Şimdi Ara

TÜM ALIENWARE M17X KULLANICILARI BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun neyden kaynaklanıyormu kardes?Ekran kartımı?
  • Ekran karti ndan kaynaklaniyor birde media markttaki dell sorumlusu bana olabilir elektronik urun diyor ve babam dedi bu urunler ne olcak dedi bende geri yollarlar dedim adam da format atilip satilir diyor duElirmis oyle yani bu kadar ne diyim ki baska benden once 2 cocuk daha almis onlar memnunmus oyle diyor
  • Sansa bak.Ben senın yerınde olsam dırek benım gıbı orjınal sıtesınden sıparıs ederım.
  • Edicemde burda gumruk te takilma orani cok yuksek
  • Bilgisayarin geldi mi??
  • yok kardes onlıne takıp edıyorum.In production dıyor. yanı yapım asamasında. Ondan sonra da kalıte kontrolden gecıp gonderceklermıs.Onumuzdekı hafta buyuk olasılıkla gelır umarım.Sen naptın?
  • Bu sabah kontrol ettım tekrar.Gonderılmıs =) 4 iş gunu ıcınde burda olacakmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylondon106

Bu sabah kontrol ettım tekrar.Gonderılmıs =) 4 iş gunu ıcınde burda olacakmıs.

Hadi hayırlısı,incelemeni bekliyoruz
  • Hayirli olsun ;))
  • Order Statuse baktım yarın gelıyormus canavar =) Gelısmelerden sızlerı haberdar edıcem ılk ızlenımım bakalım ne olcak.
  • Sıstem asagıdakı lınkte ızleyecegınız vıdeodakı sıstem ıle hemen hemen aynı.Vıdeodakı arkadasta Intel i7 720QM mevcut.Benım yarın gelıcek canavarda Intel7 740QM.Bu vıdeoyu ızleyınce derın bır oh cektım.Cunku son gunlerdır konusulan Call of duty black ops hakkında gtafıksel sorunlar oldugunu forumlardan takıp etmıstım.Ama bu videodan sonra hiç bır suphem kalmadıkı benım yarın gelecek olan canavar hiçbır takılma olmadan en son full ayarda bu oyunu oynatabılecek.Yarın olması ıcn sabırsızlanıyorum.Bıran once test etmek ıstıyorum.İste arkadasın Alienware M17X ıleBlack ops video linki;
    http://www.youtube.com/watch?v=Umbd69ajv-k
  • Hocam, problemleriniz muhtemelen ekran kartinin biosu ile ilgili, ben kendim de direk USA'dan alip satiyorum. Heosinde de driver problemi ile karsilastim. COk ust seviye ve yeni sistemler olduklari icin, hardware'ler arasi uyum problemleri olabiliyor. Dell'in kendi sitesinden, hem biosu, hem driverlari, hem de ekran kartinin biosunu update ederseniz sorununuzun cozulmesi olasi.
  • Bilgisayarim dun en sonunda geldi.Dehset bir alet.Simdilik cok memnunum oyunlarda zerre kasmiyor.
  • ARKADASLAR BU URUNU ISTEYEN ARKADASLAR OLURSA BEN YURT DISINDA YASIYORUM
    URUNDEN ISTEDIGINIZ KADAR TEMIN EDEBILIRIM AMA TURKIYEYE GELIRKEN EN FAZLA 2 TANE GETIREBILIRIM
    TURKIYEDE COK PAHALI SUAN BENDE ISE 4499 TL msnden konusabiliriz. suatmargaret@hotmail.com
    yada telefonum 00 44 772 2136999
    mesaj yazin ben size ulasirim. yalniz ciddi alicilar olsun,
    OZELLIKLERIDE SOYLE:..

Processor & Cache Memory
    Intel® Core™ i7-740QM 2.93 GHz / 1333MHz FSB / 6MB L2 Cache
    Operating System
    Genuine Windows 7® Home Premium 64-Bit
    Chipset
    Intel® PM55 Chipset
    Main Memory
    6GB DDR3 1333MHz
    Display
    17"
    Video Graphics & Memory
    2x ATI® Radeon® HD 5870 1GB DDR5 CrossFireX
    Hard Drive
    500GB 7200 rpm SATA
    Optical Drive
    DVD±R/RW
    Card Reader
    1-ExpressCard™ Slot
    Web Camera
    2.0MP
    LAN / WLAN
    10/100/1000 Ethernet LAN
    Realtek® 802.11b/g/n wireless LAN
    LED Status Indicator
    Power-on/Suspend
    Battery Charging/full/low
    Storage device access
    Capital / Scroll / Number Lock
    Wireless on status indicator

