Şimdi Ara

Tüm Ağı tek Bilgisayardan Yönetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir ana makina düşünün bu makina ağdaki 20 makinaya erişim sağlayabilecek onların ne yaptığını hangi programla calıştığını rakip edebilecek
    hatta yazıcıdan bile ne çıktı alıyor bunu görebilecek
    Bunun için neler gerekli?

• Ağdaki sistemleri takip etmek için radmin programını kullanabilirsin ama yazıcı için bilmiyorum ne kullanırsın :)
  • Tşk ler fakat radmin programı ıstedıgınız bılgısayara sadece frewallar kapalı ıken baglanabılıyorsunuz
    bızım ıstedıgımız programı actıgımızda mesela kare kare ekran goruntulerıde cıkabılır
    yada hepsının ayrı ayrı actıgı explorerlardan tutunda programlara kadar gozukmesı gerek
  • bunu bende düşündüm ama böyle bir sistem henüz yok sanırım.yazıcı haricinde diğer herşey kontrol edilebiliyor ama yazıcdan kaç yazı çıkmış falan onu kontrol edemiyorsun.çözümü bulursan bana da söyle.kolay gelsin
  • 170 tane pc'si olan bir ağ sistemini yönettim. Bu bilgisayarları tek tek kontrol edebilmek için hem kendi bilgisayarıma hemde ağda olan bütün bilgisayarlara Net Support PC-DUO programını kurdum. Herbirini istediğim an onlar farkına varmadan kontrol edibiliyordum. Ağa bağlı olan (IP si olan) diğer yazcıları da bilgisayarıma kurarak sorun olduğunda (yazmıyor, kağıt bitti, hata verdi gibi bir sürü sorunları) yerimden kalkmadan halledebiliyordum.
  • dameware de başarılı bir program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

dameware de başarılı bir program.

+1 kesinlikle başarılı. 150 pc yi ben bu programla yönetmekteyim. Üstelik clientlere bir program kurulumuda gerekmemekte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten yazıcıdan ne cıktı almıslar falan bunu gormemız anladıgım ve arastırdıgım kadarı ıle yok
    fakat en ıyısını ıstıyorum tabı karsıdakı bılmeyecek
    bunun ıcın nasıl bır makına gereklı ve kaldıracak hızlı olacak programları ındırıp kurup arastıracagım tsk ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

dameware de başarılı bir program.

+1 kesinlikle başarılı. 150 pc yi ben bu programla yönetmekteyim. Üstelik clientlere bir program kurulumuda gerekmemekte.

Arkadaslar programı kurdum, ağdaki pc leri gördü. Nasıl bağlanacagım onlara. Programı tam inceleyemedim. O pc lerede mi programı kurucam. Tıkladıgımda girmek istedigim pc yi şifre ve kullanıcı adı soruyor. O pc nin sifre ve kullanıcı adı degil bu onu anladım cunku biliyorum hangisinde ne şifre var. çözümü nedir

• Net Support PC-DUO
    programını ınceledım kendı sıtesınden yapabıldıklerı harika şeyler full surumunu kurup denemeye calısacagım en ıyı sekılde agdakı pc lerı gosterıyor dıger programada bı goz atayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.