< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (858. sayfa)
-
-
Dün Akbank’tan 3,75 orandan 100000 kredi kullandım. Sanırım kişiye özeldi mesaj geldi çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay banada vemişti 24 ay/100k 3.7, kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 30 Kasım 2024; 16:34:22 >
%10 u 3 ay sonra diyor baya saçma geldi bana
-
teb ihtiyaç kredisinde yapılan hayat sigortasını iptal edebiliyor muyuz ?
-
Sigorta çıktı mı hocam ? İptal ettirecekmisiniz yaptı iseniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam kullandıktan 24 saat sonra arayın iptal ediliyor yatıyor hesaba bir gün içinde. Kullanır kullanmaz ararsanız görüntülenemiyordu 24 saat geçtikten sonra arayın.
-
Evet müşteri hizmetleri ediyor, ben öyle yaptım hemen geri yatırdılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Akbank’tan kredi çektim ancak sigorta iptalini uygulamadan yapınca iade edilecek tutar sıfır tl olarak gözüküyor . Bu sigortanın iptal edilme şansı olmadığını mı gösterir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın mesai saatlerinde deneyin.
Vakıf sky limit 1200 altı puana kapatiyor mu kredi kullanımını limit var ama izin vermiyor
Şuan en uygun ihtiyac kredisi hangi banka veriyor vakıf dün 3.99 su bugun 4.49 görünüyor
Akbank Axes 5000 TL 3 ay sıfır faiz taksitli nakit avans verdi şimdi. Deneyin belki sizde de olur.
Free karta geçtim juzdan üzeeinden taksitli nakit avansa tıkladığımsa uygun kartınız bulunmamakta diyor. Free de taksitli nakit avans kullanılmıyor mu?
Az önce akbank mobilde 3.93 faizle 100 bin 24 ay gösteriyordu çekmeye bastım zaten onaylı krediniz var yeni onay alınacak dedi sonraki ekranda geri faizi 4.13e çıkardı
Merhaba, Ben de şimdi 100bin TL kredi çektim INGden. Sigorta iptal edeceğim ancak poliçelerimde görünmüyor. Sizin mesajınız üzerinden 5 ay geçmiş ama ne yapmıştınız , iptal edebildiniz mi acaba? Şimdiden teşekkürler.
-
Eğer yeni çektiyseniz bende ilk günlerde görünmemişti. Şu an sizde de durum aynı olabilir ara ara bakmakta fayda var hocam
Teşekkürler, 1-2 gün içinde görünür dedi m.hizmetleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2artı8
Teşekkürler, 1-2 gün içinde görünür dedi m.hizmetleriŞimdi göründü uygulamada, iptal ettim
-
Getirfinanstan sigorta iadesi nasıl oluyor bilen var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X