Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.740
Cevap
988
Favori
2.747.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar parayı çekip herhangi bir yatırım ürününe atmayı düşünüyorum. Altın vb. Veya başka bir ürüne

Sizce hangi vade daha mantıklı

50.000 Tl 2.29 oran

13 Ay 4695 tl ödeme. Toplam 61.029 TL

50.000 Tl 25 Ay 1.99 oran

25 ay 2741 tl ödeme. Toplam 68.521 tl

25 ay olanı enflasyonist ortamıda düşündüğümüzde bir süre sonra ödemeler çok ufak kalır gibi oluyor. Yani daha mantıklı gibi sanki ama 13 ayda da toplam geri ödeme diğer seçeneğe göre daha az olduğu için, yatırım ürününde kar a geçme süresi daha hızlı oluyor. Diğerine göre 7 bin tl daha erken sürede kar a geçme oluyor.

Ne dersiniz arkadaşlar.

Ayrıca 1.99 dan 100 bini de çektim nakit avans olarak. Bunuda ek olarak çekmek istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    1.99 hangi banka verdi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarist

Arkadaşlar parayı çekip herhangi bir yatırım ürününe atmayı düşünüyorum. Altın vb. Veya başka bir ürüne

Sizce hangi vade daha mantıklı

50.000 Tl 2.29 oran

13 Ay 4695 tl ödeme. Toplam 61.029 TL

50.000 Tl 25 Ay 1.99 oran

25 ay 2741 tl ödeme. Toplam 68.521 tl

25 ay olanı enflasyonist ortamıda düşündüğümüzde bir süre sonra ödemeler çok ufak kalır gibi oluyor. Yani daha mantıklı gibi sanki ama 13 ayda da toplam geri ödeme diğer seçeneğe göre daha az olduğu için, yatırım ürününde kar a geçme süresi daha hızlı oluyor. Diğerine göre 7 bin tl daha erken sürede kar a geçme oluyor.

Ne dersiniz arkadaşlar.

Ayrıca 1.99 dan 100 bini de çektim nakit avans olarak. Bunuda ek olarak çekmek istiyorum
    Hocam tercih sizin ama kredi çekip Altın, döviz vb almak genelde tavsiye edilen bir yatırım şekli değil. Sonuçta 1 ay sonra ödemeye başlayacaksınız, bu süreçte baya bir faiz ödeyeceksiniz. Kâr’a geçmek çok zor. ( çok ekstrem bir artış olmadıkça). Her ay bankadan gram altın biriktirseniz daha iyi olur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu çekilenler hangi bankalardan?

• ahmetsoul kullanıcısına yanıt
    Normalde 900bin ihtiyaç kredi limitim ama şuan max 100bin çektiriyor skylimit anlamadım gitti.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Bunu toplu almak gibi düşünsek mantıklı olmaz mı sizce hocam. Tabi totalde bi faizli ödeme olacak evet. 13 aylık ödemeyi düşünsek, toplamda yuzde 20 gibi bi faiz çıkıyor. Misal altın almış olsam, gram yüzde 20 gibi bir artışla elimdeki mal maliyete gelmiş oluyor. Sonrada kar a geçiyor. Hami ben bir senede toplayacağım malı , hemen başında almış olayım diye düşündüm. Sizce mantıklı olmaz mı acaba böyle düşünsek. Bunu yatırım tavsiye gibi değilde maliyet kar a geçme yorumu gibi düşünün.
    Ayrıca ilk mesajda belirttiğim iki vade seçeneği arasında en mantıklısı sizce hangisi olur. Diğer konudan bağımsız düşünürsek. Sadece bu iki seçenek arasında. Maliyet kar anlamında

Hangi bankalar onu da yazsanız, 1.99 hangi banka..

