba arkadaşlar?
14 gün süre geçtiği için iptal etmediler.
-
4.25 maximum oran 25-150 bin arası için,
banka isterse daha düşük faiz alabilir ancak aldığı faizin üzerinden 15% bsmv ve 15% kkdf de alır,
yani 1000 lira için 35 lira faiz aldı diyelim 1 ay sonunda, ilave olarak 35+30%= toplam ödenecek faiz 45.5 TL olur,
alışveriş için 3.5% aslında %4.55,
nakit avans kmh için 5% aslında 6.5% dir
bazıları soruyor kmh nakit avans vs daha karlı değil mi krediden diye,
burada faiz önemli örneğin kmh faizi 5 gerçekte 6.5% iken
kredi faizi örneğin 4% olarak hesaplarsak esas faiz 5.2% olur, o nedenle faize bakmak gerek.,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 23 Kasım 2024; 6:48:3 >
Kendi, soruma, cevap, vereyim
Fibabank, tan, kullandığım kredi, için, Sigortayı biraz önce mobilden sigortalar tıklayıp, poliçelerimi seçtim. En üst sağda iptal et tıkladım. Anında iptal edip, hesaba geçti parayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X