Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.740
Cevap
988
Favori
2.747.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 163.000 kredi çektim... Vade 24 ay, geri ödeme 260 000... Normalde kullandığım kredilerde ödediğim faizin kredi toplamının yarısını aşmamasına dikkat ederim. Biraz aştı aylık faiz 3,7

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    İlk kez kullanmıyorum başıma da böyle bir şey gelmedi daha önce ama neden böyle bir şey olsun ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanCoban F kullanıcısına yanıt
    ticari kredi ile tüketici kredisi ayrı şeyler çünkü. tamamen farklı amaçlı ve farklı statüde. tüketici olunca adı üstünde tüketmek için. ama ticari olunca riske gireceğim mal alacağım vs gibi bir şey diyorsun. işletmeler için olan bir kredi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 25 Mart 2025; 8:3:52 >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ama sonuçta vergi levham var parayı belki borç kapamaya elden ödemeye falan kullanacağım bakalım bi sorun olmadı şimdiye kadar

• Fibabankadan sigortalı olacak vaziyette kredi kullandım, daha sonra olayınkolayı üzerinden sigorta oluşturup fibaya ilettim, 60.000 tl işsizlik teminatınız poliçenizde yok deyip sorun çıkardılar (ki kredi tutarı 230k) , olayınkolayı mh ise bu slotun onlarda olmadığını yasal olarak bankanın bunu isteyemeyeceklerini vs söylediler, fibabanka mh yazılı red cevap göndermelirini istedim, tüketici haket heyetine başvuracağım, beklemedeyim bu haliyle sigorta iadesi alamıyoruz , bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar qnbden sigorta iptali yapan oldu mu acaba yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daredevil40 D kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerini arayın o şekilde iptal edebiliyorsunuz. iptal için kredi çekiminden sanirım 1 ay süre geçmeden aramak gerekiyor.

• Diricelig D kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim cevabınız için.

• Bankalar kredi faiz oranlarını çok yükseltti. 1 hafta önce 4 orandan verirken 6 gösteriyor şu an. Mb neden toplantı banka müdürlerini belli oldu. Bu sene faiz indirimide beklemiyorum artık.

• 3,75 ve 2,99 Dan 50+100k kredi çekmiştim. Bu oranları veren yok gibi

• Dün Garanti MH ile yaptığım görüşmede konu bir şekilde taksitli nakit avansa geldi. Yeni müşteriler için yüzde 0 faizli 6 ay vadeli 50 bin kampanyası olduğunu söyledi. Mobil uygulamadan yeni müşteri için geçerli olduğundan herhangi bir kanaldan doğrulatamıyorum. Hangikredi vb siteler de reklamını yaptıkları kampanyaların koşullar bölümünde o kadar ucu açık, yuvarlak maddeler koyuyorlar ki, banka nereye çekerse o sonucuna geliyor iş. Hiç kredi borcum vs yok ve 2 gün içinde 50 bin finansman bulmam gerekiyor, nereden düşük maliyetle çözerim bilemedim.

• Ctrlshft kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 3,80 orandan onaylı kredi faizini bugün 6.30'a çıkardı.

• geçenlerde ben iptal ettirmiştim unuttum. garantide sigortayı nasıl iptal ediyorduk arkadaşlar

• forester34 F kullanıcısına yanıt
    İng . 2 kere çektim aynı krediden. Sigortaları da uygulamadan iptal ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

garanti mobilde sigortalırm ksımında poli.eyi bulup iptal talebi oluşturun,1 hafta içinde iptal edilip 2-3 gün sonra da ücret hesabınıza yatıyor.

• Diricelig D kullanıcısına yanıt
    arkadaş sormuştu 2 ay geçmiş iptal olmaz değilmi

• Garantiden müşteri oldum, 50 bin 0 faiz krediye başvurdum, olumlu sonuçlandı. Krediyi kullanmak istediğimde sigorta aşamasında şubeye gitmemi istedi. Şubeye gitmeden çözmenin bir yolu var mı?

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

2 ay geçtiyse olmaz,yasal süre 30 gün sanırım.

• Arkadaşlar bugün. Garantiden yeni müşteriye faizsiz kredi çektim sonra Akbank’a girdim oradan da yeni müşteriye faizsiz kredi çekmeye çalıştım ama red verdi sebebi nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kredi faizlerinde yükseliş trendi var

• 
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.