Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merlot7

Birebir aynı testleri yaptım mağazada %50 parlaklık yapınca belli oluyor sorun o yüzden bende gönderdim yenisi gelsin açıcam denicem şansıma artık

Yine sarı ekranlı geldi böyle şans olmaz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlot7 -- 24 Aralık 2021; 18:39:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ByCod3R kullanıcısına yanıt
    Benim değişimden pm geldi Bugün kurdum yine sarı ekran

• merlot7 kullanıcısına yanıt

True tone kapalıyken de mi sarı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel kullanıcısına yanıt
    Tabiki ilk işim onu kapatmak oluyor

Geçmiş olsun. Ya tekrar değişim ya da filtre ile kullanın başka yolu yok. Benim de sarı gelecek muhtemelen hiç umudum yok beyazdan yana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu sarılık nasıl bişey üstat bi foto atarmısınız. Çok mu bariz farkediliyor

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt
    Geldiğinde paylaşırsanız sevinirim

Peki hocam bu sarı ekran problemini nasıl aşacağız sizin sarılık durumu nasıl true ton açınca zaten sapsarı ekran kapalı ilken bile benim gözlerimi rahatsız ediyor, yan sanayi çakma ürün gibi OnePlus 8T amoled ekran kullanıyordum inanılmaz başarılı idi.

Bugün vatan bilgisayar a gittim iki tane iPhone 13 pm Yanyana koydum diğeri beyaz kalıyor benim cihazın yanında harbi moral bozucu yani

• fantome63 F kullanıcısına yanıt
    İki cihaz kıyaslamak lazım bide farklı açılardan telefona bakınca ton değişiyor sizlerde de öyle mi?

Zaten hocam öyle bir ildeyim ki görevim gereği teknoloji mağazası dahi yok karşılaştırma yapma imkanım da yok, o yüzden değişimle şansımı denemek istiyorum açıkçası değişim sürecini başlatmak için direk müşteri hizmetleri ile mi görüşmem gerekiyor ayrıca bu ilde TNT kargo da yok.

• Arkadaşlar iphone 13 pro max da sarı ekranla karşılaşan var mı ?

yahu değişim cihazı geldi bu cihaz da sarı

Üstelik bunda kasa açıklığı da var. Kağıt giriyor.

sizde durum nasıl ?

bu gelen karton paket ilk delenden farklıydı. Apple ın diğer jelatinle sıkıştırdığı paketlerindendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen Apple I arayın onlar yönlendiriyor TNT yi

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Benim 2-3 mesaj yukarısını okuyun aynı dert böyle şansın..

Yalnız şöyle ilginç bir olay var hocam. Genelde mağazalardaki ürünlerin görüntüleri daha iyi oluyor. Teşhire özel ürün mü üretiyorlar diye düşünmüyor değilim. Daha önce Samsung curved monitör almıştım eve geldim bir baktım mağazadakiyle alakası yok götürdüm mağazaya monitörde sorun var diye mağazadakiyle kıyaslıyorum uzaktan yakından alakası yok iade ettim. Yine aynı şekilde zamanında tablet almıştım eve geldim acaba sahte mi diye sorguladım o derece bir fark vardı. Diğer aklıma gelen şey ise heralde mağazalara teşvik edici olsun diye global versiyonları yolluyorlar, bizim gibi 3.dünya ülkelerine de daha düşük kalitede ürün ki biliyorsunuz ki zamanında samsung da mesela globale snapdragon işlemci giderken bizim ülkemize exynos işlemcili geliyordu.

• lucky62 kullanıcısına yanıt
    Olabilir dün cihaz gelmeden Apple Caddebostan a gitmiştim oradaki cihazlarda beyaz dı inşallah diyordum yarın ki cihaz da beyaz gelir ama gelmedi maalesef

Üzüldüm hocam :( Sanırım dediğime geliyor teşhir ürünler farklı kalitede geliyor. Ürün geldiğinde bir kaç ayar gördüm internetten ona bakacağım mağazadakilerde. Belki de renk ayarlarından ayar yapmış olabilirler. Sonucu yazarım. Ben de bekliyorum bakalım değişime gitti kasa açıklığından bakalım. Umuyorum ki daha kötüsü gelmez :)

• lucky62 kullanıcısına yanıt
    Teşhir cihazında edilebilirlik ayarlarına baktım default bi değişiklik yapılmamıştı ama bu kadar fark nasıl oluyor anlamıyorum

• Bu sarı ekran olayını ve kasa açıklığı iphone 13 de olan var mı , okuduklarım pro yada pro max

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.