Haftalardır gönderime hazırda bekliyor Sipariş tarihi: 16/11/2021 Gönderilecek Ürünler Gönderim 1 Gönderim: 4-5 hafta Teslimat: 15 Ara - 22 Ara Teslimat Yöntemi: Standart Gönderim 13 pro max < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (226. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu fiyatlardan sonra artık stok derdi kalmaz, karaborsacılar biter. Gözümüz aydın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani açık konuşmak gerekirse o fiyat hakkı değil SE nin. Uzun süre kullanırmısınız evet en az 5 yıl batarya hariç sıkıntısız kullanırsınız. En güzel yanı çok ergonomik. Benim eşimde kullanıyor ona 12P cihazımı verecektim kendisi SE den çok memnun olduğunu söyleyerek istemedi. Ama şu var ben 11 ay önce 4500₺ ye almıştım cihazı. illa bir iphone almak istiyosanız en uygunu Se malesef. Alternatif siteleri gezin 9500₺ ye kadar gördüm. Ayrıca bu cihaz eski bir tasarıma sahip evet ama donanım olarak çok iyi. Kamerası işlemcisi vs ip11 ile aynı zaten. Ayrıca piyasadaki en kral androidlerle yarışır performans olarak. Ama fiyat konusu dediğim gibi size kalmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FİYATLARA BAK
BU FİYATA HALA 13 PRO MAX ALACAK OLAN VAR MI?
-
Bu fiyatlara nasıl halen ev araba alan varsa, pro maxde alan çıkar
Kutulu bir şekilde ilgilenen varsa İp13 PM sierra blue 512 satılır,Macbook pro m1/8/128 ,İpad pro m1 11/128+APencil2 ilgilenen varsa ekosistem satılık MBP İpd11 6-9 aylık.
Yarın ip13 pm yi şubeden aldırabilirsem görüntü paylaşacağım,bekleyenler için
Hayırdır hocam neden satıyorsunuz bütün seti
Merhaba, UPS Türkiye’den kontrol ettiniz mi?
Benim de Cuma günü gönderildi durumuna geçmişti, kodu UPS Türkiye’den kontrol ettiğimde “Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.“ diyor 2 gündür. Yani hala yola çıkmamış…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zorlu apple ve troya gösterdim telefonu ve iki çalışan da sarı tonlu olduğunu söyledi :D sizin başınıza gelmediği için sevindim ancak yabancı forumlarda bile bir sürü konusu olan bir soruna kuruntu demek hatalı olur. Elimde iki tane 13 olduğu için karşılaştırma fırsatım var biri beyazken diğeri sarı.
-
18 Kasım tarihli tek sipariş 13 PM 256 Sierra ve 13 PM 256 Grafit hâlâ hazırlanıyor hâlâ. Nasıl bir sistemleri var anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bırak hazırlansın hocam durduğu yerde senşn cihazların fiyatı ikiye katladı şimdi ki 1 cihaz fiyatına 2 cihaz aldınız belki göndermek eski fiyattan olduğu için elleri varmıyordur 😂👍
Valla öyle. Ekran koruyucusu, kılıfı, şarj başlığı hazır telefonu bekliyoruz. Pamuklara saracağım gelsin de bi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır hemen deniyeyimm
evet bendede öyle yazıyor ama ups ye güvenmemek lazım bence
ülkeden kaçıyor muhtemelen
-
20 Kasım tarihli 11 128 siyah ve 13 128 beyaz
Ben pazartesi ariyim aynı güvenceyi alıyım en iyisi
Daha önce Teknosa'dan aldığım bir üründe de böyle olmuştu, aynı ürünü 1 gün arayla arkadaşım ve ben aldık, bana kod geldi, girdiğimde bu şekilde yazıyordu. Ertesi gün siparişini verdikten sonra arkadaşıma kod geldi onunki de böyleydi. İkimizinki de aynı anda UPS tarafından teslim alındı gibi göründü ve aynı gün geldi. Yani gerçekten henüz teslim alınmamış olabilir, Teknosa'dan aldığımda öyle olmuştu.
-
13 pmx 128 grafit 23 kasım siparişi verdim 10 gündür hazırlanıyor. Daha önce veren arkadaşların da hala gelmemiş içim rahatladı biraz
Edit: bunu yazdıktan 2 saat sonra kargoya verildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoniimm -- 19 Aralık 2021; 14:45:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X