Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt
    O işin önemi kişiye göre değişir bence🤷🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    istanbul. umarım yarın gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ah hocam ah, o aşamaya geçemedim ben daha. Level 1’i geçemiyorum bir türlü.

Ben üstü kapalı aldım, sana da öyle almanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşlar telefona ulaştım sonunda ve Allaha ŞÜKÜR kasa açıklığı hiçbir yerde yok cuk diye oturmuş. Ama dediğiniz gibi sarı ekran vardı ilk çok gözüme batmadı ama 6s+ ekranıyla karşılaştırınca belli oluyor. Fakat şöyle bir şey, ekranların yapıldığı malzeme farklı ayrıca biraz araştırınca “”erişebilirlik>ekran ve metin puntosu>renk filtreleri”” bölümünden şöyle bir ayar yapınca gayet istenilen ekran rengi elde edilebiliyor. Şu an çok memnunum Allh nazarlardan saklasın artık 🧿🧿🧿

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• Arkadaşlar teslim aldığınız telefonla ios 15.1 sürümüyle mi yoksa daha eski sürümle mi geldi?

• Noira kullanıcısına yanıt
    15.1 ile geldi sanırım çünkü şimdi 15.2 indirdim

• Apple Müşteri Hizmetleriyle görüştüm. 2 kez değişim yaptığım için artık değişim hakkı olmadığını, iadeye dönüşeceğini belirttiler. Şaka gibi.

Sabah sabah bildiğim ne kadar küfür varsa ettim. Sizden de ricam bildiğiniz ne kadar küfür varsa etmeniz.

Doğuş'un meşhur videosunu yollamak istiyorum Apple'a...

Nesilden nesile....

True tone u kapattınızmı peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozzyTR1 kullanıcısına yanıt
    Evet

• 13 aralıkta iphone 13 sipariş veren arkadaşımın teslim tarihi 24 aralık
    Ben 16 aralıkta verdim 10 ocak benim gibi olan baska kimse var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mstftrkcll M kullanıcısına yanıt
    16 aralık siparişim17 ocak

• xraited X kullanıcısına yanıt
    Renkten renge farkediyor sanırım erken gelenler genelde pembe yada kırmızı oluyor benim ki midnight

• mstftrkcll M kullanıcısına yanıt
    13pro 256 silver benim de. Çok fazla kusurlu cihaz göndermeye başladılar bu kadar bekletip böyle rezillik yapacaklarsa apple a da güvenemezsek diğer satıcılar ne yapar diye düşünmemek elde değil

• bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Bekara kadın boşamak kolay derler. O kadar para verip kendi içinize sinmeyen bişey almış olsaydınız sizide görürdük. Duyar kasmaya gerek yok. İade cihazları çöpemi atıyor apple.

• Apple watch 7 saat dün akşam geldi arkadaşlar. Vatanbilgisayar 'dan takdir edilecek hareket. İptal etme yoluna gidip uğraştırabilirdi. 2 aralıkta sipariş vermiştim. Arkadaşlar saat şarj aletinde type-c şarj kablosu çıktı. 230v prize takmak için 20w güç adaptörleri var. Orjinalleri çok pahalı. Daha uygun fiyatlı cihaza zarar vermeyecek güç adaptörü önerisi var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_delibas -- 23 Aralık 2021; 10:50:4 >
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar boş bir yorum bu ya? Asıl sana cevap vermek doğaya en büyük zararı vermek demek..

Kendi başına gelse dünyayı yıkacak tipler bırada gelmiş ahkam kesiyor.

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu kaynakta bu açıklığın normal olduğu yazıyor. Bizzat Genius Bar’da çalışan bir arkadaşıma da danıştım o da normal olduğunu, su sızdırmazlığın bu açıklıkla alakası olmadığını söyledi. Bana 2. Gelen cihazda kağıt testi yapmadım bile, siz bilirsiniz ama bence kullanın.

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.