Şimdi Ara

Tüketici Mahkemesi Kararı Paramı Nasıl Aldım [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Tüketici Mahkemesi Kararı Paramı Nasıl Aldım [ÇÖZÜLDÜ]

KARAR BUGÜN TEBLİĞ OLDU.

1-) ŞİMDİ NE YAPMAM LAZIM

2-) TELEFON İADESİNİ (SONY) FİRMASINA MI YAPMAM LAZIM YOKSA ALDIĞIM BAYİNDEN Mİ?

3-)PARAMI NASIL ALACAĞIM? KISACA NELER YAPMAM GEREKİYOR Bİ YARDIM EDER MİSİNİZ? LÜTFEN :(

4-) 30 GÜN FALAN DİYOR ÖNÜMÜZ BAYRAM TATİLİ NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKİYOR? NOTERE MÜHÜR YAPTIRMAM GEREKİYOR MU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anestezi42 -- 18 Aralık 2015; 19:17:14 >

• öncelikle tüketici mahkemesi dilekçe örnekleri isteyen arkadaşlar olmuş buyrun linklerini vereyim.
    Tüketici Mahkemes Dilekçe Örnekleri

swearer özel mesaj yazmış sizde faydalanın diye yazıyorum [swearer kardeşim] özel mesajı yayınlamak istemem ama kafasına takılan olursa diye yayınlamak durumunda kaldım af eyle hakkını helal et
    <<öncelikle iade kararınız hayırlı olsun. bende benzer bir işlemde bulunacağım ancak bir sorum var. 2472 tl hangi tarihte alınan hangi model cihaz için iade edilecek ? benim faturamda ürünümün fiyatı sanırım yüksek gözüküyor. cihazı ikinci el almıştım. ilk sahibi geçen sene eylülde z2 yi 2900 tl ye almış bana çok yüksek gibi geldi acaba iade kararı çıkarsa bu ücret sıkıntı olur mu diye araştırıyorum.>>

bende cevap yazdım
    <<Vallahi şimdi ürünü gönderdim mahkeme kararı ile tele servise bekliyorum evraklar hazır para iademi bekliyorum o ücret hiç sıkıntı değil senin aldığın telefon fiyatı ne ise onu ödemeye mecburlar ödemezlerse icra yolu açıktır diyor zaten ben şimdi 1 kasım sonrasını bekliyorum bir gelişme olursa sitedede yazacağım :) markayı kötülemek için değil ama ne bu sonyden çektiğimiz arkadaş ?>>

Şimdilik bu kadar arkadaşlar [ÜRÜN FİYATI NE OLURSA OLSUN FATURA TUTARINI SİZE ÖDEMEKLE -KDV DAHİL- MÜKELLEFLER] yeterki ilk tüketici mahkemesine gitmeden elinizde 3 kez servise gönderme raporunuz olsun gerisi zaten hiçbirşey yapmıyorsunuz gidişhat bu yönde evraklarımı teleservise gönderdim sürekli aldığım dükkanıda arıyorum -bıktırdım sonunda- teleservisi onlar arayıp evrakların hazır olduğu yanıtı aldım.Teleservis müşteri hiztlerini kendiniz aramayın çünkü hattan otamatik olarak düşüyorsunuz çünkü ürün tamirde değil.O yüzden sizinde başınıza böyle bir durum gelirse aldığınız işletme sahibi ile sürekli diyaloğa geçin -o öğrensin- şimdi param havale edilecek ama ne zaman? belli bir süre bekleyeceğim aldım aldım alamadım zaten hukuki olarak icra kanalına götüreceğim bir GELİŞME OLURSA KONUDA BELİRTECEĞİM TEŞEKKÜRLER!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anestezi42 -- 27 Ekim 2015; 21:26:29 >

• anestezi42 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar fatura üzerinde ki bedel ne ise o ödenir bilginize.
    sıkıntı yok hocam gizli içeriği olan bir mesaj değil sonuçta.

son durum nedir? işlemler ne alemde?
  • VE SONUÇ ARKADAŞLAR 18.12.2015 VE PARAM İADE EDİLDİ TELESERVİS TARAFINDAN :) SİZEDE VERİLECEK OLAN MAİL İLE BİR REFERANS KODU GELECEK VE ORADAN ÜRÜN İÇİN MESAJLAŞIYORSUNUZ SİZE BİR DANIŞMAN ATIYORLAR VE ONUNLA SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDE OLUYORSUNUZ GENELDE BU KOD (cb) İLE BAŞLIYOR ŞİMDİ KONUŞMALARIN RESMİNİ ATIYORUM EMEĞİ GEÇEN İLGİLENEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

!!! KONUŞMAYA İYİ DİKKAT EDİN GEREKLİ EVRAKLAR YAZDIĞIM DİLEKÇE V.S. HEPSİ VAR NELER GEREKLİ DİYE TEKRAR AKLINIZDA KALMASIN !!!