• Garanti 3.19 dan ödeme guvenceli kredü edüyor 8 bin sıgorta cıkıyor bu sigortayı iptal edebiliyormuyuz cektıkten sonra bilen yazarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menvenes kullanıcısına yanıt
    Garanti

• Garantiden 11 Mart'ta 120bin çektim , daha ilk ödemesi gelmedi şuan kapama yaparsam 123bin ödeme çıkartıyor. Bu normal mi sizce anlamadım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: lemixings

Garantiden 11 Mart'ta 120bin çektim , daha ilk ödemesi gelmedi şuan kapama yaparsam 123bin ödeme çıkartıyor. Bu normal mi sizce anlamadım ben.
    Parayı size verdiği günden,kapatmak istediğiniz güne kadar olan faizi ekler o yüzden kapama yüksek çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: batarist

Bunu toplu almak gibi düşünsek mantıklı olmaz mı sizce hocam. Tabi totalde bi faizli ödeme olacak evet. 13 aylık ödemeyi düşünsek, toplamda yuzde 20 gibi bi faiz çıkıyor. Misal altın almış olsam, gram yüzde 20 gibi bir artışla elimdeki mal maliyete gelmiş oluyor. Sonrada kar a geçiyor. Hami ben bir senede toplayacağım malı , hemen başında almış olayım diye düşündüm. Sizce mantıklı olmaz mı acaba böyle düşünsek. Bunu yatırım tavsiye gibi değilde maliyet kar a geçme yorumu gibi düşünün.
    Ayrıca ilk mesajda belirttiğim iki vade seçeneği arasında en mantıklısı sizce hangisi olur. Diğer konudan bağımsız düşünürsek. Sadece bu iki seçenek arasında. Maliyet kar anlamında
    Hocam parayı borçla biriktirebilen birisi için belki mantıklı olabilir ,ekonomist değilim 😊 Çekecekseniz 25 aylık vade daha mantıklı gibi. Sizin aldığınız faiz oranları çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmthntr

Normalde 900bin ihtiyaç kredi limitim ama şuan max 100bin çektiriyor skylimit anlamadım gitti.
    Büyük yerden emir gelmiş, boşta 850 bin limit var çektirmiyor.

• fbiber F kullanıcısına yanıt

Evet online işlemlerde sigortalar kısmı mı ne vardı. Ordan talep girin 4 5 iş günene iptal ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Garantiden müşteri oldum, 50 bin 0 faiz krediye başvurdum, olumlu sonuçlandı. Krediyi kullanmak istediğimde sigorta aşamasında şubeye gitmemi istedi. Şubeye gitmeden çözmenin bir yolu var mı?
    quote:

Garantiden müşteri oldum, 50 bin 0 faiz krediye başvurdum, olumlu sonuçlandı. Krediyi kullanmak istediğimde sigorta aşamasında şubeye gitmemi istedi. Şubeye gitmeden çözmenin bir yolu var mı?

Kendi sorduğum soruya cevap vereyim. Kayıtlı mail adresi olmadığından sigorta aşamasında sorun oluyormuş. Mail adresi kaydedip doğruladım sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 29 Mart 2025; 19:54:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım Garantiden eylülde kredi çekmek istediğinde nufüs cüzdanı istedi bankaya gitti verdi krediyi çekti
    şimdi tekrar kredi çekmek istiyor yine nufüs cüzdanı istiyor

Bunun çözümü var mı

• Garanti faizleri yükseltmiş. Ah be, 50 bini kaçırdık hangi vadede çekelim diye kararsız kaldık. Tatil günü güncelleme yapacaklarını hiç düşünmedik :/

• Kredime ön onay geldi. Gelir bilgisi yüklemem isteniyor. Yüksek girmiştim. Bir yoku varmı garanti için

• mhmthntr kullanıcısına yanıt
    Ticarilerde kısıtlama var kredide, bayramdan sonra açılacak deniliyor tüm herkes için.

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

ben şubeye gittim hocam. şubede güncellemeler falan yaptı sonrada olmaz dedi ordaki görevli. gelir belgem falanda yoktu yanımda. sonra eve geldim. ben en başta geliri 350k girmiştim 😆 onu 150k yapınca açıldı 3.04 ten 100k 12 ay alabildim. denemek lazım.

• 
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.