Bildirim
TÜM ALIENWARE M17X KULLANICILARI BURAYA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle herkesin isine yarayacaktir almak isteyenler merak edenler nerde uygun fiyat oldugunu nerde satildigini vs;))) -
bende alıcamda en son güçte olanın linkini atarmısınız herşeyi en abartılmış olanını alıcam ama bulamadım linki varsa yazarsanız sevinirim en pahalısı olsun teşkr ederm :)quote:
Orijinalden alıntı: rico34
Kesinlikle herkesin isine yarayacaktir almak isteyenler merak edenler nerde uygun fiyat oldugunu nerde satildigini vs;))) -
Turkiyeden alacaksaniz sadece tek modeli var oda 720qm olan modeli birde bunun 920xm i var onunla 720qm arasinda 0.3 luk perfoans var deger mi bilmiyorum;))birde bu aletler 5000 den basliyor o yuzden bence magaza guvencesi olmasi lazim yinede takdir sizlerin eger magaza guvencesiyle almazsaniz turkiyede 920xm getirip satanlari bulabilirsiniz -
suan en iyisiyle normalinin arasında sadece 0.3 bir performansmı var? öyleyse tamam istanbulda dell magazasından alıcam o zaman dimi?quote:
Turkiyeden alacaksaniz sadece tek modeli var oda 720qm olan modeli birde bunun 920xm i var onunla 720qm arasinda 0.3 luk perfoans var deger mi bilmiyorum;))birde bu aletler 5000 den basliyor o yuzden bence magaza guvencesi olmasi lazim yinede takdir sizlerin eger magaza guvencesiyle almazsaniz turkiyede 920xm getirip satanlari bulabilirsiniz -
Yani bn oyle biliyorum cok arastirdim bilgisayarci tanidiklarima sordum onemli deil gozle gorulir bir fark yok dedi simdi siz 920xm ligi alsaniz 2ay sonra 960xm cikcak ;))engel olamazsiniz;))zaten tek fark islemci diger her sey ayni..920 olan turbo boostla 3.2 e cikiyor 720qm 2.9 a cikiyor birde onbellek 2mb dusuk dell pahaliya veriyor yanliz 6 kusur -
Rico34 bence bız bızım ıslemcılerın hızını yanı 1.76 olan hızını 2.9 a BIOS'a gırıp oyle artırabılırız.Sende bu konuyu arastırısan cok sevınırım.Bnede arastırıyorum.quote:
Yani bn oyle biliyorum cok arastirdim bilgisayarci tanidiklarima sordum onemli deil gozle gorulir bir fark yok dedi simdi siz 920xm ligi alsaniz 2ay sonra 960xm cikcak ;))engel olamazsiniz;))zaten tek fark islemci diger her sey ayni..920 olan turbo boostla 3.2 e cikiyor 720qm 2.9 a cikiyor birde onbellek 2mb dusuk dell pahaliya veriyor yanliz 6 kusur -
Tamm bnde arastiriyorum -
Intel® Core™ i7 940XM Quad Core Processor, 2.13GHz (3.33GHz Turbo Mode, 8M Cache) editquote:
Tamm bnde arastiriyorum
Operating System
Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit
Video Card
CrossfireX™ 1GB GDDR5 ATI Radeon™ Mobility HD 5870 edit
Display Panels
17-inch WideUXGA 1920 x 1200 RGB LED (1200p) edit
Memory
8GB Dual Channel Memory (2x 4GB DDR3) edit
Hard Drive
256GB SSD - Samsung Solid State Drive edit
CD ROM/DVD ROM
Slot-Loading Dual Layer Blu-ray Reader (BR-ROM, DVD+-RW, CD-RW) edit
Wireless
Intel® Ultimate N WiFi Link 6300 a/g/n 3x3 MIMO Technology
Sistem bu $5,486.96 fiyatı sizde güzelmi? bide bu INK nedir ? -
Cok ust model islemci olarak turkiyede bulamazssiniz getirirseniz gumrukte sorun cikariyorlar gecme ihtimali zayif ancak birisi getirirse olur bu arada gecerse bile para aliyorlar bnce fiyat abartili yani sonucta hep yenileri cikiyor bu 720qm ile yapamayacaginiz bir sey yok en az 4-5 yil idare eder rahat..INK derken ? -
abi smdi üniversiteyi kazanıp hediye olarak alcam 1 kere o yüzden güzel olsun istiyorum yani bi kerelik olsun adam gibi olsun bilmiorm toplarken INK diye bi seçenek vardı filan anlamadım :Dquote:
Cok ust model islemci olarak turkiyede bulamazssiniz getirirseniz gumrukte sorun cikariyorlar gecme ihtimali zayif ancak birisi getirirse olur bu arada gecerse bile para aliyorlar bnce fiyat abartili yani sonucta hep yenileri cikiyor bu 720qm ile yapamayacaginiz bir sey yok en az 4-5 yil idare eder rahat..INK derken ?
