Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günaydınlar. apple cuma sabahı (02:50) de gönderildi diye güncellemişti cumartesi hareket olmadı bugün ise tahmini teslim 21 i gösteriyor. bugün teslim edilme şansı olurmu yer izmir ?

son güncelleme 18.12.2021 02:05:18İZMİR HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİFORMULA HUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badsay -- 20 Aralık 2021; 8:53:4 >
  • badsay kullanıcısına yanıt
    benimde aynısı izmirdeyim umarım ikimizinde bugün gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benimde aynı durumda bende izmir bakalım : )

• 21 kasım siparişim şimdi gönderildi statüsüne geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönder artık zalım

• O zaman bir daha insanlara yazarken daha dikkat edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badsay

günaydınlar. apple cuma sabahı (02:50) de gönderildi diye güncellemişti cumartesi hareket olmadı bugün ise tahmini teslim 21 i gösteriyor. bugün teslim edilme şansı olurmu yer izmir ?

son güncelleme 18.12.2021 02:05:18İZMİR HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİFORMULA HUB

Bugün gelebilir hocam. İstanbul harici diğer illerde biraz daha hızlı ilerliyor. Eğer bir aksilik olmazsa en geç yarın zaten. Hayırlı olsun şimdiden, güzel günlerde kullanın.

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    almadan önce bakmıştım 64 gb'ı 10 bin küsürdü
    neyse kullanmaya başladım zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Kasım tarihli iPhone 11 ve 13 ikisi de 128gb, 14-21 Aralık teslim tarihi olan siparişim bugün gönderildi. Teslim tarihi 22 Aralık olarak güncellendi.

• Hala beklekteyiz....

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• Az önce değişim cihazım hakkında apple ile görüştüm. Gönderdiğim 13 pm elinize ulşatı neden değişim cihazını göndermiyorsunuz diye sordum.

Ellerinde stoklar tüketindiği içinmiş. Yeni sevkiyatta sizin telefonunuz da yollanır dedi. Bu hafta yeni bir sevkiyat olmasını bekliyorlarmış.

• Offf 1 aralık siparişi hala hazırlanıyorda 24’e yetiştiremeyecekler hiç sanmıyorum

• 23 kasım siparişim gönderilmiş.

13p 128 silver
    13p 128 sierra

• this is me trying T kullanıcısına yanıt

Ben bu hafta başında aralık siparişlerine başlarlar diye düşünüyordum

• Mouse383 kullanıcısına yanıt

biraz önce teslim aldım bu siparişimi arkadaşlar. Umarım sorunsuz gelmiştir kutuyu hediye olduğu için 4-5 gün sonra açacağım. Bu hafta bekleyen herkes gecikmeden sorunsuz alır inşallah

• @lavinela @ByBuCa varmı gelişme izmirliler

• MiraiMisa kullanıcısına yanıt

Klasik Apple Müşteri Hizmetleri.. Gaz almaktan başka hiçbir işlevi yok adamların. Şimdi ben arasam bu hafta sevkiyat olmasını beklemiyoruz der kesin.

• Keanima K kullanıcısına yanıt

umarım hocam 2 aralık sipariş teslim 29 aralık geç olmasın erken olmasa da olur :)

• Google da aratıp Tim Cook'un mail adresine ulaşabilirsiniz(Elbette koskoca ceo tek tek maillere kendi bakmıyordur) Neyse daha önce Apple Türkiye ile siparişimin iptal edilmesiyle alakalı 2 kere sorun yaşadım ikisi de çözüme ulaşmayınca çareyi Tim abimizin mail hesabına ulaşmakta buldum ve çok şaşırtıcıdır 5 gün kadar geçtikten sonra İrlanda'dan Apple tarafından arandım ve konuyu kestirip atan ve suçu kabullenmeyen Apple Türkiye bir anda tarafıma özür mail i atıp suçun sistemlerinde olan bir sorundan kaynakladığını belirtmişler ve bir sonraki siparişimin doğrudan takipçisi olacaklarını belirtmişler :) Yani diyeceğim odur ki sessiz kalmayın arkadaşlar, problemlerinizin çözümü orada önlerine hazır metin konulmuş müşteri hizmetlerinde değil. Ana kaleye şikayetlerinizi aktarırsanız(İngilizceniz yoksa Google çeviri fazlasıyla yardımcı olacaktır) ortamı boş bulmuş Türk tüketici koyundur algısında olan Apple Türkiye yönetimini de belki hizaya getirirler. Tabii bireysel problemlerinize ek olarak Apple Türkiye'nin Apple'ın marka imajına zarar verdiğini, aynı şekilde kendiniz gibi yüzlerce mağdur olduğunu da belirtirseniz çok daha etkili olacağını da düşünmekteyim ki bizzat kendi şikayetimde öyle yapmıştım.

• badsay kullanıcısına yanıt

Gidip Aldım ben hocam yakın bana

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.