Al işte.. Gerçekten adamı delirtirler. İade ve değişim için gelen ürünleri başkalaırna yolluyorlar ya. Başka açıklaması yok yani bu durumun. Rezalet tek kelimeyle.. |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (233. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
onu ben de anladım az önce aradım gelmişler ama beni aramamışlar telefon numarası yanlış demişler ama aynı telefon numarasından aradım onları kadın hata olmuş pardon diyor. benim zilim çalışmıyordu aralamalarını istiyorsanız iyice tembihleyin. iPhone 13 pm gr 128 de şuan şubedeymiş bekliyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamdan once 17 Aralikta verdigim siparis Ocagin son haftasi teslim gözüküyordu, 12-19 Ocaga teslim gozukuyor. Tarihler biraz daha öne kaymış sanırım.
Ekran sarılığından şikayetçi olan arkadaşlar, Ekran Ve Parlaklık kısmına gidip True Tone seçeneğini kapatıp deneyebilir ve sonucu paylaşabilir misiniz?
-
Dün kargoya verilen 13p siparişim az önce teslim edildi. Yer istanbul.
2 aralık sipariş
17 Aralık siparişi yakınımın 11-18 ocak olmuş.
31 aralıktan önce gönderilip faturası kesilse iyiydi
-
Benimde 17 aralık 13 pm 128 gb grafit siparişim 20-27 ocaktan 10-17 ocak olarak güncellenmiş. Bir yandan bir an önce gelse de kullanmaya başlasam derken bir yandan da yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi kasa açıklığı olan veya kullanılmış ürün gönderilmesin diye de isterse 1 ay sonra gelsin diyorum içten içe...
-
16 aralık 13pro siparişimin 17 24 ocak olması saçmalığı ve düşen kurlarla daha telefon gelmeden iyice soğuttu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sizin siparişinizde güncellenecektir belki hocam, modeller farklı belki ondan kaynaklı bir durum olabilir.
Diğer konu ile ilgili olarak benim şahsi düşüncem uzun bir süre indirim yapılmayacaktır. Uzundan kastım ise en az 15-20 gün doların 12-13 bandında sürekli seyretmesi veya günden güne sağlıklı bir şekilde aşağı yönlü olması gerekir. Diğer türlü çok zor apple'ın indirim yapması, yapsa bile bir önceki fiyat yani sizin ve benim aldığım fiyatlara çekmezler diye düşünmekteyim. Bir önceki fiyatlara çekmeleri için doların 10-11 bandına düşmesi, ilk fiyatlar için ise 7 lere kadar düşmesi gerekir. Bu durumda bana maalesef çok olası gelmiyor.
-
Güle güle kullanın hocam
Bu zaten 1 hafta daha güncellenmiş hali hocam, dediğiniz gibü model ve stok kaynaklı da olabilir tabi. Daha önce iphone kullanmadım hevesim vardı ama fiyatları yükseldikçe imkanım olsa da bu paraları vermek bana gereksiz gelmeye başlamıştı. Kurun böyle ani yükselmesiyle fazla düşünmeden siparişi verdim ertesi gece zam geldi zaten. Kur şimdilik ciddi düşse de önümüzdeki aylarda yaşanacak enflasyonla yine zarar etmemiş olacağız diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum.
2008 yılından beri iphone kullanan birisi olarak size söylemeliyim ki bence pişman olmayacaksınız, bir ürüne ciddi rakam verip 1 ay beklemek can sıkıcı onu kabul ediyorum. Fiyatlar dediğim gibi bizim aldığımız rakamların altına düşmesi çok olası gözükmüyor. Fiyatı olarak şunu da söyleyebilirim ki androidin amiral gemisi galaxy 21 yada ne bileyim xiaominin 11t si de 20-21 bin tl seviyelerinde, dolar 3-4 tl seviyelerine gelecek ki bu cihazların fiyatları da mantıklı seviyelere insin, iphone zaten diğerlerinden bir tık hep pahalı olmuştur, cihazınız geldiğinde inşallah kalitesini beğenip pişmanlığınız biraz daha azalır diye tahmin ediyorum.
Şimdiden güle güle kullanın telefonunuzu hocam.
-
Model/renk ne hocam? Diğer arkadaşın iade ettiği telefonu size yollamış olmasınlar?
Hayır benim anlamadığım bu magsafe nasıl bu kadar dandik bir şey olabiliyor? Telefonu ilk aldığında kullanan biri olsa da 2 ayda nasıl magsafe izi çıkar arkada ya?
-
Haklısınız hocam teşekkür ediyorum. Zaten şanssız biriyim umarım tek tük forumda paylaşılan iade telefon gelmesi gibi bir durumla karşılaşmam gerçekten o kadar bekleyip böyle bir durumun birden fazla olması mide bulandırıcı. Umarım apple bunun telafisini arkadaşlara yapacak kadar marka değerine önem verir kuru bir özür dilerizle yetinirse gerçekten büyük haksızlık.
Ben de arkadaşa aynı soruyu sordum :D Değişimi de onaylanmış ve cihazı da değişmiş yani bu kadar tesadüf olmasını ben de beklemiyorum ama mümkün de. İphone 13 midnight.
İzden kastım da bardak lekesi gibi düşün hocam silince geçiyor ki umarım bardak lekesi değildir :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky62 -- 21 Aralık 2021; 20:32:27 > -
Yani ya Türkiye içerisinde aynı iadeler müşteriler arasında dönüp dolaşıyor stok sağlamak için ya da yurtdışındaki iadeleri vs kalkıp 3.dünya ülkelerine iteliyorlar. Apple o kadar rezil bir hal aldı ki gözümde, telefonum acaba replika mıdır diye düşünmedim değil. Madem hazır değillerdi o zaman uygun ortam hazır olana kadar geçmeselerdi üretime.
-
Hay allah büyük geçmiş olsun ben daha eve gidip açamadım içime de kurt düştü umarım böyle bir sorunla karşılaşmam
Arkadaşlar anlamadığım bir şey var. neden apple'da ürün stoğu yok? Kurdan dolayı mı yoksa çip krizi falan mı? Eskiden parası olan direkt alırdı. Şimdi para olsa da 5-6 hafta bekliyoruz. Apple'ın bir açıklaması var mı bu konuda?
-
21 kasım siparişimi teslim aldım fakat sanırım kasa açıklığı var ahizenin hemen üstünde içerden parlayan bir cisim var ve kağıt çok çok rahat giriyor baya geniş bir açıklık var bu normal bir durum mu? Herkeste böyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X