MAHKEME LEHİNİZE KARAR VERDİKTEN SONRA DİREK PAKETLEYİP İÇİNE BİR ISLAK İMZALI DİLEKÇE İLE !!!YURTİÇİ KARGOYU!!! KULLANARAK (ANLAŞMALI OLDUĞU İÇİN KARGO PARASI ÖDEMİYORSUNUZ) TELESERVİS ŞU ADRESE ŞUTTLUYORSUNUZ ;
    quote:

TELESERVİCE TELEFON ONARIM VE TİC. LTD. ŞTİ
    BAĞLARBAŞI MH. ATATÜRK CADDESİ ÇAĞLA SOK. NO:9 34848 MALTEPE/İSTANBUL

MAHKEME KARARI

FATURA

Teleservis ile konuşma1 (bana gelen mailde bir kod veriliyor CB ile başlar oradan teleservis adresnine bağlanıyoruz ve yorum yapıyoruz yani müşteri temsilcim ile konuşuyorum her an)

Teleservis ile konuşma2

Teleservis ile konuşma3

veee iŞte verdiğim IBAN numarama yattı param bugün itibariyle

resimler görünmezse buyrun alta linkleri verdim bazen forumda codlar çalışmayabiliyor

https://store.donanimhaber.com/14/e0/03/14e00348453981ed4c468c77955d5d4f.JPG
    https://store.donanimhaber.com/1b/4f/29/1b4f29a87f8df1d04a20c77f669900c4.JPG
    https://store.donanimhaber.com/f6/b9/15/f6b915b3f60e63af8649f622b619fbfc.JPG
    https://store.donanimhaber.com/56/e3/cc/56e3cc9ae7287b92364dfae7ba020cb6.JPG

AKLINIZA TAKILAN BİR SORU OLURSA YANIT VEREBİLİRİM/YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anestezi42 -- 20 Aralık 2015; 0:38:18 >

Vay hayırlısı olsun paranı geri alman güzel olmuş tam olarak ne kadar sürdü bu süreç peki ?
  • tam işte bugün aldım paramı :) 27.08.2015 tarihte mahkeme kararı verdi işte ben 2 ay saçma gibi aldığım bayiye gönderdim siz halledin diye AMA YÜZÜNE BAKAN OLMADI TABİİ orada acemilik ettim :( işte 23.11.2015 de gönderdim direk teleservise yaklaşık 1 ayda aldım teleservise gönderince parayı üstad

@kopil59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anestezi42 -- 18 Aralık 2015; 19:15:52 >
    Sanırım 3 ay gibi bi sürede bitebilirmiş o acelemik dediğiniz şeyi yapmasaysınız ama süper olmuş helal olsun azminize de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşmalar var bakarsın resimlere üst konuda neler neler yazdım o müşteri hizmetleri sayfasına yok hacım daha kısa mahkemeye ver karar zaten 15 günde veriliyor sonra ( verilen kararı, cihaz faturası, IBAN numaran, ve paramın iadesi diye dilekçe) ile direk YURTİÇİ KARGO İLE teleservise göndereceksin ondan sonrası 1 ay hadi 1.5 ay zaten o temsilci sana işleminiz başlatıldı dediği zaman olay çorap söküğü gibi sürekli rahatsız edecen param yatmadı bekliyom bak sizin yüzünüzden hem telefonum yok hem param yok ayağından bide bu iş çözülmezse icra kanalına başvuracam falan diye :) zaten bunlarınhttp://www.gemicioglu.av.tr/default_tr.asp diye bir hukuk birimi var o adamlarıda ararsın böyle böyle bir durum var teleservis bana birşey demedi size yönlendirdi diye onlarda baskı yapıyor karar varsa ödeme işlemi yapılır diye :)

Benim o acemilik işi ise aldığınız yere verin falan diye forum sitelerinde okudum onlar kendisi halledecek diye o arada benim bazı işlerim çıktı telefonu unutmuştum açıkcası :) e hala bir haber gelmeyince.... firma göndermeyecek abi mahkeme kararını alacan beklemeyecen sonra bizzat gönderecen teleservise onu anladım geç oldu ama ...

@kopil59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anestezi42 -- 18 Aralık 2015; 19:39:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.