Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani bu sefer diğer 2 cihaza göre daha az ama biraz da olsa var. Kağıt sadece üst kısmın belirli tarafına giriyor. Napıcam bilmiyorum gerçekten. O kadar yordu ki Apple beni.. Allah belalarını versin. Başka hiçbir şey demiyorum.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Evet dün pro olanda ekran açıklığı var demiştim. Pro maxte üstte yoktu bende kullandım fakat bugün farkettim bunda da sağ kenarında boydan boya açıklık var. Bakınca alttan demir görünüyor kağıtta boydan boya rahatça gidip geliyor. Bir ay bekledik iki cihazda da kasa açıklığı var nasıl iş bu yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwordLegend kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Vallahi rezalet bile diyemiyorum. İşin garibi değişime yollasanız da çok büyük risk. 1 ayda elime 3 cihaz geldi en az açık olanı bugün gelen. Şimdi değişime göndercem, daha kötüsü gelecek diye korkuyorum.

• Dün kargoya verilen bir iPad siparişim vardı. Bugün teslim edilmesini beklerken teslim edilmedi. apple.com.tr'deki sipariş sayfasında

"Teslimat Değişikliği İstendi
    Bu ürün üçün yeni bir teslimat tarihi belirlediniz. Daha fazla bilgi için lütfen “Gönderim takibi” bağlantısını kullanın."

yazmaya başladı ve teslim tarihi 24 aralıktan 31 aralığa alındı. böyle saçmalık mı olur? böyle birşey başına gelen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciho. kullanıcısına yanıt

Kağıdı soktuğunuz yer ahizenin olduğu yer. Diğer yerler nasıl

• ozzyTR1 kullanıcısına yanıt
    Diğer yerlere girmiyor. Bir tek ahize üstü ve çok az sağına giriyor

Hocam benim ilk cihazda da giriyordu ama görüntüde sorun yoktu. Ben sorun etmemiştim sarı ekran olmasa. Hatta sarı ekran yüzünden geri göndereceğim zaman kağıtla denemiştim o kadar rahatsız etmemişti beni.

• resistancemetal kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bilmiyorum ya. Hakkaten yordu yani bu iş. Şu an napıcağımı da bilmiyorum açıkçası. Kutuya koydum kaldırdım telefonu. Ne kullanasım var, ne değiştiresim. Apple’a karşı görüşlerim her geçen daha kötüye gidiyor.

aynen gelecek cihazın ne çıkacağı da belli değil o yüzden ben pro olanı göndereceğim fakat pro maxi kullanmayı düşünüyorum. Keyfini çıkaramadık cihazın… sizede geçmiş olsun umarım düzgün bir cihaza kavuşuruz.

• SwordLegend kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum hocam. Daha kötüsü olmasın diye dua etmek lazım. Apple kalitesi bunu gerektirir.

• 23 kasımda sipariş verdiğimde 23 aralıkta teslim tarihi yazan iPad siparişimin teslim tarihi gecikecek gibi. Eğer gecikme olursa apple'dan isteyebileceğim herhangi bir özür amaçlı hediye vs var mı? veya onlar hediye vs teklif ediyorlar mı özür amaçlı?

• Merhabalar,

Vatan Bilgisayar'dan aldığım cihazı kutusunu açmadan satıyorum. Yalnızca İstanbul içi elden satış. Sahibinden üzerinden yazabilirsiniz.

DH'den gördüğünüzü yazarsanız ayrıca indirim yapabilirim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-16-inc-m1-pro-10cpu-16gpu-16gb-512gb-sifir-kapali-984600312/detay/

Güncel PT Fiyatı: 42.499,00 ₺ KDV Dahil

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-16-inc-m1-pro-10cpu-16gpu-16gb-512gb-sifir-kapali-984600312/detay/

https://www.pt.com.tr/macbook-pro-16-inc-m1-pro-10cpu-16gpu-16gb-512gb-gumus-mk1e3tu-a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A09D202F6 -- 22 Aralık 2021; 20:18:38 >

Yok artık daha neler. Grafit renk mi bu? Bende de grafit çünkü. Cuma günü gelen cihazlara bakayım.

• veysel kullanıcısına yanıt
    Sierra

Çok üzüldüm ya geçmiş olsun cidden ben bu saatten sonra direkt iade talebinde bulunurdum zıkkımın kökü artık başka telefon mu yok zaten biraz daha beklesek 14 çıkacak

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    23 kasımda iPad siparişi vermiştim. Sipariş verdiğimde teslim tarihi 23 aralık yazıyordu. Bu sipariş dün kargoya verildi. bugün teslim edilmesini beklerken gelen giden olmadı. Akşam baktığımda apple.com.tr'deki sipariş sayfasında

"Teslimat Değişikliği İstendi
    Bu ürün üçün yeni bir teslimat tarihi belirlediniz. Daha fazla bilgi için lütfen “Gönderim takibi” bağlantısını kullanın."

yazmaya başladı ve teslim tarihi 24 aralıktan 31 aralığa alındı. Çağrı merkezini aradım, yarın ya da cuma teslim edilir dediler ama pek emin olamadım. O zaman neden 31 aralık yazıyor teslim tarihi? Sizin durum da benzer bir durum mu?

Bir de en başta söylenen 23 aralıktı. 23 aralıktan daha geç teslim edilirse herhangi bir hak (hediye çeki, indirim vs) talep etme hakkımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 22 Aralık 2021; 23:1:32 >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam nerde. Bazılarının ürünü iptal bile oluyormuş

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Hangi şehidesiniz bilmiyorum ama büyük şehirlere gayet hızlı ulaştırıyorlar benim 2 gün erken geldi

• this is me trying T kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Valla telefonu bir hevesle aldım, kullanmak istiyorum ama bir türlü başaramadık. Yani bıkkınlık geldi bana da. Bakalım zaman ne gösterecek.

• this is me trying T kullanıcısına yanıt
    Şu soruma bir cevabı olan var mı, bir önemi var mı sizce çentiğin kapanması ya da açık kalmasının ? 🥺🥺🥺

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.