Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: burak2891 , ecelnico Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.287
Cevap
938
Favori
2.670.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba. Yarın gündüz ya da Pazartesi mesai saatlerinde deneyin. Ben öyle yapınca düzelmişti.

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt

Teşekkürler mesai saati olunca iptal gerçekleşti ve para iadesi hemen yattı.

• SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

hocam beımde 12 tane ıhtıyac kredım var gerıye donuk sıgorta ve tahsıs ucretlerını nasıl alabılıyoruz anlatabılırmısınız sıze zahmet

• denızbank ıhtıyac kredısı sıgortlarını nerden ıptal edebılıyoruz denızbank menusunde yok

• hayat sigortalarının iadesini bu yöntemle alabilirsiniz beni bugün aradılar. 5 gün içinde yatacak.

NOT: Sigorta poliçesini başvuru yaparken mutlaka ekleyin.

ALFA KRALyoutube
    #YOUTUBEÖNERİLENLEREÇIKMA #krediparası #kolaypara #sigortacılık #sigorta #kredi #para #kolayparakazanma #kolayparakazan #bireyselemeklilik #bireyselemeklilikiptali #takasbank #sosyalyardım #krediparası #devlet #bes #bireyselemeklilik #anadoluhahatemeklilik #takasbank #bonanza #sweetbonanza #rulet #EYT #bayramharçlığı
    https://www.youtube.com/watch?v=zJ9s38nHJZM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 11 Kasım 2024; 16:4:16 >
  • arkadaşlar şuan en uygun tüketici kredisi hangisi acaba 350 nin için

• yaço58 Y kullanıcısına yanıt
    VAKIFBANK 3.99

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • menvenes kullanıcısına yanıt
    Masrafsız ihtiyaç kredisi diyor, bahsettiğiniz o mu acaba?

• foe44 F kullanıcısına yanıt
    Evet iki seçenek var biri 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz, diğeri şimdi.

• getirfinans 100 bin 3,66 faiz diyor başvuru yapmadım da sigorta varsa iade alabilir miyiz acaba

• Vakıfbank 3.99 taksitli ek hesap kampanyası bildirimi geldi mobile girince.

• Ziraat bankası ortak konut kredisi başladı mı? Bilginiz var mı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • foe44 F kullanıcısına yanıt

bence 3.99 yüksek. hızlı bir faiz indirme dönemine girmek üzereyiz tahminimce. taksit sayısıda maksimum üç zaten. skylimitten dolayı yüksek miktarda nakit avans çekilebilir. daha yüksek faizden borç çeviren için güzel bir seçenek olabilir ancak

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Vakıfbank 12 taksit veriyor.

• Arkadaşlar dün akşam baktığımda Vakıfbank masrafsız ihtiyaç kredisi 250 ye kadar 3.99 faiz gösteriyordu şimdi baktım 4.49 faize yükselmiş o kısma bakıp girip çıktığım için bu kullanacak herhalde diye düşünüp bana özel mi yükseltti herkes de ki arttı yoksa?

Ek hesap 12 taksit 3.99 hala olmazaa oradan çekeceğim değişen bir şey olmaz herhalde aynı faiz

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Ek hesaptan kullanmak daha avantajlı gibi duruyor. Sigorta da yok masraf da.

• selimy34 kullanıcısına yanıt

Haklisiniz orada da 3 taksit siniri var sanmistim. Denedim hem 3.99u hemde 12 taksiti gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimy34 kullanıcısına yanıt
    Ek hesap daha mantıklı, masrafsız olan da paranın yüzde 10unu 3 aylığına arı hesaba alıp bloke ediyor

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Ben de vaktinde cekmeim, bugun cekmeye calistim ayni faizi yakalayamadim, bankaya gittim oranlarin guncellendigini soylediler

• En uygun suan vakifbanktami oran? 2 kredi karti yapilandirma yerine kredi cekip kapatmayi dusunuyorum 12 ay. Acaba 3 civari vakifbank verir mi? Online musteri olabiliyormuyuz?

• 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.