Şöyle bir sistemi nasıl kurabilirim? Bir ana makina düşünün bu makina ağdaki 20 makinaya erişim sağlayabilecek onların ne yaptığını hangi programla calıştığını rakip edebilecek hatta yazıcıdan bile ne çıktı alıyor bunu görebilecek Bunun için neler gerekli?
Ağdaki sistemleri takip etmek için radmin programını kullanabilirsin ama yazıcı için bilmiyorum ne kullanırsın :)
Tşk ler fakat radmin programı ıstedıgınız bılgısayara sadece frewallar kapalı ıken baglanabılıyorsunuz bızım ıstedıgımız programı actıgımızda mesela kare kare ekran goruntulerıde cıkabılır yada hepsının ayrı ayrı actıgı explorerlardan tutunda programlara kadar gozukmesı gerek
bunu bende düşündüm ama böyle bir sistem henüz yok sanırım.yazıcı haricinde diğer herşey kontrol edilebiliyor ama yazıcdan kaç yazı çıkmış falan onu kontrol edemiyorsun.çözümü bulursan bana da söyle.kolay gelsin
170 tane pc'si olan bir ağ sistemini yönettim. Bu bilgisayarları tek tek kontrol edebilmek için hem kendi bilgisayarıma hemde ağda olan bütün bilgisayarlara Net Support PC-DUO programını kurdum. Herbirini istediğim an onlar farkına varmadan kontrol edibiliyordum. Ağa bağlı olan (IP si olan) diğer yazcıları da bilgisayarıma kurarak sorun olduğunda (yazmıyor, kağıt bitti, hata verdi gibi bir sürü sorunları) yerimden kalkmadan halledebiliyordum.
dameware de başarılı bir program.
quote:
Orjinalden alıntı: alehandro
+1 kesinlikle başarılı. 150 pc yi ben bu programla yönetmekteyim. Üstelik clientlere bir program kurulumuda gerekmemekte.
Zaten yazıcıdan ne cıktı almıslar falan bunu gormemız anladıgım ve arastırdıgım kadarı ıle yok fakat en ıyısını ıstıyorum tabı karsıdakı bılmeyecek bunun ıcın nasıl bır makına gereklı ve kaldıracak hızlı olacak programları ındırıp kurup arastıracagım tsk ler
quote:
Orjinalden alıntı: command_4
quote:
Orjinalden alıntı: alehandro
+1 kesinlikle başarılı. 150 pc yi ben bu programla yönetmekteyim. Üstelik clientlere bir program kurulumuda gerekmemekte.
Arkadaslar programı kurdum, ağdaki pc leri gördü. Nasıl bağlanacagım onlara. Programı tam inceleyemedim. O pc lerede mi programı kurucam. Tıkladıgımda girmek istedigim pc yi şifre ve kullanıcı adı soruyor. O pc nin sifre ve kullanıcı adı degil bu onu anladım cunku biliyorum hangisinde ne şifre var. çözümü nedir