Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin ürün ve tarih neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Neden 12 Pro dan 13’e geçtiniz bu arada? Bende paraya kıyıp 13 mü alsam acaba. Param var aslında ama 13’ün fiyatı o kadar arttı ki o parayı versem enayi gibi hissedicem.

• cfranko C kullanıcısına yanıt
    13pro hocam benimki. Ben 12 pro üstüne 2-3 bin koyup alırım diye almıştım 13 proyu. Zam gelince 500₺ koydum. 2. Zamda satmamış olsam 2 bin ₺ falan cebimde para da kalırdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Bayağı iyi olaymış güle güle kullanın

• cfranko C kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• dün sabah siparişim gönderildi oldu şimdi gönderi takibi için baktım ürün bulunamadı diyor bu normal mi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavinela -- 18 Aralık 2021; 18:2:9 >
  • lavinela L kullanıcısına yanıt
    Normal hocam, UPS geç güncelliyor, pazartesi bilemedin salı günü geçer elinize inşallah

• emrebjk35 kullanıcısına yanıt
    izmire erken getiriyor diye biliyorum bende teşekkür ederim ilginiz için

• Artık bu son zamlardan önce aldıgımız iphonelar son iphone marka telefonumuzdu. . Bundan sonra hayalden başka bir şey değil. İphone 12 mini 64 GB 9600 e aldım. Şuan 18 bin lira.. Artık Cebimden çıkarmaya korkar oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 19 Aralık 2021; 8:32:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UPS Türkiye kadar leş bir şirket yok...

• melatonin kullanıcısına yanıt

Malesef Türkiye'ye ayak basan firma leşleşiyor zaten Ups, Apple, Amazon ve daha niceleri gibi...

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Merhaba, iphone 13 için sizce alt taraftaki bu boşluk makul mu? Yoksa gereğinden fazla mı? Kalın bir kağıt da giriyor bu arada :D

• erturkburak E kullanıcısına yanıt
    normal bence

• erturkburak E kullanıcısına yanıt
    Bence pek bir sorun yok gibi hocam.

• Teşekkür ederim. Fotoğrafı çektiğim cihaz da 13 ama onda durum daha iyi olunca kuruntu yapmıştım biraz :D

• Bu sari ekran olayi kesinlikle forumdakilerin kendilerince uydurdugu bir kuruntu. Bugun zorluya gidip yaklasik 10 tane iphone 13 ile bana geleni karsilastirdim, satis temsilcisi sagolsun yardimci oldu. Hepsinin ekran tonu ayni. Pro ve pro maxlerle de karsilastirdik tumunde renk tonu ayni.
    Burada sari ekran sorunu diye milleti gaza getirip degisime yollatmayin bosuna.

• Sonunda Apple ekosistemimi sorunsuz şekilde teslim aldım, işten güçten yazma fırsatım olmamıştı, bekleyen tüm arkadaşlar inşallah ürünlerini sapasağlam alırlar, son zamlardan sonra artık anladım son Apple cihazlarımı satın aldım😑

• yingyangtwinz Y kullanıcısına yanıt

Bana geleni mağazada kıyasladım bariz fark vardı. Değişim istedim. Aynı durum 11 pro max da da başıma geldi. Aynı model telefonla mağazada kıyaslayıp karar vermek lazım

• ocakta işe başlayacağım, iphone se 5 binken dedim ilk maaşımla alırım. şimdi 10 bin oldu, bu paraya alınır mı
    lg g2yi 7 yıl kullandım, maksadım yeni telefonu da en az bu kadar kullanayım, belli başlı uygulamaları uzun süre açabileyim, kısa sürede yavaşlamasın
    şuan almak mantıklı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih545 F kullanıcısına yanıt

Hocam benim 13 Kasım tarihli sipariş 14-21 Aralık teslim hala bekliyorum. 6 Aralık'tan beride gönderime hazırlanıyor. Dün müşteri temsilcisi ile görüştüm son tarih olan 21 Aralık'ta elinizde olur dedi. Sorun UPS kaynaklıymış. Direk Apple'dan aldığınız için güvencemiz altındasınız o yüzden gönlünüz rahat olsun siparişiniz belirtilen son tarihte gelir. Eğer gelmezse mutlaka arayın gönlünüzü alırız sizi mağdur etmeyiz dediler.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.