Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de aynı şekilde kutuyu açarken video çekip herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum. Hayırlısı olsun hepimize.

Bu arada benim cihaz 128gb belki ilk 128leri çıkartmaya başlamışlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cutek kullanıcısına yanıt

Hocam bulunduğunuz şehirde şubesi varsa gidip elden verin. Ben 2 seferinde de öyle yaptım. Öbür türlü günlerce bekletiyorlar.

• Günlük Apple Müşteri Hizmetleri kalaylama dozumuzu aldıktan sonra siparişim hazırlanıyora geçti. Teslim tarihi de 5 Ocak'tan Perşembe gününe çekildi. Yine gerildim ama aynı şekilde gelirse diye..

Güncelleme: An itibariyle gönderildi. Vallahi şaşkınım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciho. -- 20 Aralık 2021; 16:48:34 >
  • arkadaşlan telefonumu an itibariyle teslim aldık birkaç saat sonra telefon elimde olucak sarı ekran vs varsa buraya belirtirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 8 Aralık tarihli iPhone 13 siparişim bugün kargoya verildi.

• 23 Kasım Siparişli 2 Adet 13 Pro Grafit Bugün Gönderildi kısmına geçti, bakalım yarın teslim olacak mı 22 Aralık gözüküyordu

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın senin cihaz hepimizi gerdi vallahi İnşaallah sağlam gelir mutlu günlerde kullanırsın hocam. Nasılsa bu cihazlar bizle gardaş oldu artık 5-6 yıl😬

hocam ben elden vermek için sordugumda şubeden teslim edemezsiniz dediler telefonda apple.Ancak aras kargoya verin onlar tnt ana deposuna götürürler ordan bize gelir dedi.Bende tnt alsın direkt diyerek kabul etmedim.

Telefon bugün UPS’in sisteminde dağıtıma çıktı olarak gözüktüğü halde teslim edilmedi. Şu an “ILERIKI BIR TARIHTE TESLIMAT ICIN BEKLETILIYOR” durumunda bekliyor, tahmini teslim de yarın gözüküyor.

• cutek kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer yaşadığınız şehirde tnt şubesi varsa gidip teslim edin, beklemeyin. Arayın TNT müşteri hizmetlerini. Söyleyin. Gidin şuneye verin

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt
    Vallahi sorma hocam ya. İnşallah sorunsuz gelir de artık bende sıkıldım. Vallahi değişime göndermeye de korkuyorum artık

• __ysn__ kullanıcısına yanıt
    Yarın teslim ederler hocam. Merak etmeyin. Bende de öyle olmuştu.

• arkadaşlae fotoğrafta belli olmadığı için atmadım ama true tone açık olduğunda belli bariz sarı ama kapattığımda sağdan soldan aşağıdan yukarıdan bakılınca beyaz ama direk karşı hizadan bakınca biraz sarı kasa açıklığı vs yok sizce iade etmeli miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavinela -- 20 Aralık 2021; 19:35:12 >
  • Keanima K kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde benimki de öyle hocam ve dediğin yöntem mantıklı aynısını yapacağım ben de. Hayırlı olsunn

• Bir adet sorum var. Kargom gönderildi durumuna geçti ve gönderi kodu da var ancak UPS sitesinde "Bu takip numarasıyla ilgili gönderi bilgisi bulamadık. Bilgiler son 120 gün içinde yapılan gönderiler için görülebilir. Bilgilerinizi kontrol edin." uyarısı alıyorum. Normal mi bu durum?

• lavinela L kullanıcısına yanıt

evet hocam normalde yarın için teslim görünüyordu

• 6 aralık siparişli ip13 gönderime çıktı.
    Teslimi tarih 23 aralık diyor.
    Şaşırmış bunlar.
    Ya da ben mi yanlış anlıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_41 -- 20 Aralık 2021; 21:2:22 >
  • Dövizde ki düşüşler nedeniyle fiyatlarda bi düşüş olur mu ya zamlı aldık ama

• Keanima K kullanıcısına yanıt
    Bukadarlık düşüşle olmaz. Biraz daha düşüp düşüşün kalıcı olması lazım. Şahsi fikrimdir.

• halil_41 H kullanıcısına yanıt

Hocam muhtemelen en geç tarihi veriyorlar diye tahmin ediyorum. Benim Ankara'ya ayın 24 ü görünüyor bakalım.

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.