Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gidişle indirim kaçınılmaz. Apple iade yağmuruna tutulabilir bu da demek oluyor ki insanların ellerine kullanışmış iade ürünler gidecek

• lucky62 kullanıcısına yanıt
    Bunun önüne geçmek için 1 şubatta indirime gidebilir apple zaten önceki zamda da zararına sattı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xraited X kullanıcısına yanıt

Yani şu an halen tedarikte yavaş Apple. Dediğin gibi de olabilir hocam. En kötü ihtimalle 20 Ocak sonrasını da bekleyebilir.

• 23 kasım 13 pro max 128 graphite siparişim dün geldi herhangi bir ekran yada başka bir sorunu yok ilk aldığımda tahmini teslimat 28 aralık yazıyordu bunu kabul ederek almıştım. 22 aralıkta geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar Ocak ayında güncellenecekmiş iPhone 13 pro max 128gb tahminimce pasaport kaydına da zam geleceği için 25bin TL civarında satılacakmış denilene göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ups ne dandik firma. istanbul bakırköy'e bir kargoyu 2 günde getiremediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye gelip bozulmayan firma var mı? Apple dan gelen iade,kullanılmış,ayıplı cihazları paylaşanları gördük hepimiz. Apple dan böyle cihaz gelirse sarı site çakalları neler neler yapmaz ki bu saatten sonra..

• 31mbb31 3 kullanıcısına yanıt

ios sürümü kaç olarak geldi hocam

• bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Saygı birisi için gösterilmez. Kişinin kişiliğinin yansımasıdır.
    Boş boş konuşup buraları kirletiyorsun.
    Seni ne ilgilendirir insanların tutumu?

Ne gereksiz insanlar var ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iphone 13 hangi ekran koruyucuyu aldınız kullanıp memnun olan yazabilir mi
    birde cam mı yoksa lastik gibi esnek olan mı iyidir deneyimlerinizi bekliyorum

• Sarı ekrandan dolayı değişim cihazı isteyip ikinci cihazı sarı olmayan var mı? Düzeliyor mu acaba şans ama..

• 7 aralık siparişim bugün akşam saatlerinde teslim edildi. 13 pro max 256gb beyaz. Kasa açıklığı vs yok. Cihaz temiz.

• merlot7 kullanıcısına yanıt
    Sarı ekran nedeniyle gönderdim henüz ellerine ulaşmamış. Yenisi gelirse buradan paylaşırım ama sanki yine sarı gelecekmiş gibi bir his var içimde. Buraları okuyunca Zerre güvenim kalmadı apple turkiyeye. Standartı yokmuş iphonenun onu anladım. Düşünsenize toplam 4 tane 13 pro aldık hepsinin ekrani farklı renk tonlarında. Sarı olması filtrelerden bir nebze duzeltilir ama çözünürlük farkı var resmen. Cansız ekran da çekilmez.

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Bende 2 gün önce yolladım cihazı biraz önce mail geldi yenisini gönderdik diye bende açmadan satsam mı diye düşünüyorum yine sarı çıkar diye kararsızım..

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt
    Bana da en başta teknosa daki cihazla karşılaştırdım manuel parlaklığı en üst seviyeye almıştım, benim ekran cansız geldi parlaklık düşük gibi meğerse Erişilebilirlikden ekran ayarından otomatik parlaklığı kapatmak gerekiyormuş. Kapatınca diğer cihazla fark kalmadı içim rahatladı.Apple bataryadan tasarruf mu düşünmüş anlamadım. Otomatik parlaklık açıkken Parlaklığı max da yapsak otomatik parlaklık kapalı iken kadar parlak olmuyor.

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi boş beleş insanlar olmadan önce forum forumdu.. konulara bakıyorsun içi ve içerisi bomboş.. ana konu kargo takip konusuna dönmüş durumda.. bi kağıt yüzünden telefon değiştirip durursanız iade süreci başlatılacağı zaman ağlamayacaksınız o zaman kimse kusura bakmasın..

• bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Bir kağıt yüzünden mi? IQ yetmiyor anlamıyorsunuz heralde?

2. değişimden sonra iade edilmesinin sebebi suistimalin önüne geçmek. Ayıplı mal gönderiyor, yasal hakkı tüketici heyetine başvurup çatır çatır değiştirir.

Forum bunun için var. Bu forum olmasaydı birçok insan kasa açıklığının farkına varmayacaktı. Hatalı cihaz kullanacaktı. Ukalalık ediyor kendini mühim göstermeye çalışıyorsun ama gereksiz bir insan olduğun ortada.

• merlot7 kullanıcısına yanıt
    Inanın ben de kararsızım tekrar sarı gelirse gönderir miyim bilmiyorum. Geldiğinde bakınca karar veririm artık. Ciddi bir açıklık yoksa kasa olayına pek takmam ama ekran benim için önemli.
    Yani isterseniz bir kez daha deneyin 2 hak varmış zaten. Bu da sarı çıkarsa gönderip yeni gelecek ürünü kapalı kutu satabilirsiniz.

• fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Full parlaklık yapınca otomatik veya manuel nit seviyesi yüksek cihaz sarı ekranı dahi çok belli etmiyor. Ama beyaz ekranlı bir iphone ile yan yana koyup 2sini de %50 parlaklığa çekince sarı ekranlı olan sanki night shift açık ve soluk gibi duruyor yanında. Gün içerisinde hiçbirimiz full parlaklıkta kullanmıyoruz. Orta derecede ciddi fark var. Gönderme sebebim buydu. Full parlaklıkta ciddi bir fark yok.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.