Şimdi Ara

TULPAR T5 V1.1.1 ısınma testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ısınma oluyor gibime geliyor oyun sırasında. zalman laptop soğutucum var, skyrim oynuyorum full ayarlarda. takılma olmuyor ama fan çıkışı fazla ısınıyor gibime geliyor. hayatımda ilk defa bi oyuınu full ayarlarında oynadığımdan böyle ısınması normal mi onu da bilmiyorum :) bi program yükleyeyim, ben oyunu oynarken program arka planda çalışıp maksimum minimum sıcaklık değerlerini ara ara kaydetsin, oyundan çıktığımda göreyim istiyorum. nasıl yapabilirim?

• Hw manitor ile max min sıcaklıkları görebilirsin. Bendede turbo kapalı işlemci 99u gördü maximum. Ekran kartı ise 88 İ Gördü Turbo Kapalı. Ama Turbo açıkken işlemci yine max 99 ekran kartı ise max 79 nadir 80 gördü. Sende kontrol edip yaarsan karşılaştırma açısından iyi olur.
  • Hocam bende turbo fansız 98 dereceyi gördüm bana çok fazla geldi moralim bozuldu açıkcası,sizinkinin kullandığınız cihaz nedir tulpar mı abra mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J.

Hocam bende turbo fansız 98 dereceyi gördüm bana çok fazla geldi moralim bozuldu açıkcası,sizinkinin kullandığınız cihaz nedir tulpar mı abra mı?

Benimde tulpar t5 v1.1.1 hocam. Birde bişey sorucam touchpadin altında bildirim ışıkları var. Orada uyku ışığının yanındaki bildirim ışığı yanıp sönerken touchpadin ordan ışık saççıyormu ve üst kasa ile alt kasa birleşiminden ışık saçıyormu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaCore -- 4 Eylül 2014; 11:20:35 >

• Bende akşam eve gidince biraz oyun oynayıp ısı değerlerini paylaşıcam değerleri karşılaştırırız :)
  • Hocam benimde max. ısı bu civarda oldu dün 45 dk multi bf3 oynadıktan sonra bana normal değil gibi geldi gerçi performans düşüküğü ve klavye ısınması falan yaşamadım ama yinede normal değil bu ısılar uzun vadede donanıma zarar verir. @Özgür Can

Bu arada ısı testlerinizi şu konuya atarsanız sevinirim gerekli açıklamayı konuda yaptım.

http://forum.donanimhaber.com/m_96829520/f_//tm.htm#96829520

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 4 Eylül 2014; 17:24:05 >
  • bi süredir oyun oynama fırsatım olmadı da bi iki gün içinde test edeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki saat kadar tüm ayarlar en üst seviyede Skyrim oynadım. zalman laptop soğutucu takılıydı hep. turbo fan hiç çalışıtırmadım. sonuç;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.