Şimdi Ara

Tüketicinin zaferi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yyayman

quote:

Orjinalden alıntı: O.B.K

quote:

Orjinalden alıntı: goforlife

Haksız kazanç neden olsun ki? Şimde evet aynı paraya sıfır alabilir. Cari durumdan dolayı. Ama siz aracin özürlü olduğunu kabul ediyorsanız, en azından aracın bugünkü fiyatından mahlemeyi sonuçlandırmanız lazım ki sıfır araç alabilsin. Ben paramın bugunku değerini isterim kusura bakmayın. Hatta, bu özürlü araçla uğraşırken uğradığım maddi manevi zararıda telafisini isterim kusura bakmayın. Bunun hiç bir yeri Haksiz Kazanç degil. Satıcı her türlü ters davranışı sergilesin, bunun bir cezası olmalı ki satıcılarda kendilerine çeki düzen versin.

Beyefendi, vadeli hesaba para yatırmıyorsunuz. Ürün satın alıyorsunuz. Kanunda da böyle geçer. Fatura bedeli iade edilir. Sadece otomobilde değil, diğer tüm ürünlerde de böyledir.

Tazminat isteniyorsa ayrıca manevi tazminat davası açılır bu yanan ampul beni çok rahatsız etti diye...

Aradan 10 sene geçtikten sonra durum ne olacak? 10 senelik aracı satıcı iade alıp bir de üstüne 10 senelik faizini mi ödeyecek? Ben şimdiden kabul ediyorum arıza lambası yanan arabayla 10 sene gezeyim, eskiteyim, sonra da faiziyle paramı iade etsinler.

Yanlış anlamayın. Muhakkak satıcılara karşı ayıplı mallar için mücadele edilmeli. Hak aranmalı. Ancak bazıları da durumu çok abartıyorlar. Yok arabanın şanzıman arızası var diye iade talep ediyorlar. Gerekirse komple şanzıman değişir. Sorun halledilir.

Burada amaç bağcıyı dövmek olmamalı. Üzüm yemek kafiidir.

Bayani tebrik ederim mücadelesinden ötürü. Güzel bir örnek.

Mahkemeyi de tebrik ederim, kıvamında bir karar...

yahu ne kadar sacma argumanlarla savunmaya calismissiniz... cok bos bi mesaj olmus. kusra bakmayinda nasil "otomobil uzmani" yazmislar nickinizin altina hayret dogrusu.

Belki de düşüncelerimi ifade edebildiğim, savunabildiğim, argüman öne sürebildiğim içindir.

Bence siz de deneyin...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.