Şimdi Ara

Tuknet IPTV erişim sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
30.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sorunu çözebildiyseniz yazar mısınız aynı sorun bende de var.

• Bende TTnet var ve aynı sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda bağlantı ayarlarımı sıfırlıyorlar. Modemi 10 dk kapatıp açıyorum düzeliyor ama belli bir süre sonra tekrar iptv izleyemiyorum.

Mobil gsm hattımdan izliyorum sorun olmuyor. Ev internetinde sıkıntı çıkıyor. Turknete özgür bir şey değil TTnet tede aynı sorunu yaşıyorum.

• Türknet'te sorunsuz bir IPTV önerisi olan var mı ?

• Ben de ilk defa bugün sorun yaşadım. Turknet ev internetim ile baglanamiyorum, telefonumun interneti ile baglanabiliyorum. Çözüm nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onuryildirim kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunla ilgili olarak online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • Türknet iptv de yayını izlediğimiz dns leri engelliyor olabilir. Aylık yapılan download miktarını baz alarak.

• Merhaba, erişimlerinizi bu şekilde engellemiyoruz. Bu konuda bir destek kaydı açmanızı rica ederim. Kaydınız üzerinden sizinle iletişime geçip detaylı bilgi verebiliriz.
  • Bende de şöyle bir sorun var. Yıllardır kullandığım iptv üyeliğim ile kanallar açılmıyor. Mobil İnternet ile açılıyor. Ama çok ilginçtir ki arkadaşımın aynı dns li iptv üyeliği benim internetimde çalışıyor. Benim çalışmayan üyeliğim onda çalışıyor. Onun İnterneti Türknet

Ben bu işi anlamadım. Adamlar üyelikten mi engel koyuyor. Üyeliği nerden buluyorlar.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt

hocam tracert dediğiniz nedir nasıl yapılır ; benzeri şuan comnette başımıza geldi. izleyemiyoruz.. sadece iptv değil beinconnect ve exxen de çalışmıyor yasal olarak satın aldığımız...

fiyat uygun diye düştük almaz olaydık 

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

hocam tracert dediğiniz nedir nasıl yapılır ; benzeri şuan comnette başımıza geldi. izleyemiyoruz.. sadece iptv değil beinconnect ve exxen de çalışmıyor yasal olarak satın aldığımız...

fiyat uygun diye düştük almaz olaydık 

• konu eski ama birilerine faydalı olur. samsung tvnin dns ayarını modemin ağ geçidi ip si olarak girerseniz sorun çözülüyor. 192.168.1.1 - 192.168.0.1 - 192.168.2.1 gibi. modemdeki ağ geçidini öğrenin

• bende aynı sorunu yaşıyorum. comnette girebiliyordum sonra engellendi, o patlayınca netinternet'e geçtim ancak orada da açmıyor. mobil veri ile çalışıyor ama. bunun net sebebini ve çözümünü bilen va mıdır??

• BİRTANE DENEME AMAÇLI VAR TTNETTE AÇMIYOR FİXNETTE AÇIYOR AYNISI

• cdturkc C kullanıcısına yanıt

girdiğin ipyi veri merkezi görüyor blokluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.