Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese konuya katkı amacı ile yazıyorum. 11 Aralık tarihinde sipariş verdiğim iPhone 13'e ait durum 22 aralıkta siparişiniz gönderildi maili güncelledi ve 23 Aralıkta elime ulaştı. İstanbul'da yaşıyorum. Herkese keyifli forumlar dilerim. Umarım siparişler çabucak elinize ulaşır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Birebir aynı testleri yaptım mağazada %50 parlaklık yapınca belli oluyor sorun o yüzden bende gönderdim yenisi gelsin açıcam denicem şansıma artık

• Sizinkiler baya erken gelmiş hocam. Bende 12 Aralık da 13 Pro 128 GB Sierra Mavisi verdim. Tahmini 10 Ocak diyor. Halen işleniyor kısmında. Bekliyoruz bir umut yılbaşından önce gelmesini.

• slhttnshn61 kullanıcısına yanıt

31 aralık teslim diyordu 1 hafta önce geldi. Sizinki 2-3 güne gelmezse en kötü ocak 2-3 olabilir.

• bozkurt35 kullanıcısına yanıt

bence sen kafaya da kağıt sokmayı dene belli ki boşluklar var :D Adam halen burada kağıt diyor bilmem ne diyor yazık ya :D

• Apple.com dolar düşüşünü indirim olarak yansıtmış.

13 128gb 16.299

• emrebjk35 kullanıcısına yanıt

2.zamdan alanlar muhtemelen iade edecekler, sonrasında yine insanların eline iade edilmiş ürünleri gönderecek Apple.

• lucky62 kullanıcısına yanıt

Yüksek fiyattan alanlar iade edecek olsa bile kimsenin daha telefonu gelmemiştir ki eline. Şu an zaten ilk fiyat döneminde alanlar sorun çıktığı için iade ediyor. Yani siparişi iptal ederler en fazla yüksekten alanlar.

valla kağıtla derdi olanlar sizlersiniz.. istediğin her boşluğuna sokabilirsin.. sonra ebeveynlerine gitme ama kağıt giriyor hatalı üretim miyim diye? :D

Vay bizim ergen espri de yapabiliyormuş :D Konuyla alakan yokken buraya gelip ağlayan sensin yani asıl senin hatalı üretim olduğun aşikar :D Neyse profesyonel bir destek almanı öneriyorum travmalarınla ilgili bu da benden sana abi tavsiyesi;)

• Eowina E kullanıcısına yanıt

O da doğru 

3 gün önce foruma gelmişsin abilik mi taslar oldun sen? Büyüdün di forum abisi mi oldun ? :) ben ne ağlayacağım siz ağlayanlara konuşuyorum ben.. bu kadar rahatsızsanız başka markalar var onları tercih edin akıl alır gibi değil bu kadar ağlayıp da hala iPhone diye yırtınmak..

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyeti azami tutarını aşıyor. Ticari uyuşmazlık davası açması gerekir. İstinafa gider, o da 3 yıl kadar sürer. Yasal faiz yıllık yüzde 9 ama enflasyon 25-30. Avukatlık ücreti de cabası

Siz yine de Apple’la çözün derdinizi bakmayın internette yazanlara :)

• burhan21 B kullanıcısına yanıt

Tabi işin bu boyutunu bilmiyoruz.

İşte bu kadar sığ düşünen bir kafa yapın var anladın mı sorununu? :) Birincisi diğer hesabımın ne mail ini ne diğer bilgilerini hatırlayamadığımdan yeni üyelik oluşturdum. İkincisi senin gibi masaya koyup hava atmak için almıyorum. Swift dili öğreniyorum(Apple mobil cihazlarına uygulama geliştirme) yani yaptığım uygulamaları test etmem gerekiyor bu yüzden de bu telefonu alıyorum. Yani benden sana bir abi tavsiyesi daha ki önce de söylemiştim bunu, toplumun senin düşünce yapına göre, hal ve hareketlerine göre yaşamasını bekleyemezsin. Senin ürününde kusur varsa sen bunu umursamıyorsan bu senin sorunun. Telefonu kutudan çıkarıp kullanmışsın bravo sana. Burada kimse sana niye kullanıyorsun baksaydın, sorun varsa enayi misin hakkını arasaydın demiyorsa sen de burada millete ağlamayın demeyeceksin bu kadar basit. O yüzden bırak cool görünme gayelerini şovu da git kendi işlerine, hayatınla uğraş. Kapiş? 

Yaptın mı şovunu? Tatmin oldun mu? Daha fazla uğraşamayacağım sizinle kağıt sokmaya devam edin siz :) insanların hayatlarında çok daha mühim meseleler var böyle şeylerle ağlamaya değmez.. hayır yüzsüz gibi iade alacağız deyince ağlamanız boyut değiştiriyor ne gerek var madem ağlamaya kapıdan kovulup bacadan girmeye çalışanlardan farkınız yok..

Şov sen yapmaya çalışıyorsun da yok beceremiyorsun zorlama. Kendini küçük düşürmekten öteye geçemiyorsun :D Kaç gündür insanlar burada hakkını aradığı için ağlayan da sensin ve ilginç Tim Cook bu kadar ağlamıyordur kendine neden vazife edindiysen :D Ayrıca hak aramak ağlamaksa zaten sana bir şey denmez. Sen de koyun gibi yaşamaya devam et :D Yalnız 2 gün sonra telefonuna bir şey olursa "AĞLAYIP" garantiye gönderme. Gönderirsen de aynanın karşısına geçip kendine "AĞLAMA" de ;) Hadi eyvallah

• ciho. kullanıcısına yanıt

Boş ver hocam uğraşma belli ki psikolojik sorunları var. Bu yaptığının başka bir izahı olamaz. Buraya gelip hakkının yendiğini düşünen insanların sorunlarına salça olan birisi ki bunu nedense kendine misyon edinmiş bir zata ne anlatsan boş :D Zamanına yazık. Kişisel gelişimini tamamlayamamış toplumdan bir birey o da ne yapalım.

• İndirimli fiyattan 13 P 256 grafit gelmiş PT’ye.

Değerlendirmek isteyenler affetmesin.

https://www.pt.com.tr/iphone-13-pro-128gb-grafit-mlv93tu-a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.