< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (246. sayfa)
-
-
Tekrar değişim başlattım. Umarım bu sefer düzgün gelir. Bu ne saçmalık ya. 2 ay olacak telefon gelsin diye bekliyorum. Değişim cihazı da sarı ekran çıktı. Mediamarkt da demo cihaz ile karşılaştırınca bariz sarı. Kendimde 11 pro max var onunla karşılaştırıyorum bariz sarı.
Olacak iş değil. Üstelik şimdi gelen değişim cihazında kasa açıklığı da var. İlk gelen cihazda yoktu.
Valla tüm heyecan isteğimi kaybettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumu bırakacağım en sonunda. Ben de gönderdim değişime de böyle şeyler duyunca da iyice moralim bozuluyor hocam :/ Geçmiş olsun. Umarım temiz bir cihaz gelir.
-
Malesef öyle hocam. Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi ama insanları soktuğu duruma bak. Gerçekten tek kelimeyle rezillik!
-
Henüz benim cihaz aras kargo aracılığı ile tnt depoya iletildi. 1 haftaya da gelmez muhtemelen. Sizin kutu da jealtinli miydi yoksa ilki gibi karton kutu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jelatin yapmıyorlar artık geri dönüşüm İçin kutuda geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kargo kutusu içinde hareket etmesin diye jelatinle sıkışıktı.
benim ilk gelen cihaz ufak karton kutu içinde kargo kutusu jelatinsizdi
Apple resmi sitesinden mi alıyoruz yoksa kaçak yollarla ikinci el mi alıyoruz belli değil bize çektirdikleri eziyete bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iPhone 13 pro max 256gb olanlarda daha az sorun çıkıyor diye okumuştum doğrumu acaba?
-
Onu bilmiyorum da sanki bana da cihazlar pahalılaştıkça sorun azalıyor gibi geliyor yani model yükseldikçe diyeyim.
-
Bizim cihazları aramızda çeviriyorlar galiba 😀 sizin de cihaz sarı gelince açmaya korkar oldum. Geldiğinde kapalı kutu satsam mi acaba. 17den almıştım. Şu an ciddi ciddi onu düşünüyorum.
şimdi sorunlu cihazları gördükçe tırsmaya başladım, bende iPhone 12 pro max var bunda sorun yok iade edilenleri tekrar satıyorlar muhtemelen.
-
Benim 256 beyaz renk
Bu durumdan bende şüpheleniyorum. İlk gelen cihaz 15.0.1 di şimdiki gelen 15.1 kime gittiyse güncelleyip mi göndermişler nedir anlamadım
sierra blu 13 pro 256gb gelirse o benim ilk cihazdır. Ben güncellenmiştim çünkü. Bana da 15.1 olarak gelmişti.
Olabilir. İlk cihazim 128di onda aciklik vardi. Satip 256lik aldim sorunsuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 aralık siparişli İp13 128gb starlight 1 hafta önce izmite geldi.Saat 21.00'de teslim edildi.
Darısı bekleyen herkesin başına..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_41 -- 24 Aralık 2021; 22:41:3 >
Dostum ekran açıklığı var mı ekranda sarılık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende ondan tırstığım için biraz 256 aldım:))
-
Apple ın yeni cihazlarında ekran sarı oluyor kullandıkca rengi düzeliyor onun yüzünden iade etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X