Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam benim de 16 Kasım siparişi 13 pm 256 GB Sierra blue.

Geçen cuma gönderildi, pazartesi geldi. Sizin çok geç kalmış acaba renk mi stokta yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bu cuma gönderildi teslim tarihi salı yazıyor sizce yarın gelir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 Kasım Pro 512 Sierra cihazım az önce kargoya verildi. Herhalde bu tarihlerde sipariş geçenlerden en son benim ürünüm gönderildi.  

• UPS lanet olası firma...

• yingyangtwinz Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 3 tane iphone 13 pro 256gb sierra blue telefon yan yana koyup karşılaştırdık hepsinin renk tonu farklı çıktı ayarlar hepsinde aynı. Biri beyazı tam beyaz gosterirken bir diğeri daha soluk ve sarımsı idi. Benim telefon en sarı olandı aralarında. Kuruntu değil yani Kardeşim. Ha bir de yanlarına 12 pro koyduk zaten o diğerlerine göre sapsarı idi. Panel farkı desek apple panel için kaç firmayla anlaşmış da bu kadar fark olabiliyor anlamış değilim. Yazılım sorunu desek apple bunu düzeltecek bir güncelleme neden göndermiyor. Sarı ekran sorunu gerçekten var 11 pro vardi bende onda da beyazlar sarımsı idi samsung kullanıcısı olarak keyif vermiyordu sattım.
    Derseniz ki kullanilmayacak kadar mi tabi ki hayır. Karşılaştırma yapmasak belki kimse farkına bile varmazdı. Mevzu sadece sarı olması da değil çözünürlük farkı var bildiğin. Beyaz ekranların canlılığı çok güzel. Sarılar soluk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Değişim ürününüz geldi mi kac günde gönderiyorlar acaba. Pazartesi ben de göndermeyi düşünüyorum.
    Sarı ekran olduğunu belirttiniz mi

• lavinela L kullanıcısına yanıt

Bulunduğunuz şehre göre değişebilir, ups takipte güncellemeleri göstermiyor hiç.

• evet maalesef öyle ben izmirdeyim izmirede erken geliyor diye biliyorum

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

cuma günü değişim istedim. Daha bir değişiklik olmadı. Eski telefonu 2 gün içinde alacaklar. Belki ondan sonra gönderirler. 1 ayı geçti bekledim sonrasında böyle birşey olması insanı sinir ediyor.

Ben 13 pro max ı açınca farkettim 11 pro max var bende kıyasladım. Bariz sarıydı. Sonra mediamarkt a gittim orda bi 13 pro max ile kıyasladım. Ekra sarı yani.

bu durum ilk 11 pro max aldığımda da olmuştu. Değişim istediğim şimdi kullandığım telefon normal.

yani apple gibi bir firmanın kalite kontrol ve bir standardı yakalayamaması ilginç

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

merak ettim öyle bir saf var mı diye :D

• 13-18 kasım arası pm veya pro bekleyen var mı?

• 20 kasım PM 128 Grafity an itibariyle gönderildi.

• Ya bu Apple var ya adamı hasta eder. 1 ay telefonu bekledik şimdi de değişimden yeni cihazı göndermelerini bekliyorum. 2 ay olcak neredeyse telefon bekleyeli ya. Tiksindim artık Apple’dan.

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz 11 pro aldığımda da aynı sorun vardı. Başta sorun olmaz dedim sonra baktim ki keyif vermiyor ekranı. Hele ki samsungdan geçince bariz bir fark oldu. Cidden apple gibi bir firmanın düzgün bir standart yakalayamaması sinir bozucu. Sarı ekran belirtince dikkat ediyorlar anladığım kadarıyla. Sarı gönderip tekrar sarı geleni duymadım mesela. Eğer gelen cihaz beyaz ekran ise apple bunun kesinlikle farkında demektir.

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun dün 128 pm silver bugün grafiti yarın inşallah sıra gold ve sierradadır beklemekten bi hal olduk

• sftkgz kullanıcısına yanıt
    İnşaallah hocam

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Hocam siz çok çektiniz bu appledan. Umarım bu sefer gönlünüze göre bir cihaz gelir.

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Çok soğuttular ya. Her gün arayıp müşteri hizmetlerine kayıyorum afedersiniz. Ama adamlar boş. Özğr dileriz, çok üzüldük vb. şeyler anca gaz almaya çalışıyolar. İcraat sıfır. Herhalde bu kadar boş bir topluluk yoktur ya. Diyorum ki yani 2 kere kusurlu cihaz yolladınız, stok olup olmaması beni alakadar etmez, madem böyle bir şey yapabiliyosunuz beni bu kadar bekletmeye hakkınız yok diyorum. Bana diyor ki, ben yetkili yerlere ilettim, süreç hızlanacak diyor. Bir bakıyorum, daha da yavaşlamış süreç. :) Yrni gelen zamdan sonra zaten zor ama imkan olsa da artık online’dan alışveriş yapmam asla.

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Apple firmasinin düştüğü hallere bak. Yıllardır samsung kullanırım ne kadar kötü de olsa servisi. En azindan cihazı sana tertemiz gönderiyorlar. Yok kasa açık yok ekran sarı derdin olmuyor. Benim de şansıma 11 pro aldım ekran sari idi ısınamadım sattım. 13 pro aldım ekran yine sarı. Yarın arayıp değişime göndereceğim bakalım yeni cihaz nasıl olacak,ne zaman gelecek. Hevesim de kaçtı yenisini belki gelir gelmez satarım da.

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.