4000 tl ye alienware bulabilirsin dostum eger 4000 butcen varsa
Bu makıneyle Call of Duty Black Ops oynamak ıcın sabırsızlanıyorum =) Bakalım kac fps alıcam
Valla baya yuksek oynariz herhalde
Cumartesi gününden beri alienware kullanıyorum valla muthıs bır alet g700 mouse aldım tam bir canavar:Dşimdi pes2011 yukluyorum cdrom dan ses geliyor ve pes 2011 agır yukluyor :)) bakalım oyunda nasıl ama muthıs muzık çalıyor bass seslerı falan super:))
bu makine şarjı dayanmaz yanı 40 dk bıle ama cok super ya makine hıç ısınmıyor ya nasıl bir şey bu :))gözlemledıklerımı yazıcam :))
pes 2011 i 1920 * 1200 de oynayınca cok hafif takılıo ama cok net goruntu
o +2 mb onbellek nelere sebep oluyor bir görseniz
media markttan aldıgım alienware sorunlu cıktı :))oyunlar kitleniyor yarın değistircem 14 gun degıstırme garantisi var
Nasıl yanı sorunlu cıktı sorunu ne ? Birde aldıgın makınanın ozellıklerını yazsana dostum..Hayırlı olsun Bnede 4 gozle kargoyu beklıyorum.Dırek USA dan gelıyor benımkı 10 gun surermıs.
kargoyla geliyorsa aracı firma kullanıyorsundur inşallah gümrük sorununa karşı
Yok ben Ingılterede yasıyorum oyle bı sorun yok
tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan dilegiyle
Ben amerikadan getirtme işini bıraktım ama size tavsiyem forumda bu işi yıllardır yapan arkadaşlar var amerikadaki sitesine girip toplayın kendi isteğinize göre komisyondada anlaşın ve amerikadan alırken garantiyide 2 veya 3 yılı seçip (extra para ödeniyor ama çok fazla değil 100*150 $olması laızm) alın...
Uluslararası garanti vardır dell'ler de ve evinde hizmet kampanyasını dahilindedir hiçbir fark yok yani tr den alınan makine ile sadece değişecek parçanın usa den gelmesi bekleniliniyor oda 10 gün civarı sürüyor...
Bu aletler çok özeldir,çok yoğun kullanıp hakkını verecek kişilerin almasını tavsiye ederim...
Zaten bende oyle yaptım kardes.Herseyı kendım sectım Garantısıne varana kadar
Arkadaslar bozuk cikti oyunlarda takilio gta liberty city yi tam 1.30 saatte yukledi oda acilmadi ekran kitleniyor gittim degistirmeye yenisini denedik oda ole yani bekledigim gibi cikmadi media markttan alacaklar dikkat edin o urunleride format atip satacaklar made in china yazanlari almayin turkiyedeki hepsi oledir zatende nese ben parami geri aldim dikkat edin
Test edıp satısa sunulması gerekıyordu.21.yuzyıldayız bunu nasıl dusunemıyolar ya.Cok sınırlendım kardes.Gecmıs olsun.Umarım benım basıma boyle bırsey gelmez.
İns gelmez valla bnde cok sinirlendim made in china yazmiyordur ins sende
Bunun made in china yazıyo olmasıyla alakası yok.hemen hemen tum bılgısayarlar ve tum bılgısayar parcaları çin de yapılıyo.Sen sanssızmıssın valla gecmıs olsun tekrardan.EE ne olcak sımdı yenımı alıcaksın planın ne ?
Tum alienware laptoplar çinde yapılır.Sadece desktoplar Polonyada yapılır.