Şimdi Ara

TULPAR 4.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4-5 gündür bilgisayarı kullanıyorum genel olarak memnunum.Pes 2015 oynarken klavye kısmı ısınma sorunu yaşıyorum elimi terletecek kadar ancak çok fazla değil.Bu normal bir durum mu sizce?Ayrıca şarjdan bilgisayarı çıkartıp pes 2015 oynarken ufak tefek takılmalar oluyor bunun nedeni nedir?Özellikle ısınma sorunu var gibi klavyede

• bilgisayarı fişten çıkarınca nvidia experiencenin bir özelliği fps sabitliyordur genelde 30 fps istatistiği girilmiş oluyor

bu arada oyun orjinalmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

bilgisayarı fişten çıkarınca nvidia experiencenin bir özelliği fps sabitliyordur genelde 30 fps istatistiği girilmiş oluyor

bu arada oyun orjinalmi ?

Orjinal degil hocam crackli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir yardımcı olsanız çok sevineceğim.Öncelikli olarak pes 2015 orjinal değil sarjdan çıkartınca ufak tefek kasılmalar oluyor .Bir de pes oynarken fan açık şuanda mesela klavye bölümü sıcak neden böyle normal mi bu durumlar lütfen yardımcı olunuz
  • Ne kadar sıcak kardeşim bende almayı düşünüyorum o pcyi? Isınıryorsa almayayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliii1905

Ne kadar sıcak kardeşim bende almayı düşünüyorum o pcyi? Isınıryorsa almayayım?

derece olarak bakmadım ancak klavyede sıcaklık oluyor aşırı değil pes 2015 te böyle bir şey oldu ancak bu normal mi değil mi bilemiyorum arkadaşlardan yardımcı olmasını istedim dizimin üstünde oynuyorum ayrıca yatarken ya da masa üstünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.