< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (892. sayfa)

-
-
Şu piyasada efsane oran bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç bine kaç ay acaba
100bin 36 ay sanırım, ben denedim o şekilde çıkıyor,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana çıkmadı maalesef 3.19 24 ay veriyor sadece
Sigorta çok kesiyor ama bu oranda.
Ben gecen hafta sigorta sirketini arayip ayni gun geri alfim
Tüm Bankalar'dan kesilen sigorta ücretini geri alabiliyorsunuz arkadaşlar. Kimisi Aynı gün iade ediyor, kimisi 1 hafta içinde. Ben hep sigorta iptal ederim faiz oranıda hiç yükselmedi.
-
garantinin 2,99 oranı benim de kafamı karıştırıyor. aylık vergilerle birlikte maliyeti 3.887.
mevduat tarafında geçebilen bir oran yok. 54.88 oran olmalı ki stopaj sonrası ancak başa başa gelir.
aslında altına gömsem kesin kar ettirir gibi duruyor.
sizin fikirleriniz nedir?
-
Tatil günleri 2.99 gösteriyor şubeye çağırıyor şubede oran fazlalaşıyor. Şerefsiz bu banka
10 dk önce 2,99 du şimdi 4,25 olmuş.
-
Qnb %0 faizli nakit avans veriyor ancsk bildirimde her ay alışveriş yapın vs diyordu. Nereden öğrenirim? Şu an çekerken %0 faiz yazıyor ama harcama yapmazsam artar mı nolur
1.99 a ne kadar kredi veriyor birde istediğin vadeyi seçebiliyor musun
50 bin 6 ay sadece
yeni getirfinanslı olanlara ilk harcamaya 500 tl kazanmak için yapacağımız harcama minumum kaç tl olmalı? 1 tl de harcasak 500 tl kazanıyor muyuz?
-
930 kredi puanına kredi veren bir banka bulunur mu acaba,şu anda kredim yok tamamını kapatım,paraya ihtiyacım var ama bu puana kredi verirler mi bilemiyorum?
-
vermezler 1200 üstünde olmalı a101 hadi kredi karti alin uygulamadan 3 ay sonra 1400 olur yada teminatlı kredi karti banklardan
Kredi kartındaki limiti en düşük maliyetle nakite nasıl çevirebilirim, önerisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kredi kartım var asgarisini ödüyorum genelde ama, memurum,maaş bankamdan denemek istemiyorum teb qnb deniz daha kolay kredi veriyor diyorlar ama..
-
Dün ING bana 0.99'dan 25 bin TL 3 ay taksitli destek hesaptan kredi verdi. Uygulamaya girip kontrol edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X