Interface
    1 x Microphone-in jack, Rear Surround Audio Out Connector
    1 x Headphone-out jack, Center Speaker and Subwoofer Audio Out Connector
    1 x VGA port, 1 x HDMI, 1 x Display Port
    4 x USB 2.0 ports, 1 x eSATA
    1 x IEEE 1394 port
    1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert

Inputs/Controls
    CD/DVD Buttons (Play/Pause, Stop, Prev Track, Next Track), 104 key US LED backlit keyboard with 10-key pad, eco (Energy-saving mode) button, TouchPad™ pointing device with multi touch control, Media button, Mute button

Audio
    Internal High-Definition 5.1 Surround Sound Audio; Internal Speakers

KeyBoard
    TouchPad / Exclusive Design AlienFX Illuminated Keyboard

Battery Pack & Life
    High Capacity 9-Cell

AC Adaptor
    120W (19V x 6.32A) Auto-sensing, 100-240V / 50-60Hz input

Dimension & Weight
    N/A

Security
    McAfee SecurityCenter

Supplied Accessories
    Hat, Mosue Pad

Multimedia Software
    Steam gaming portal

Virus & Tool Software
    Anti-virus, Anti-spyware, Firewall

Bluetooth
    Yes

Green Compliance
    RoHS

• Merhaba arkadaşlar.Ben şuan Alienware modellerine bakıyorum ama internette Alienware M17X-R3 2011'in Ocak ayında çıkacak deniliyor.Bu haber hakkında bir bilgisi olan var mı?
  • Ben uzun zamandır Alienware' den bir notebook almak istiyordum. Sonunda sitesinden bir konfigrasyon çıkardım ve M17x siparişi verdim. Dell Türkiye aracılığıyla alıyorum. Haliyle türkçe klavye ve işletim sistemiyle geliyor. Fiyat olarak bakarsanız, sistesindeki fiyata ilaveten sadece KDV farkı ödüyorum. Sistem aşağıdadır. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta burada olacak. Ayrıntılı bir inceleme yapıp sizlerle paylaşacağım.

Sistemi sipariş verdikten sonra pişman olduğım tek şey, yakında GTX485M ekran kartlı 18,4" modelin çıkacak olması. Hemn benim aldığım sistemin fiyatı düşecektir, hemde büyük ihtimalle az bir farkla 485M' li bir sistem alabilirdim.

Config # Description

1 Alienware M17x MLK : Base Space Black
    Processor : Intel Core i7 Processor 940XM(2.13Ghz,8MB cache)
    Display : 17in WideUXGA 1920 x 1200 - Beyond HD (1200p) -  RGB LED
    Resource DVD : Alienware M17x MLK
    Ship Accessory : Turkish Docs
    Memory : 8192MB (2x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel
    Hard Drive : 512GB (2x256GB) Solid State Drive Raid 0 "Stripe" Dual HDD
    Optical Drive : 8X DVD+/-RW Drive
    Power Supply : Alienware 240W AC Adapter
    Power Cord : Euro 250V
    Battery : Primary 9-cell 85W/HR LI-ION
    Graphics : Dual 1GB GDDR3 NVIDIA GeForce GTX 285M SLI
    Wireless : Europe Dell Bluetooth 370 Card
    Wireless : Intel Wireless 6300 (802.11a/b/g/n 3X3) LAN Card
    Keyboard : Internal Turkish Qwerty Keyboard
    Operating System : Turkish Genuine Windows 7 Ultimate (64 BIT)
    Software : Datasafe Local 2.0 Basic
    No Software Anti-Virus
    TimeZone : (GMT + 00.00) Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
    Name Plate Engraving - Generic
    Base Warranty 1
    Hub countries only - NBD On-site 2Y
    1Y Parts Only Warranty
    INFO Hub countries only - NBD On-site 1Y
    Alienware M17X MLK Order - EDB
    Consolidation Fee
    EX-Works

• quote:

Orijinalden alıntı: caltunay

Ben uzun zamandır Alienware' den bir notebook almak istiyordum. Sonunda sitesinden bir konfigrasyon çıkardım ve M17x siparişi verdim. Dell Türkiye aracılığıyla alıyorum. Haliyle türkçe klavye ve işletim sistemiyle geliyor. Fiyat olarak bakarsanız, sistesindeki fiyata ilaveten sadece KDV farkı ödüyorum. Sistem aşağıdadır. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta burada olacak. Ayrıntılı bir inceleme yapıp sizlerle paylaşacağım.

