Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdiki gelen 15.1 ile geldi.

sizde durum nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merlot7 kullanıcısına yanıt
    Hocam genel merkezle görüştüm, değişim yapmak istediğimi söyledim, cihazdaki sorunu anlattım, beni yetkili Apple servisine yönlendiriyor, cihazı yetkili servis inceleyecek değişim kararı çıkarsa ancak o şekilde cihazı değişimi yapabilirsiniz diyor ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum, 14 gün içinde sadece koşulsuz şartsız iade olduğunu söylüyor, değişimde böyle birşey yok diyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ByCod3R kullanıcısına yanıt
    Var nasıl yok keyfi bile iade edebiliyorsunuz değişim istiyorum deyin teknik servis ne alaka bi daha arayın

Siz genel merkezden hangi bölüme bağlandınız hocam

Satış sonrası destek

Gerçekten ilginç öyleyse ve de çok sinir bozucu. Gerçi sarı ekran sorunu yaşamayanlar da var. Nasıl bu kadar standartsız üretim olabiliyor anlamadım.

Hocam aras kargo tnt ile anlaşmalı. Apple müşteri hizmetlerini aradığında onlar tnt nin deposunun adresini ve de anlaşmalı oldukları için kargo kodu veriyorlar. Ben de tnt 3 gündür aramayınca bugün aras kargoya teslim ettim.

• mstftrkcll M kullanıcısına yanıt

Bende iphone 13 de kasa açıklığı vardı sarı ekran da kıyas yapamadığım için emin olamadım ama telefona farklı açılardan baktığımda mesela alt açıdan baktığımda daha beyaz dikine baktığımda biraz daha sarı gibiydi. Değişime gönderdim bugün

• Ne zaman sipariş etmizdiniz hocam erken gelenlerde iade ürün gönderdiklerini düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben aradığımda bana 20 Ocak'a kadar isterseniz kullanıp bile koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz demişlerdi hocam. Çok ilginç.

2 Aralık sipariş tarihimdi, 22 Aralık teslim tarihi. Zaten bende öyle bir şans var ki kullanılmış cihaz gelmişti hocam bana. Muhtemelen değişim cihazıydı yani bana gelen cihaz o da ayrı bir sinir bozucu olaydı zaten.

• Bende iphone 13 siyah siparis verdim çoğunluğu mavi ve kırmızı aldığı icin umutluyum ama buraya girdikten ve okuduktan sonra bütün telefon heyecanım kaçtı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucky62 kullanıcısına yanıt
    İade konusunda problem yok hocam değişim konusunda servise yönlendirme yapıyor ne yapacam çıkmaza girdim değişim yapan arkadaşlar nasıl yaptılar

• lucky62 kullanıcısına yanıt
    Hocam işin ilginç yanı cihazın yetkili bir Apple servisinde incelenmesi gerekiyor değişim kararı çıkarsa değişim yapabilirsiniz diyor.

• dünde alamıyorduk bugünde alamıyorum değişen pek bir şey olmadı gariban aynı gariban .(

Hocam benim de siyahtı :D Hiç umudum yok iyi bir şey geleceğine dair de bakalım artık. Hıyar da çıksa daha kutudan şaşırmam :D

Hocam arayın, böyle böyle bir sorunum var değişim istiyorum diye net şekilde söyleyin.

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla çok fazla değişim talebi olduğu için artık işi yokuşa sürmeye başladılar ısrarla değişim istediğimi söyledim ısrarla yetkili servise yönlendirmeye çalıştı, hayır prosedür kişiye göre değişiyor mu anlamış değilim, siz 216’lı numara ile görüştüğünüzde hangi departmanla görüşmüştünüz hocam ben yanlış kısımla mı görüştüm veya çıkan temsilci turturabildiğine mi yokuşa sürüyor

dm attım hocam

Aynen ben de öyle düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.