istanbulda dell firmasından alıcagım world of warcraftı en dolu yerlerde bile 50 fps yi düşmeden ani düşmeler yaşamadan oynarmıyım bide alienwareler iyimi Monsterler gibi 6 ay sonra bozulmuyo dimi? -
İstanbuldaki dell bu fiyata ekleme yapacaktir ama zaten getirmiyorlar senin dedigini fsp i ekran karti ram vb seylerlede alakasi var sadece islemci farki var senin dedigini turkiyeye en az 9 milyara falan getirebiliosun dell istanbul 6.150.00 tl dedi. Bn urunu 4700 tl ye buldum yani ;))hatta saturnde 4000den ucuz urun bu 720 qm lede 40 fsp den fazla falan oynarsin diye dusunuyorum bi youtubeden izle oyun goruntulerini Gta 4 full de hersey yuksek 38 fps de benchmark testte ve bu dusuk modeli bizim ekran kartlarimiz hd 5870 crossfireli bizde 45 in altinda oynamayiz;)) -
Alienwarelerle ilgili bir sey soyliyim dell markasi bu alienware kendi bunyesine aldi hic yarisa girmedi koskoca dellin bi bildigi vardi;)) bn sikayet duymadim alienwarelerde en iyi oyun notebook diye gosteriyorlar tek eksikleri 5.5 kilo olmasi ve yuksek fiyat dell zaten notebooklarda cok iyi herkes bilir kalitesini -
Biostanda arttiriliyormus ama otomatik olarak oluyormusta.. -
Çok kaliteli alet.quote:
Biostanda arttiriliyormus ama otomatik olarak oluyormusta.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hasskabal
Çok kaliteli alet.
fiyatı daha kalite ama -
Fiyati kalitesinden hem adi hem son sistem olmasi -
o kunuda haklısın sonuçta high end bi ürün ha buarada rico saturnde ne kadar bunun fiyatıquote:
Fiyati kalitesinden hem adi hem son sistem olmasi -
4000 tlden ucuz ama teshirde tek kalmis 3500 3700 e birakirlar bn oyle gordum;))normalde media marktta falan 5000 civari dell istanbulda 6.100.00tl -
Ya bende oyun makinesi alacağım ama dediğiniz gibi alienware çok pahalı. tamam tasarım ve cidden malzemesi çok çok kaliteli ama fiyat felaket uçuk...quote:
4000 tlden ucuz ama teshirde tek kalmis 3500 3700 e birakirlar bn oyle gordum;))normalde media marktta falan 5000 civari dell istanbulda 6.100.00tl
Ben bu yönde seçimimi Asus G73JW den yana kullanacağım onunda tasarımı hoşuma gidiyor F117 Hayalet uçak tasarımı var alette...
Ama param olsa Alienware alırdım. Ama 3000-4000 tl bütçeniz var ise zorlayıpta alienware alacam diye 5000-6000 vermek akıl işi değil.
Ha maddi durumunuz çok iyi ise eğer o zaman tabikide alınası makine alienware.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X