Sistemi sipariş verdikten sonra pişman olduğım tek şey, yakında GTX485M ekran kartlı 18,4" modelin çıkacak olması. Hemn benim aldığım sistemin fiyatı düşecektir, hemde büyük ihtimalle az bir farkla 485M' li bir sistem alabilirdim.

Sanırım aracı kullanmadan sipariş verdin. Ben de öyle yapmak istiyordum, acaba yapacağım işlemleri sırasıyla yazabilir misin? Yani istediğim konfigürasyonları seçerek ve türkçe klavye seçeneği de ekleyerak almak için yapmam gerekenleri?

• quote:

Orijinalden alıntı: processing

quote:

Orijinalden alıntı: caltunay

Ben uzun zamandır Alienware' den bir notebook almak istiyordum. Sonunda sitesinden bir konfigrasyon çıkardım ve M17x siparişi verdim. Dell Türkiye aracılığıyla alıyorum. Haliyle türkçe klavye ve işletim sistemiyle geliyor. Fiyat olarak bakarsanız, sistesindeki fiyata ilaveten sadece KDV farkı ödüyorum. Sistem aşağıdadır. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta burada olacak. Ayrıntılı bir inceleme yapıp sizlerle paylaşacağım.

Sanırım aracı kullanmadan sipariş verdin. Ben de öyle yapmak istiyordum, acaba yapacağım işlemleri sırasıyla yazabilir misin? Yani istediğim konfigürasyonları seçerek ve türkçe klavye seçeneği de ekleyerak almak için yapmam gerekenleri?

Merhaba,
    aracı kullanmadan sipariş verme gibi bir şansınız yok. Tabi TR garantili istiyorsanız. Ben kurumsal olarak çalıştığım firma aracılığıyla sipariş verdim. Bu şekilde 2 sene TR garantili, TR klavye ve Avrupa fiş seçenekleriyle teslim aldım.
    Açıkçası üründen iki tane aldık. Benimki direk bozuk çıktı. İnanılmaz bir ses var ve makine arada bir restart atıyor. Aynı sorunu 1 hafta sonra diğer makinede de yaşadık. Ve Dell ile konuştuk. Koç sistemden yerinde destek ekibi geldi. İki ürünüde bizden iade alıyorlar. Ama işin kötü yanı aynı ürün ellerinde yok. Bize yeni M17xR3 öneriyorlar. Ama bu makinede donanım olarak bizim elimizdekilerden kötü. Sonuçta Monster' a sipariş geçtim. Bugün Alienware' leri iade ediyoruz. Ayrıca bugün Monster' ları bize teslim edecekler. Umarım bunlarda da sorun yaşamayız.

Ürünü iade etmeden fikir vermesi amacıyla bir kaç foto ekliyorum. Genel olarak ürün mükemmel. İnanılmaz ağır olmasına rağmen üşenmeden her gün işten eve ve evden işe taşıdım. Dell' deki arkadaşlar bu ürünler ile ilgili ilk kez böyle bir problemle karşılaştıklarını söylediler. Her ne kadar ürünü iade ediyor da olsam, eğer aynı donanımı yollayabilseler yine Alienware tercih ederdim.

TÜM ALIENWARE M17X KULLANICILARI BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurumLuna -- 17 Mart 2011; 10:17:03 >

• Merhabalar,

Eger Ingilizce klavye tercih eden arkadaslar olursa, elimde caltunay nickli arkadasiminizin siparis gectigi modele cok yakin ozelliklerde sifir orjinal kutusunda hic kullanilmamis versiyonu mevcut. Urunun devam eden uluslarasi garantisi mevcut. Ayni cihazdan 2 adet gelmisti, digeri bir kac ay once satildi ve problem duymadim. Alirken inceleme sansina sahipsiniz.

Ozellikleri de kisaca

17" 1920x1200 rgb led
    i7 920xm extreme islemci
    8GB ddr3 ram
    Crossfire dual ATI 5870 ekran karti (3dmark06'da 19bine yakin puan aliyor)
    640x2 7200rpm HDD
    Windows ultimate
    bluray-dvdrw
    wireless
    bluetooth

Urun sifir kutusunda ve sapkasindan mouse padine herseyi mevcut ve kesinlikle hic kullanilammis bir cihaz.
    3900$ fiyati

Ilgilenen olursa PMden bana ulasabilir.
  • m17x r2 var hh 5870 ekran kartı var formattan sonra ekran kartını tanımıyor bi çare lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.